Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021

Εκθέσεις τραυματισμού εμβολίου COVID Άλμα κατά 27.000 σε μία εβδομάδα, ο FDA τραβάει «δόλωμα και διακόπτη» με την έγκριση εμβολίου Pfizer.

 Τα δεδομένα VAERS που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή από το CDC έδειξαν συνολικά 623.343 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από όλες τις ηλικιακές ομάδες μετά τα εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων 13.627 θανάτων και 84.466 σοβαρών τραυματισμών μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 20 Αυγούστου 2021.

Ο Defender βιώνει λογοκρισία σε πολλά κοινωνικά κανάλια. Φροντίστε να μείνετε σε επαφή με τις ειδήσεις που έχουν σημασία, εγγραφείτε στις κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας . Είναι δωρεάν .

Τα δεδομένα που κυκλοφόρησαν σήμερα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έδειξαν ότι μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 20 Αυγούστου 2021, συνολικά 623.343 συνολικά ανεπιθύμητα συμβάντα αναφέρθηκαν στο VAERS, συμπεριλαμβανομένων 13.627 θανάτων - αύξηση 559 τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα.

Υπήρχαν 84.466 αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς , συμπεριλαμβανομένων θανάτων, κατά την ίδια χρονική περίοδο - αύξηση 3.416 σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Εξαιρουμένων των « ξένων αναφορών » που κατατέθηκαν στο VAERS, 488.318 ανεπιθύμητα συμβάντα , συμπεριλαμβανομένων 6.128 θανάτων και 38.765 σοβαρών τραυματισμών , αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 20 Αυγούστου 2021. μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 20 Αυγούστου, 2021

Από τους 6.128 θανάτους στις ΗΠΑ που αναφέρθηκαν έως τις 20 Αυγούστου, το 13% συνέβη εντός 24 ωρών από τον εμβολιασμό, το 18% συνέβη εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό και το 32% συνέβη σε άτομα που εμφάνισαν εμφάνιση συμπτωμάτων εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό.

Στις ΗΠΑ, 360,3 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου COVID είχαν χορηγηθεί από τις 20 Αυγούστου. Αυτό περιλαμβάνει : 203 εκατομμύρια δόσεις Pfizer , 143 εκατομμύρια δόσεις Moderna και 14 εκατομμύρια δόσεις Johnson & Johnson (J&J).

Από την έκδοση 8/20/2021 των δεδομένων VAERS

Τα δεδομένα προέρχονται απευθείας από αναφορές που υποβάλλονται στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS), το κύριο χρηματοδοτούμενο από την κυβέρνηση σύστημα για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου στις ΗΠΑ

Κάθε Παρασκευή, το VAERS δημοσιοποιεί όλες τις αναφορές τραυματισμών εμβολίου που έχουν ληφθεί από μια καθορισμένη ημερομηνία, συνήθως περίπου μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού επιβεβαιωθεί η αιτιώδης σχέση.

Τα δεδομένα αυτής της εβδομάδας στις ΗΠΑ για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών δείχνουν:

Οι πιο πρόσφατοι αναφερόμενοι θάνατοι περιλαμβάνουν ένα 15χρονο αγόρι (VAERS ID 1498080 ) που είχε προηγουμένως COVID, διαγνώστηκε με καρδιομυοπάθεια τον Μάιο του 2021 και πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου του Pfizer στις 18 Ιουνίου, όταν κατέρρευσε το γήπεδο ποδοσφαίρου και πήγε στην κοιλιακή ταχυκαρδία. και ένα 13χρονο κορίτσι (VAERS ID 1 505250 ) που πέθανε αφού υπέστη καρδιακή πάθηση μετά τη λήψη της πρώτης δόσης Pfizer.

Τα συνολικά δεδομένα αυτής της εβδομάδας στις ΗΠΑ VAERS, από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως 20 Αυγούστου 2021, για όλες τις ηλικιακές ομάδες μαζί, δείχνουν:

Ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής του BBC πέθανε από επιπλοκές του εμβολίου COVID, επιβεβαιώνει ο ιατροδικαστής

Μια πολυβραβευμένη ραδιοφωνική παρουσιάστρια του BBC πέθανε ως αποτέλεσμα επιπλοκών από την πρώτη της δόση του εμβολίου COVID της AstraZeneca, κατέληξε η ιατροδικαστής Karen Dilks.

Η Lisa Shaw, 44 ετών, έλαβε την πρώτη της δόση AstraZeneca στις 29 Απριλίου. Στις 13 Μαΐου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του North Durham μετά από πονοκέφαλο για αρκετές ημέρες. Μεταφέρθηκε στο Βασιλικό Βρετανικό Ιατρείο στο Νιούκαστλ, όπου έλαβε μια σειρά από θεραπείες, οι οποίες περιελάμβαναν να κόψουν μέρος του κρανίου της για να ανακουφίσουν την πίεση στον εγκέφαλό της. Πέθανε στις 21 Μαΐου.

Σύμφωνα με το BBC , ο Tuomo Polvikoski, παθολόγος, είπε στον ιατροδικαστή ο Shaw ήταν σε καλή κατάσταση και ήταν υγιής πριν λάβει το εμβόλιο. Όταν ρωτήθηκε για την υποκείμενη αιτία της θανατηφόρας πήξης στον εγκέφαλό της, η Πολβικόσκι είπε ότι τα κλινικά στοιχεία «υποστηρίζουν σθεναρά την ιδέα ότι, πράγματι, προκλήθηκε από εμβόλιο».

Ο FDA χορηγεί πλήρη έγκριση για το εμβόλιο Pfizer, την κριτική που εκρήγνυσε τον οργανισμό για έλλειψη δεδομένων, επιστημονική συζήτηση

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις 23 Αυγούστου χορήγησε πλήρη έγκριση για το εμβόλιο Covid της Pfizer "Comirnaty" για άτομα 16 ετών και άνω - χωρίς να επιτρέπεται δημόσια συζήτηση ή να πραγματοποιείται επίσημη συνεδρίαση συμβουλευτικής επιτροπής για συζήτηση δεδομένων.

Αυτό είναι το πρώτο εμβόλιο COVID που εγκρίθηκε από τον FDA και αναμένεται να ανοίξει την πόρτα σε περισσότερες εντολές εμβολίου από εργοδότες και πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με την Washington Post , η έγκριση εμβολίου της Pfizer ήταν η ταχύτερη στην ιστορία του οργανισμού, η οποία ήρθε λιγότερο από τέσσερις μήνες αφότου η Pfizer/BioNTech υπέβαλε αίτηση για άδεια στις 7 Μαΐου.

Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου στο BMJ, οι υποστηρικτές της διαφάνειας επέκριναν την απόφαση του FDA να μην πραγματοποιήσει επίσημη συμβουλευτική επιτροπή για να συζητήσει την αίτηση της Pfizer για πλήρη έγκριση - ένας σημαντικός μηχανισμός που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των δεδομένων.

Πέρυσι ο FDA δήλωσε ότι « δεσμεύτηκε να χρησιμοποιήσει μια συμβουλευτική επιτροπή αποτελούμενη από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες για να διασφαλίσει ότι οι συζητήσεις σχετικά με την έγκριση ή την αδειοδότηση είναι διαφανείς για το κοινό».

Αλλά σε δήλωσή του στο The BMJ, ο FDA είπε ότι δεν πιστεύει ότι ήταν απαραίτητη μια συνάντηση πριν από την αναμενόμενη πλήρη έγκριση του FDA.

Ο Kim Witczak, συνήγορος για την ασφάλεια των ναρκωτικών, ο οποίος χρησιμεύει ως εκπρόσωπος καταναλωτών στη Συμβουλευτική Επιτροπή Psychυχοφαρμακολογικών Φαρμάκων του FDA, δήλωσε ότι είναι ανησυχητικό ότι η πλήρης έγκριση βασίζεται σε δεδομένα μόνο έξι μηνών - παρά τις κλινικές δοκιμές που έχουν σχεδιαστεί για δύο χρόνια - και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ομάδα μετά την προσφορά της Pfizer από το προϊόν στους συμμετέχοντες στο εικονικό φάρμακο πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές.

Η επιστολή έγκρισης του FDA προκαλεί σύγχυση, εγείρει ερωτήματα

Θάφονται με τα ψιλά γράμματα της έγκρισης της Δευτέρας για το εμβόλιο Pfizer Comirnaty είναι δύο κρίσιμα γεγονότα που επηρεάζουν εάν το εμβόλιο μπορεί να επιβληθεί και εάν η Pfizer μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τραυματισμούς, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Άμυνας της Παιδικής Υγείας Robert F. Kennedy, Jr. και Δρ Μέριλ Νας.

Ο Κένεντι και ο Νας, που κατηγόρησαν το FDA ότι τράβηξε ένα «δόλωμα και άλλαξε» στο κοινό, ανέφεραν ότι ο FDA παραδέχεται ότι ενώ η Pfizer έχει «ανεπαρκή αποθέματα» του πρόσφατα αδειοδοτημένου εμβολίου Comirnaty, υπάρχει «ένα σημαντικό ποσό» του Pfizer -Το εμβόλιο BioNTech COVID -που παράγεται σύμφωνα με την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) -εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για χρήση.

Ο FDA αποφάσισε ότι το εμβόλιο Pfizer-BioNTech στο πλαίσιο της EUA πρέπει να παραμείνει χωρίς άδεια-αλλά ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί "εναλλακτικά" ( σελίδα 2, υποσημείωση 8 ) με το πρόσφατα αδειοδοτημένο προϊόν Comirnaty.

Δεύτερον, ο FDA είπε ότι το εγκεκριμένο εμβόλιο Pfizer Comirnaty και το υπάρχον εμβόλιο EUA Pfizer είναι «νομικά διακριτά», αλλά είπε ότι οι διαφορές τους δεν «επηρεάζουν την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα».

Ο Κένεντι και ο Νας είπαν ότι τα προϊόντα EUA είναι πειραματικά σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ. Τόσο ο κώδικας της Νυρεμβέργης όσο και οι ομοσπονδιακοί κανονισμοί προβλέπουν ότι κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει έναν άνθρωπο να συμμετάσχει σε αυτό το πείραμα.

Σύμφωνα με τον 21 Κώδικα των ΗΠΑ Sec.360bbb-3 (e) (1) (A) (ii) (III) , "άδεια για ιατρικά προϊόντα για χρήση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης", είναι παράνομο να αρνηθεί κάποιος σε εργασία ή εκπαίδευση επειδή αρνείται για να είναι ένα πειραματικό θέμα, έγραψαν.

Τουλάχιστον προς το παρόν, το εμβόλιο Pfizer Comirnaty δεν έχει ασπίδα ευθύνης. Τα φιαλίδια του επώνυμου προϊόντος, τα οποία αναγράφουν "Comirnaty" στην ετικέτα, υπόκεινται στους ίδιους νόμους περί ευθύνης ως προς τα προϊόντα των άλλων αμερικανικών προϊόντων, ανέφεραν οι Kennedy και Nass, προσθέτοντας ότι "επομένως, η Pfizer είναι απίθανο να επιτρέψει σε κανέναν Αμερικανό να κάνει εμβόλιο Comirnaty έως ότου μπορεί με κάποιο τρόπο να ρυθμίσει την ασυλία για αυτό το προϊόν ».

Την Πέμπτη, ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wis.) Έγραψε στον FDA εγείροντας παρόμοιες ανησυχίες και ερωτήσεις σχετικά με την έγκριση του οργανισμού για το εμβόλιο Pfizer Comirnaty.

Στην επιστολή του, ο Τζόνσον ρώτησε την εν ενεργεία Επίτροπο του FDA, Δρ Janet Woodruff, γιατί ο FDA δεν χορήγησε πλήρη άδεια για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech που είναι ήδη σε χρήση και διατίθεται στις ΗΠΑ, και πώς ο οργανισμός θα διασφαλίσει ότι όσοι εμβολιάζονται οι εντολές θα λάβουν την εγκεκριμένη από τον FDA έκδοση.

Καθώς ο COVID αυξάνεται μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, το CDC αποτυγχάνει να εντοπίσει σωστά τα πρωτοποριακά κρούσματα

Όπως ανέφερε ο The Defender στις 24 Αυγούστου, τα πιο πρόσφατα στοιχεία από το CDC δείχνουν 9.716 πρωτοποριακές περιπτώσεις που οδήγησαν σε νοσηλεία ή θάνατο μέχρι τις 16 Αυγούστου. Ωστόσο, η υπηρεσία αναφέρει ότι αυτοί οι αριθμοί δεν αναφέρονται καλά.

Την 1η Μαΐου, το CDC αποφάσισε να σταματήσει την παρακολούθηση όλων των πρωτοποριακών περιπτώσεων και αντ 'αυτού να παρακολουθεί μόνο τις περιπτώσεις των πλήρως εμβολιασμένων που οδήγησαν σε νοσηλεία ή θάνατο. Αυτό αφήνει τους υπαλλήλους της δημόσιας υγείας χωρίς τα πλήρη δεδομένα που μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις καθώς η νέα παραλλαγή Delta εξαπλώνεται.

Σε συνέντευξή της στο PBS News Hour , η Jessica Malaty Rivera, επιδημιολόγος μολυσματικών ασθενειών και ερευνήτρια στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης και πρώην επικεφαλής επιστημονικών επικοινωνιών στο COVID Tracking Project, είπε ότι η παρακολούθηση των πρωτοποριακών δεδομένων με τόση ευκρίνεια που θα ελπίζαμε είναι «βασικά δημιουργώντας τυφλά σημεία στην κατανόησή μας για τον πραγματικό αντίκτυπο του ιού, ειδικά για τις παραλλαγές που κυκλοφορούν τόσο ευρέως στις Ηνωμένες Πολιτείες ».

Οι New York Times δημοσίευσαν πρόσφατα στοιχεία από επτά πολιτείες - Καλιφόρνια, Κολοράντο, Μασαχουσέτη, Όρεγκον, Γιούτα, Βερμόντ και Βιρτζίνια - που τηρούν ιδιαίτερα λεπτομερή αρχεία για πρωτοποριακές υποθέσεις.

Η ανάλυση έδειξε ότι σε έξι από τις πολιτείες, οι σημαντικές λοιμώξεις αποτελούσαν το 18% έως 28% όλων των νέων διαγνωσμένων περιπτώσεων COVID τις τελευταίες εβδομάδες και 12% έως 24% όλων των νοσηλειών που σχετίζονται με τον COVID, με αναφερόμενους θανάτους υψηλότερους από τους Η αρχική εκτίμηση του CDC ήταν 0,5%.

Το σχέδιο της Pfizer για τη δημιουργία εμβολίων «ειδικών παραλλαγών» θα οδηγήσει σε περισσότερες παραλλαγές, προειδοποιούν οι ειδικοί

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, δήλωσε την Τρίτη στο Fox News ότι η εταιρεία έχει ένα σύστημα για να αναστρέψει ένα τρύπημα για συγκεκριμένες παραλλαγές εντός 95 ημερών, πιθανότατα να εμφανιστεί ένα στέλεχος COVID-ανθεκτικό στα εμβόλια, αλλά οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η στρατηγική θα αποτύχει.

Ο Μπουρλά είπε ότι η Pfizer δεν έχει εντοπίσει ακόμη παραλλαγές που θα μπορούσαν να ξεφύγουν από το εμβόλιο. Ωστόσο, αυτή η δήλωση έρχεται σε αντίθεση με τα ευρήματα πολυάριθμων μελετών του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) που δείχνουν μειωμένη ασυλία έναντι της παραλλαγής Delta.

Ο Δρ Peter McCullough , πιστοποιημένος στην εσωτερική ιατρική, τις καρδιαγγειακές παθήσεις και την κλινική λιπιδιολογία, είπε σε ένα πρόσφατο podcast : «Υπάρχουν σαφώς πηγές πληροφοριών που υποδηλώνουν ότι μόλις ξεκινήσουμε τον εμβολιασμό και εμβολιαστούμε περισσότερο από το 25% του πληθυσμού, θα επιτρέψει να εμφανιστεί μία από τις παραλλαγές που βρίσκονται στο παρασκήνιο επειδή είναι ανθεκτική στο εμβόλιο ».

"Αυτή η [θεωρία] έχει νόημα", είπε ο McCullough. «Ακριβώς όπως ένα αντιβιοτικό, μόλις φτάσουμε σε ένα ορισμένο ποσοστό κάλυψης με ένα αντιβιοτικό, θα επιτρέψουμε σε ένα ανθεκτικό βακτήριο να προχωρήσει».

Σύμφωνα με τον Δρ Robert Malone , εφευρέτη των εμβολίων mRNA και DNA, παγκόσμιο εμπειρογνώμονα στις τεχνολογίες RNA και εκπαιδευμένο από το Χάρβαρντ ιατρό, οι συνεχείς εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού θα επιτρέψουν νέες, πιο μολυσματικές ιογενείς παραλλαγές.

Ακόμα κι αν είχαμε πλήρη πρόσληψη εμβολίων και πλήρη κάλυψη, είπε ο Malone, τα δεδομένα του CDC καθιστούν σαφές ότι στην καλύτερη περίπτωση μπορούμε να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του Delta αλλά δεν μπορούμε να το σταματήσουμε.

Νέες μελέτες του CDC δείχνουν ότι μειώνεται η ανοσία του εμβολίου στην παραλλαγή Delta

Δύο μελέτες που κυκλοφόρησαν στις 24 Αυγούστου από το CDC έδειξαν ότι η πλήρης εμβολιασμένη ασυλία των Αμερικανών στον COVID μειώνεται καθώς η παραλλαγή Delta αποτελεί πλέον το 98,8% των περιπτώσεων COVID των ΗΠΑ .

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην πρώτη γραμμή μειώθηκε κατά σχεδόν 30 ποσοστιαίες μονάδες από τότε που η παραλλαγή Delta έγινε το κυρίαρχο στέλεχος στις ΗΠΑ

Η ανάλυση κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια COVID ήταν αποτελεσματικά μόνο κατά 80% στην πρόληψη της μόλυνσης μεταξύ των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή υγείας.

Η δεύτερη μελέτη εξέτασε 43.000 κατοίκους του Λος Άντζελες 16 ετών και άνω. Μεταξύ 1ης Μαΐου και 25 Ιουλίου, το 25,3% των λοιμώξεων από COVID εμφανίστηκε σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα και το 3,3% σε μερικώς εμβολιασμένα άτομα.

Το CDC προειδοποίησε στην έκθεσή του ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου «μπορεί επίσης να μειώνεται με την πάροδο του χρόνου από την αύξηση του εμβολιασμού και λόγω της κακής ακρίβειας των εκτιμήσεων λόγω περιορισμένου αριθμού εβδομάδων παρατήρησης».

Η δημοσίευση των νέων μελετών ακολούθησε μια εβδομάδα αφότου το CDC δημοσίευσε τις τρεις πρώτες του εκθέσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου - οι οποίες έδειξαν επίσης ότι μειώνεται η προστασία του εμβολίου έναντι της παραλλαγής Delta.

172 ημέρες και μετρώντας, το CDC αγνοεί τις έρευνες του The Defender

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του CDC , «το CDC παρακολουθεί κάθε αναφορά θανάτου για να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες και να μάθει περισσότερα για το τι συνέβη και για να καθορίσει εάν ο θάνατος ήταν αποτέλεσμα του εμβολίου ή άσχετος».

Στις 8 Μαρτίου, ο The Defender επικοινώνησε με το CDC με μια γραπτή λίστα ερωτήσεων σχετικά με τους αναφερόμενους θανάτους και τραυματισμούς που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID. Έχουμε κάνει επανειλημμένες προσπάθειες, μέσω τηλεφώνου και email, για να λάβουμε απάντηση στις ερωτήσεις μας.

Παρά τις πολλαπλές επικοινωνίες μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πολλά άτομα στο CDC, και παρόλο που μας είπαν ότι το αίτημά μας ήταν στο σύστημα και ότι κάποιος θα απαντούσε, δεν έχουμε λάβει ακόμη απαντήσεις σε καμία από τις ερωτήσεις που υποβάλαμε. Πέρασαν 172 ημέρες από τότε που στείλαμε το πρώτο μας email στο CDC ζητώντας πληροφορίες.

Το Children's Health Defense ζητά από οποιονδήποτε έχει βιώσει ανεπιθύμητη αντίδραση, σε οποιοδήποτε εμβόλιο, να υποβάλει έκθεση ακολουθώντας αυτά τα τρία βήματα .

childrenshealthdefense.org

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου