Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Αλβανία: Συνεχίζεται το άνοιγμα γραφείων Στρατιωτικής Κινητοποίησης σε όλη τη χώρα.
Η αλβανίδα υπουργός Άμυνας,  Μίμη Κοδέλι,  εγκαινιάζει, με προσωπική παρουσία, τα νέα Γραφεία Κινητοποίησης σε όλη τη χώρα.
Στην ενίσχυση των εφεδρικών δυνάμεων στη Αλβανία εντάσσει το  υπουργείο Άμυνας αυτής της χώρας το άνοιγμα γραφείων Κινητοποίησης σε όλη την επικράτεια. Η υπουργός Άμυνας κα Μίμι  Κοδέλι εγκαινίασε αυτήν την εβδομάδα τα γραφεία στο Δυρράχιο, Μπεράτ και Λούσνιε.
Συνοδευόμενη από βουλευτές του Κοινοβουλίου και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, η Κοδέλι ανακοίνωσε  ότι θα ανοίξει ένα γραφείο Κινητοποίησης  σε κάθε νομό, με την πεποίθηση ότι οι πολιτοφυλακές αυτές θα παράσχουν σημαντική βοήθεια στην κοινωνία επικουρώντας το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Σε περιπτώσεις καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως σε γεγονότα αναζήτησης- διάσωσης, είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερα μέλη για κάθε περίπτωση, που είναι αναγκαία και απαραίτητα. Η εμπειρία τους με συγκεκριμένα επαγγέλματα, με  τις γνώσεις που έχουν,  αποτελούν βασικό στοιχείο για το στρατό και είναι απαραίτητοι», είπε η υπουργός αναφερόμενη στους εφέδρους που θα ενταχθούν σε αυτά τα γραφεία του υπουργείου Άμυνας σε όλη τη χώρα.(sot.com.al)
Σημειώνεται ότι τα Γραφεία Κινητοποίησης  απευθύνονται αποκλειστικά σε εφέδρους που επανδρώσουν τις μονάδες αυτές σε κάθε πόλη βάσει ενός σχεδίου που εκπονήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας της Αλβανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου