Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Οικονομικοί εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι έρχεται το ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΓΟΝΟΣ ενώ η Ελίτ συνεχίζει να προετοιμάζεται για την «Αποκάλυψη».

Οπως αποκαλύπτει το CNN το 1% προετοιμάζεται για την αποκάλυψη, σε πολλά πολυτελή υπόγεια με "στυλ".surviving_in_cities.jpg
Ποιο θα είναι το 1% γνωρίζει, ότι δεν το γνωρίζουμε.
 Όπως έχει αναφερθεί ξανά και ξανά ,στα ανεξάρτητα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Αμερική μπορεί να ετοιμάζεται για ένα τεράστιο γεγονός,όπως μια μαζική κατάρρευση Είτε μια πλήρης κατάρρευση του τραπεζικού μας συστήματος, η μαζική επίθεση στον κυβερνοχώρο, ο πόλεμος κατά των ΗΠΑ στο έδαφος,με όπλα EMP, ή κάποιο είδος  μαζικής κρίση υγείας. Αν πραγματικά πιστεύετε ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να συμβεί εδώ, απλά ρωτήστε τους ανθρώπους της Βενεζουέλας.
shtf_in_the_city.jpg
Μια σειρά από εταιρείες σε όλο τον κόσμο λένε ότι υπάρχει ζήτηση για τα υπόγεια καταφύγια που έχουν αυξανόμενη προστασία από κάθε κίνδυνο, είτε πρόκειται για μια παγκόσμια πανδημία, ένα αστεροειδή που θα πέσει στη γη ή τον 3ο  Παγκόσμιο Πόλεμο - παρέχοντας επίσης παράλληλα πολυτελείς ανέσεις.
shtf_city_country.jpg
Πολλοί από τους ελίτ του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των διαχειριστών των hedge funds, αστέρες του αθλητισμού και στελέχη τεχνολογίας (ο Bill Gates φημολογείται ότι έχει αποθήκες  με δις ιδιότητες) επέλεξαν να σχεδιάσουν το δικό τους μυστικό καταφύγιο για να στεγάσουν τις οικογένειες και το προσωπικό τους.170320154122-vivos-x-point-2-super-169.jpg
Ο Gary Lynch, ο γενικός διευθυντής της Rising S Company, με έδρα το Τέξας, λέει ότι το 2016 οι πωλήσεις για high-end υπόγεια καταφύγια μεγάλωσε 700% σε σύγκριση με το 2015,  ενώ οι συνολικές πωλήσεις έχουν αυξηθεί 300% από το Νοέμβριο του 2016.
170320113142-survival-condo-pool-pic-super-169.jpg
 
http://allnewspipeline.com/Americans_Bugging_Out_In_Preparation_Of_Apocalypse.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου