Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ιογενής! Διαρροή του Παγκόσμιου Σχεδίου Κλειδώματος./Ο Hal Turner ισχυρίζεται ότι αυτές οι πληροφορίες προέρχονταν από έναν βουλευτή.

Αυτή η διαρροή από τους εσωτερικούς κύκλους της καναδικής κυβέρνησης, εάν είναι αλήθεια , επιβεβαιώνει όλους τους χειρότερους φόβους μας.Θεωρίες συνωμοσίας ή πραγματικότητα ο χρόνος θα το δείξει.Στους ισχυρισμούς του Ηenry Makow υπάρχουν και οι ανάλογες απαντήσεις από το Hal Turner Radio Show.


Θέλουν να κατασχέσουν όλη μας την ιδιοκτησία με αντάλλαγμα ένα εγγυημένο εισόδημα. Και ναι, έχουν προγραμματίσει έναν ισχυρότερο ιό.

Από LPC_leaker@protonmail.com
(henrymakow.com) 

Θέλω να σας δώσω μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες. Είμαι μέλος της επιτροπής στο Φιλελεύθερο Κόμμα του Καναδά. Κάθομαι σε διάφορες ομάδες επιτροπών, αλλά οι πληροφορίες που παρέχω προέρχονται από την Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού (η οποία καθοδηγείται από το PMO). 

Πρέπει να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν είμαι χαρούμενος που το κάνω αυτό, αλλά πρέπει να το κάνω. Ως Καναδάς και πιο σημαντικό ως γονέας που θέλει ένα καλύτερο μέλλον όχι μόνο για τα παιδιά μου αλλά και για τα άλλα παιδιά. 
Ο άλλος λόγος που το κάνω είναι ότι περίπου το 30% των μελών της επιτροπής δεν είναι ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο Καναδάς, αλλά οι απόψεις μας αγνοήθηκαν και σκοπεύουν να προχωρήσουν προς τους στόχους τους.

 Έχουν επίσης καταστήσει σαφές ότι τίποτα δεν θα σταματήσει τα προγραμματισμένα αποτελέσματα. Ο οδικός χάρτης και ο στόχος καθορίστηκε από το PMO και έχει ως εξής:  

- Φάση σε δευτερεύοντες περιορισμούς κλειδώματος σε κυλιόμενη βάση, ξεκινώντας πρώτα με μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές και επεκτείνοντας προς τα έξω. Αναμένεται έως τον Νοέμβριο του 2020. 
- Βιασύνη για την απόκτηση (ή κατασκευή) εγκαταστάσεων απομόνωσης σε κάθε επαρχία και επικράτεια. Αναμένεται έως τον Δεκέμβριο του 2020. 

- Οι καθημερινές νέες περιπτώσεις COVID-19 θα αυξηθούν πέρα ​​από την ικανότητα των δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων των αυξήσεων των θανάτων που σχετίζονται με το COVID μετά τις ίδιες καμπύλες ανάπτυξης. Αναμένεται στα τέλη Νοεμβρίου 2020. 
- Πλήρες και συνολικό δευτερεύον κλείδωμα (πολύ αυστηρότερο από τους περιορισμούς της πρώτης και δεύτερης φάσης κύλισης). Αναμένεται στα τέλη Δεκεμβρίου 2020 - αρχές Ιανουαρίου 2021.
- Μεταρρύθμιση και επέκταση του προγράμματος ανεργίας για μετάβαση στο καθολικό πρόγραμμα βασικού εισοδήματος. Αναμένεται έως το πρώτο τρίμηνο του 2021. 

- Προβλεπόμενη μετάλλαξη COVID-19 και / ή συν-μόλυνση με δευτερογενή ιό (αναφέρεται ως COVID-21) που οδηγεί σε ένα τρίτο κύμα με πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας και υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης. Αναμένεται έως τον Φεβρουάριο του 2021. 
- Οι καθημερινές νέες περιπτώσεις νοσηλείας στο νοσοκομείο COVID-21 και θανάτων που σχετίζονται με το COVID-19 και το COVID-21 θα υπερβαίνουν τη χωρητικότητα των ιατρικών υπηρεσιών. Αναμενόμενο Q1 - Q2 2021.

 - Θα εφαρμοστούν βελτιωμένοι περιορισμοί κλειδώματος (αναφέρονται ως Third Lock Down). Θα επιβληθούν πλήρεις ταξιδιωτικοί περιορισμοί (συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων και των πόλεων). Αναμενόμενο 2ο τρίμηνο 2021. 

- Μετάβαση των ατόμων στο καθολικό πρόγραμμα βασικού εισοδήματος. Αναμένεται στα μέσα του 2ου τριμήνου του 2021. 

- Προβλεπόμενες βλάβες της αλυσίδας εφοδιασμού, ελλείψεις αποθεμάτων, μεγάλη οικονομική αστάθεια. Αναμένεται αργά το 2ο τρίμηνο του 2021. - 

- Ανάπτυξη στρατιωτικού προσωπικού σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές καθώς και σε όλους τους μεγάλους οδικούς δρόμους για τη δημιουργία ταξιδιωτικών σημείων ελέγχου. Περιορίστε το ταξίδι και την κίνηση. Παρέχετε υλικοτεχνική υποστήριξη στην περιοχή. Αναμένεται έως το 3ο τρίμηνο του 2021.    

Μαζί με τον παρεχόμενο χάρτη πορείας, ζητήθηκε από την Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού να σχεδιάσει έναν αποτελεσματικό τρόπο μετάβασης των Καναδών για να ανταποκριθεί σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική προσπάθεια. Αυτό που θα άλλαζε το πρόσωπο του Καναδά και θα άλλαζε για πάντα τις ζωές των Καναδών.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΧΡΕΟΥ. 

Αυτό που μας είπαν ήταν ότι, προκειμένου να αντισταθμιστεί ουσιαστικά μια οικονομική κατάρρευση σε διεθνή κλίμακα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επρόκειτο να προσφέρει στους Καναδάς μια πλήρη ελάφρυνση του χρέους. 

Έτσι λειτουργεί: η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα προσφέρει την εξάλειψη όλων των προσωπικών χρεών (στεγαστικά δάνεια, δάνεια, πιστωτικές κάρτες κ.λπ.), τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από τον ΔΝΤ στον Καναδά στο πλαίσιο του προγράμματος που θα γίνει γνωστό ως Παγκόσμιο πρόγραμμα επαναφοράς χρεών. 
Σε αντάλλαγμα για την αποδοχή αυτής της συνολικής διαγραφής του χρέους, το άτομο θα χάσει την ιδιοκτησία οποιουδήποτε και όλων των περιουσιακών στοιχείων για πάντα. 
Το άτομο θα πρέπει επίσης να συμφωνήσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα εμβολιασμού COVID-19 και COVID-21, το οποίο θα παρέχει στο άτομο απεριόριστα ταξίδια και απεριόριστη διαβίωση ακόμη και υπό πλήρη κλείδωμα (μέσω της χρήσης ταυτότητας με φωτογραφία που αναφέρεται ως CanadaP HealthPass) . 
Τα μέλη της επιτροπής ρώτησαν ποιος θα γίνει ο ιδιοκτήτης των κατασχεθέντων περιουσιακών στοιχείων σε αυτό το σενάριο και τι θα συνέβαινε στους δανειστές ή τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μας είπαν απλώς: "το πρόγραμμα επαναφοράς του παγκόσμιου χρέους θα χειριστεί όλες τις λεπτομέρειες" 
Αρκετά μέλη της επιτροπής αμφισβήτησαν επίσης τι θα συνέβαινε σε άτομα εάν αρνούνταν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα World Debt Reset ή στο HealthPass ή στο πρόγραμμα εμβολιασμού και η απάντηση που λάβαμε ήταν πολύ ανησυχητική.
«ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

Ουσιαστικά μας είπαν ότι ήταν καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι καταλήξαμε σε ένα σχέδιο για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Μας είπαν ότι ήταν προς το συμφέρον των ατόμων να συμμετάσχουν.

Όταν πολλά μέλη της επιτροπής πίεσαν ασταμάτητα για να πάρουν μια απάντηση, μας είπαν ότι εκείνοι που αρνήθηκαν θα ζούσαν πρώτα υπό τους περιορισμούς κλειδώματος επ 'αόριστον.
Έτσι, όπως μπορείτε να φανταστείτε αφού ακούσετε όλα αυτά, μετατράπηκε σε μια αρκετά έντονη συζήτηση και κλιμακώθηκε πέρα ​​από οτιδήποτε έχω δει ποτέ πριν.

Στο τέλος, το PMO υπονοούσε ότι ολόκληρη η ατζέντα θα προχωρήσει ανεξάρτητα από το ποιος συμφωνεί ή όχι.

Ότι δεν θα είναι μόνο ο Καναδάς, αλλά στην πραγματικότητα, όλα τα έθνη θα έχουν παρόμοιους χάρτες πορείας και ατζέντες. Ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις που έχουμε μπροστά μας για να προωθήσουμε την αλλαγή σε μεγαλύτερη κλίμακα για τη βελτίωση όλων. Τα μέλη που αντιτάχθηκαν και εκείνα που έφεραν βασικά ζητήματα που θα προέκυπταν από ένα τέτοιο πράγμα αγνοήθηκαν εντελώς. Οι απόψεις και οι ανησυχίες μας αγνοήθηκαν. Μας είπαν απλά να το κάνουμε.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μου αρέσει και νομίζω ότι θα τοποθετήσει τους Καναδούς σε ένα σκοτεινό μέλλον.
Ο Hal Turner ισχυρίζεται ότι αυτές οι πληροφορίες προέρχονταν από έναν βουλευτή.
 Πείτε ότι δεν είναι αλήθεια. Πρώτο  σχόλιο από τη .Sara

Μερικά πράγματα εδώ δεν έχουν κανένα νόημα. 

Πρώτον, επί του παρόντος δεν υπάρχει «Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού» στο Κοινοβούλιο του Καναδά. Επιπλέον, επί του παρόντος δεν υπάρχουν κοινοβουλευτικές επιτροπές που «καθοδηγούνται από το PMO» 
Δεύτερον, ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι είναι «... μέλος της επιτροπής στο Φιλελεύθερο Κόμμα του Καναδά». Ωστόσο, ένα πολιτικό κόμμα είναι πολύ διαφορετικό από την ίδια την κυβέρνηση (μέλη του υπουργικού συμβουλίου και διορισμένους ανώτερους γραφειοκράτες), ειδικά το PMO. Το PMO, το υπόλοιπο υπουργικό συμβούλιο του Καναδά και ο κοινοβουλευτικός πρόεδρος του LPC δεν δεσμεύονται νομικά σε οτιδήποτε αποφασίζεται από το ίδιο το LPC. Αυτό ισχύει για όλες τις κυβερνήσεις και τα πολιτικά κόμματα σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία. 

Τρίτον, ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι «Σε αντάλλαγμα για την αποδοχή αυτής της συνολικής διαγραφής χρέους, το άτομο θα χάσει την ιδιοκτησία οποιουδήποτε και όλων των περιουσιακών στοιχείων και περιουσιακών στοιχείων για πάντα». - όμως αργότερα δηλώνουν ότι "Και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς περισσότεροι Καναδοί μετέβησαν στο πρόγραμμα διαγραφής χρέους, αυτοί που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν θα θεωρούνταν κίνδυνο δημόσιας ασφάλειας και θα μετεγκατασταθούν σε εγκαταστάσεις απομόνωσης. Μόλις σε αυτές τις εγκαταστάσεις θα τους δοθούν δύο επιλογές, να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα διαγραφής χρέους και να απελευθερωθούν, ή να παραμείνουν επ 'αόριστον στην εγκατάσταση απομόνωσης υπό την ταξινόμηση σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια υγεία και να κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία. " 
Δεν είναι το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα αλλά μόνο με δύο διαφορετικές διαδρομές; Γιατί ένα υπερχρεωμένο άτομο αρνείται να υπογράψει ΟΛΑ τα περιουσιακά του στοιχεία, εάν η αποτυχία του θα είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση ΟΛΩΝ των περιουσιακών τους στοιχείων ανεξάρτητα; 

Τέταρτον, τι συμβαίνει σε εκείνους που δεν έχουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χρέος αλλά έχουν περιουσιακά στοιχεία; 

Πέμπτον, πώς κάτι τέτοιο θα ήταν εξ αποστάσεως νόμιμο ή συνταγματικό, ειδικά οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, η αόριστη κράτηση και η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων;

 Θα αναρωτιόμουν ιδιαίτερα πώς θα ήταν απομακρυσμένο νομικό, συνταγματικό ή πρακτικό να αρνηθεί σε ένα άτομο το δικαίωμα ιδιοκτησίας οποιουδήποτε και όλων των περιουσιακών στοιχείων και περιουσιακών στοιχείων "για πάντα"; 

Θα φανταζόμουν ότι τα δικαστήρια, οι δικηγορικές αρχές και οι ομάδες πολιτικών ελευθεριών σε ολόκληρο τον Καναδά θα έχουν κάτι να πουν για τέτοιες ενέργειες. 

Κάμερες Διαδικτύου;

Αυτή η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μένα από ΕΛΕΓΜΕΝΟ μέλος του Καναδικού Κοινοβουλίου ταιριάζει πολύ με κάτι που βγήκε στις 8 Οκτωβρίου, μέσω τηλεοπτικών διαδικασιών στο Κοινοβούλιο. Εδώ ένα μέλος του Κοινοβουλίου ρωτά εάν "οι άνθρωποι του Οντάριο πρέπει να προετοιμαστούν για στρατόπεδα πρακτικής άσκησης;" Του είπαν "ναι" αλλά με έναν αόριστο και διφορούμενο τρόπο:

halturnerradioshow.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ BEFORE IT'S NEWS-HENRY MAKOW-HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου