Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Μετά από 4.400 χρόνια ο Αρχαίος κομήτης Άτλας ξαναπερνά κοντά από τη Γη.Την προηγούμενη φορά ήταν υπεύθυνος για τον κατακλυσμό του Νώε;

Ο Comet C / 2019 Y4 ATLAS, ανακαλύφθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2019.


Η ουρά του κομήτη, είναι περίπου 3,3 εκατομμύρια χλμ.
Ο ATLAS θα φτάσει κοντά  στη Γη στις 23 Μαΐου 2020 και σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις δεν αποτελεί κίνδυνο για τη Γη, καθώς ακόμη και στο πλησιέστερο σημείο του θα βρίσκεται πάνω από 72 εκατομμύρια μίλια μακριά από τον πλανήτη μας.
Τώρα αυτός ο αρχαίος κομήτης επισκέφτηκε το ηλιακό μας σύστημα περίπου 4.400 χρόνια πριν, όταν χτίστηκαν οι μεγάλες πυραμίδες στην Αίγυπτο.
Είναι σύμπτωση που ο κατακλυσμός του Νώε ξεκίνησε περίπου πριν από 4.359 χρόνια; Σύμφωνα με τον Sir Isaac Newton ένας κομήτης ήταν η αιτία της πλημμύρας του Νώε.
Έχουμε δει πολλούς διαφορετικούς λόγους για τους οποίους τόσοι πολλοί διαφορετικοί πολιτισμοί, σε πολλές διαφορετικές περιόδους της ιστορίας έχουν εξετάσει τους κομήτες σαν προάγγελους της καταστροφής.
΄Ετσι ώστε η άφιξη του 'Atlas' στους ουρανούς μας τον Απρίλιο και τον Μάιο με αυτό το Covid- 19, το πλήρες βηματισμό κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονικής περιόδου είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε.

Εκτός από τον κομήτη ATLAS υπάρχουν επίσης δυνητικά επικίνδυνοι αστεροειδείς και κομήτες. Σύμφωνα με τη NASA,αυτό το Σαββατοκύριακο για παράδειγμα έρχεται ο Αστεροειδής (1998 OR2). Αυτός ο αστεροειδής εκτιμάται ότι έχει διάμετρο 1,1 έως 2,5 μίλια (1,8 έως 4,1 χιλιόμετρα), ή περίπου το πλάτος της νήσου του Μανχάταν και  η πλησιέστερη προσέγγισή του στις 29 Απριλίου θα είναι 3,9 εκατομμύρια μίλια (6,3 εκατομμύρια χιλιόμετρα) από τη Γη.

Ενώ λένε ότι ο κομήτης ATLAS ή άλλοι πλησιέστεροι αστεροειδείς ή κομήτες δεν αποτελούν απειλή για τη γη, με τον αντίκτυπο του αστεροειδούς στη Νιγηρία την περασμένη εβδομάδα, έχοντας όλο τον κόσμο κλειδωμένο, ίσως να αναρωτηθούμε αν υπάρχουν περισσότερα πράγματα να πούμε.
https://beforeitsnews.com/paranormal/2020/04/after-4400-years-ancient-comet-atlas-arrives-again-something-to-think-about-2548009.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου