Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021

Αίφνης μεγάλα διεθνή ΜΜΕ όπως το Bloomberg και το BBC αμφισβητούν πολλά από τα “δεδομένα” των εμβολίων.

 "Είναι προτιμότερο να κολλήσετε τον Covid τώρα από το να κάνετε ένα από τα περισσότερα εμβόλια;"

Ο πρώην αντιπρόσωπος του Κογκρέσου, Ron Paul, τόνισε αυτήν την εβδομάδα ενώ αρχικά ήταν μόλις ελάχιστα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο που αμφισβητούσαν τα εμβόλια αίφνης εμφανίζονται και μεγάλα διεθνή ΜΜΕ από αυτά που στηρίζουν τους εμβολιασμούς να θέτουν ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, τις ενισχυτικές δόσεις αλλά και τις παρενέργειές τους.

“Ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν τώρα ηχηρές ερωτήσεις σχετικά με τα εμβόλια”

 

Μερικά πρόσφατα πρωτοσέλιδα στο Bloomberg και στο BBC ήταν απροσδόκητα από την άποψη ότι η κριτική αντανακλούσε και κάπως σκεπτικιστική αντίδραση ενάντια στην «συναινετική αφήγηση».
Το πρώτο ειδησεογραφικό άρθρο που επισημαίνουν ο  Paul και ο cohost Daniel McAdams είναι από το Bloomberg.


Δείτε πώς ξεκίνησε το πολύ απροσδόκητο άρθρο του Bloomberg, το οποίο δημοσιεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο:

“Τα ανέκδοτα μας λένε τι δεν μπορούν να κάνουν τα δεδομένα: Οι εμβολιασμένοι φαίνεται να προσβάλλονται από τον κορονοϊό σε εκπληκτικά υψηλό ρυθμό. Αλλά πόσο συχνά δεν είναι σαφές, ούτε είναι βέβαιο πόσο πιθανό είναι να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. Αν και είναι προφανές ότι ο εμβολιασμός εξακολουθεί να παρέχει ισχυρή προστασία από τον ιό, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορεί να είναι πιο ευάλωτα σε σοβαρές ασθένειες από ό, τι πιστεύαμε.


Και την ίδια μέρα με τον τίτλο του BBG, υπήρχε αυτό από το BBC που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου …

“Είναι προτιμότερο να κολλήσετε τον Covid τώρα από το να κάνετε ένα από τα περισσότερα εμβόλια;”


Η ιστορία ξεκίνησε:

Μπαίνει τώρα ένα σοβαρό ερώτημα που έχει συνέπειες για το εάν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά. Και αν πρέπει να κάνουμε τις ενισχυτικές δόσεις για να συμπληρώσουμε την ανοσία στους ενήλικες. Και τα δύο έχουν γίνει αμφιλεγόμενα ζητήματα.

«Θα μπορούσαμε να σκάψουμε και να χώσουμε τον εαυτό μας σε μια τρύπα, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν νομίζουμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε τον Covid μακριά μας με μόνο μία ενισχυτική δόση κάθε χρόνο», μου είπε η καθηγήτρια Eleanor Riley, ανοσολόγος από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Μόλις ένα μήνα πριν ή περισσότερο, τέτοιες δηλώσεις που βρέθηκαν σε αυτά τα δύο κύρια άρθρα των μέσων ενημέρωσης θα μπορούσαν να αναστείλουν ένα άτομο από το Facebook ή το Twitter.

Υπογραμμίζουν μάλιστα πόσο «πειραματικό» είναι το όλο σενάριο καθώς οι κυβερνήσεις όπως εκείνη του Ισραήλ σπεύδουν να κάνουν 3η ενισχυτική δόση.
Σύντομα θα μπορούσαμε να δούμε τους υγειονομικούς υπαλλήλους ανά τον κόσμο να δέχονται πίεση για 2η, 3η, 4η δόση και πάει λέγοντας.

Φαίνεται ότι ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν ότι η «βιασύνη» για τις ενισχυτικές δόσεις είναι πολύ πρόωρη και πολύ λίγα είναι ακόμη γνωστά…

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου