Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ο μαύρος διψάει για νιάτα …!


Ο μόνος τρόπος να εμποδίσεις ενα προαποφασισμενο γεγονος είναι να κάνεις την συνείδηση να κοιτάξει προς τα εκεί ….προς το μη τυχαίο …προς το όχι άγνωστο πια !

Φαντάσου ότι αν υπάρχει ένα τεράστιο κουνούπι από πάνω μας το όποιο δεν θέλει να κατανοήσουμε ότι βασικά είμαστε η τροφή του … τότε οτιδήποτε σε κάνει να δεις μέσα στον χρόνο μια στοχευμενη πράξη είναι ενα εμπόδιο …για τα σχέδια του!
Από ότι φαίνεται της τελευταίες 48 ώρες ο μαύρος έχει όρεξη για νεανική ενέργεια !
Για αυτό θα προσπαθήσω να στοχευσω συνειδησιακά σε λεωφορείο… σε μεταφορικό μέσο όπου υπάρχουν πολλές θέσεις …. όπου θα μπορούσαν να υπάρχουν παιδιά !
Τι είναι αυτό το άρθρο προφητικό; Όχι δεν είναι, είναι ακριβως το αντίθετο …. είναι ένα άρθρο σαν άγκυρα ώστε να εμποδίζει σε αυτό το χρονικό διάστημα να σερβιριστεί εύκολα το μενού !
Μα έτσι αν ότι γράφεις δεν γίνεται ..τότε πως θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε ότι δεν γράφεις ανοησίες ;..
Αν και έχουν αποδειχτεί όλα όσα αλληγορικά γράφουμε εκατοντάδες φορές … θα υπενθυμίσω ότι όταν με κάποιο τρόπο εμποδίζεις την συγχρονικοτητα να ακολουθήσει προαποφασισμένη εντολή τότε η ιδια η συγχρονικοτητα ομοιάζει σε γεγονότα – αριθμούς -συμπτώσεις ..και κάποιες φορές με βάση την λογική της μάζας…σε ανεξήγητα φαινόμενα – θαύματα !
Επόμενο 72 ωρών λοιπόν με ανοικτό παράθυρο όπου η ενέργεια πρέπει να προστατευτεί και για να «δούμε» όλοι ότι έγινε η αλλαγή της ..θα πρεπε τα data – πληροφοριακά πακέτα που θα κατεβάσει η «πραγματικότητα» μας … να αρχίζουν να έχουν σμήνη …δηλαδή συγχρονικοτητα συμπτώσεων !
Μακριά από το κίτρινο χρώμα για λίγες μέρες !
Στην περίπτωση που ο μαύρος συνέλεξε όλη την ενέργεια που ήθελε (δεν το θεωρώ πιθανό) τότε θα περάσει σε φυσικό γεγονός όπως πχ σεισμός στην χώρα όπου πήρε την περισσότερη ενέργεια ..πχ Ιαπωνία αν θυμάμαι καλά όπου υπήρξε ο θάνατος 8+ παίδων …!
Στην περίπτωση που μέσα στις 72 ώρες περάσει κάποια μεγάλη θυσία … δηλαδή γινει αποτυχία ανακοπής πάλι θα δημιουργηθεί παράθυρο φυσικού γεγονότος στον τόπο όπου θα έχει πάρει την περισσότερη ενέργεια ..!
Απώλεια ενέργειας μπορεί να έρθει με τρόπους που δεν είναι αναγκαστικά συνηθισμένοι πως πχ ατύχημα σε δρόμο , η πτωση αεροπλάνου…. ατύχημά μπορεί να εννοηθεί και η κατάρρευση, η δηλητηρίαση , η μαζική αυτοκτονία κοκ…! !
Νουμερα πεδιου που αναμενονται ειναι 33 , 4-7 , 22 και οι αναλογοι καθρεφτες παντα του 11 και 818 , 18, 188 κοκ
Stranger…
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου