Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Οι εργαζομένοι της ΔΕΗ προειδοποιούν: Θα κατεβάσουμε διακόπτες αν προχωρήσει η ιδωτικοποίηση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι κρίσιμες συνελεύσεις σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Τεχνικών.

Οι εργαζομένοι της ΔΕΗ προειδοποιούν: Θα κατεβάσουμε διακόπτες αν προχωρήσει η ιδωτικοποίηση
Έτοιμοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι του σημείου να «κατεβάσουν διακόπτες» εμφανίζονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ.

Λίγη ώρα μετά τη δήλωση του προέδρου του ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ότι θα επαναληφθούν οι κινητοποιήσεις του 2014, ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρος.

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε αυτής της μορφής την κινητοποίηση ο κ. Μανιάτης, στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο North, απάντησε «φυσικά». «Οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα της απεργίας όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά για τη χώρα και την επιχείρηση» συμπλήρωσε.

Όπως ανακοίνωσε «την Πέμπτη και την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θα κάνουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν στην πώληση της ΔΕΗ αν τελικά εισαχθεί στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές».

Οι εργαζόμενοι, πρόσθεσε, «καταλαβαίνουν σε πιο σημείο βρίσκεται η χώρα μας και θα αντισταθούν στην εποχή των μνημονίων όταν οι δανειστές τοκογλύφοι θέλουν να αγοράσουν τα λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου