Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Ο γιατρός της Νέας Υόρκης θεραπεύει με επιτυχία τους ασθενείς με κοκτέιλ φαρμάκων: "Μηδενικοί θάνατοι, μηδενικές νοσηλείες, μηδενικές διασωληνώσεις".

Ο Δρ Ζέβ Ζέλενκο είναι γιατρός στη Νέα Υόρκη, ο οποίος μόλις έγραψε μια ανοικτή επιστολή στον Πρόεδρο Τραμπ και σε ιατρούς σε όλο τον κόσμο, προειδοποιώντας τους για μια πιθανή λύση στον κοροναϊό.

Ο Ζέλενκο λέει ότι θεραπεύει ασθενείς με κοκτέιλ φαρμάκων και έχει δει πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι έχει δει "μηδενικούς θανάτους, μηδενικές νοσηλείες και μηδενικές διασωλήψεις". Θυμηθείτε, μιλήστε πάντα με το γιατρό σας πριν κάνετε κάτι.
Ο Zelenko έγραψε: Σε όλους τους επαγγελματίες του ιατρικού κόσμου σε όλο τον κόσμο:
Το όνομά μου είναι ο Δρ Zev Zelenko και ασκώ ιατρική στο Monroe, στη Nέα Yόρκη. Για τα τελευταία 16 χρόνια, έχω φροντίσει περίπου το 75% του ενήλικου πληθυσμού του Kiryas Joel, που είναι μια πολύ στενή κοινότητα περίπου 35.000 ατόμων στην οποία η λοίμωξη εξαπλώθηκε ταχέως και ανεξέλεγκτα πριν από την επιβολή της κοινωνικής αποστασιοποίησης.
Από σήμερα η ομάδα μου έχει δοκιμάσει περίπου 200 άτομα από αυτήν την κοινότητα για το Covid-19, και το 65% των αποτελεσμάτων ήταν θετικό. Εάν υποτεθεί σε ολόκληρη την κοινότητα, αυτό σημαίνει ότι σήμερα έχουν μολυνθεί περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι. Από αυτή την ομάδα, εκτιμώ ότι υπάρχουν 1500 ασθενείς που βρίσκονται στην κατηγορία υψηλού κινδύνου (δηλαδή> 60, ανοσοκατασταλμένοι, συντροφοδοτήσεις κ.λπ.).
Δεδομένου του επείγοντος χαρακτήρα της κατάστασης, ανέπτυξα το ακόλουθο πρωτόκολλο θεραπείας στο προ-νοσοκομειακό περιβάλλον και έχω δει μόνο θετικά αποτελέσματα:
Κάθε ασθενής με δύσπνοια ανεξάρτητα από την ηλικία αντιμετωπίζεται.
Κάθε ασθενής στην κατηγορία υψηλού κινδύνου, ακόμη και με ήπια συμπτώματα, αντιμετωπίζεται.
Οι νέοι, υγιείς και ασθενείς χαμηλού κινδύνου, ακόμη και με συμπτώματα, δεν αντιμετωπίζονται (εκτός αν αλλάξουν οι περιστάσεις και εμπίπτουν στην κατηγορία 1 ή 2).
Η θεραπευτική αγωγή μου για εξωτερικούς ασθενείς είναι η εξής:
Υδροξυχλωροκίνη 200 mg δύο φορές την ημέρα για 5 ημέρες
Αζιθρομυκίνη 500 mg μία φορά την ημέρα για 5 ημέρες
Θειικός ψευδάργυρος 220 mg μία φορά την ημέρα για 5 ημέρες
Το σκεπτικό του σχεδίου θεραπείας μου έχει ως εξής. Συνδύασα τα διαθέσιμα στοιχεία από την Κίνα και τη Νότια Κορέα με την πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε από τη Γαλλία (τοποθεσίες διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος). Γνωρίζουμε ότι η υδροξυχλωροκίνη βοηθά τον ψευδάργυρο να εισέλθει στο κύτταρο. Γνωρίζουμε ότι ο ψευδάργυρος επιβραδύνει την αναπαραγωγή του ιού μέσα στο κύτταρο. Όσον αφορά τη χρήση της αζιθρομυκίνης, προτείνω ότι αποτρέπει τις δευτερογενείς βακτηριακές λοιμώξεις. Αυτά τα τρία φάρμακα είναι γνωστά και συνήθως είναι καλά ανεκτά, οπότε ο κίνδυνος για τον ασθενή είναι χαμηλός.
Από την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα μου αντιμετώπισε περίπου 350 ασθενείς στον Kiryas Joel και άλλους 150 ασθενείς σε άλλες περιοχές της Νέας Υόρκης με το παραπάνω σχήμα.
Από αυτή την ομάδα και τις πληροφορίες που μου έδωσαν οι συνεργαζόμενες ιατρικές ομάδες, είχαμε μηδενικούς θανάτους, νοσηλείες ZERO και διασωλήνωση ZERO. Επιπλέον, δεν έχω ακούσει για αρνητικές παρενέργειες εκτός από το 10% περίπου των ασθενών με προσωρινή ναυτία και διάρροια.
Εν ολίγοις, η επείγουσα σύστασή μου είναι να αρχίσουμε τη θεραπεία στο εξωτερικό ιατρείο το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με τα παραπάνω. Με βάση την άμεση εμπειρία μου, αποτρέπει το σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS), αποτρέπει την ανάγκη νοσηλείας και σώζει ζωές.
Με πολύ σεβασμό,
Ο Δρ Ζέβ Ζέλενκο
Πιστοποιημένος οικογενειακός επαγγελματίας
cc: Πρόεδρος Donald J. Trump; Κ. Mark Meadows, αρχηγός του προσωπικού.

488 people are talking about this
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWS THUD : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου