Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ....ΒΙΝΤΕΟ: ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ.Μερική κατάρρευση του φράγματος του Ευφράτη στη Συρία.Εκκενώνεται η Ράκα.....

Μερική κατάρρευση του μεγαλύτερου φράγματος στη Συρία κοντά στη Ράκα εξ αιτίας των εχθροπραξιών.Εκκενώνεται από τους τζιχαντιστές η Ράκα τουλάχιστον ως προς τα γυναικόπαιδα σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.


Όπως αναφέρει το sputnik Οι συριακές αρχές κάλεσαν την διεθνή κοινότητα να παρέμβει και να θέσει τέλος στα αεροπορικά χτυπήματα που στόχευσαν το φράγμα του Ευφράτη ποταμού φυσικό σύνορο μεταξύ των επαρχιών Χαλεπίου και  Raqqa. Η Δαμασκός προειδοποίησε ότι η καταστροφή του φράγματος θα μπορούσε να προκαλέσει ένα μεγάλο κατακλυσμό που  θα καταπόντιζε ολόκληρες πόλεις.
To φράγμα της Tabqa (ή Thawra),το πιο μεγάλο στη Συρία μερικώς έσπασε την Κυριακή εξ αιτίας μαχών μεταξύ της  Daech aκαι των SDF που υποστηρίζουν οι ΗΠΑ κοντά στη Raqqa ανακοίνωσε το Al-Mayadeen.
​« Ένα μέρος του φράγματος καταστράφηκε λόγω των μαχών στα περίχωρά του », ανέφερε.
Το υδοηλεκτρικό κέντρο της  Tabqa ανέτειλε τις λειτουργίες του αφότου το πόστο διοίκησης τέθηκε εκτός υπηρεσίας από χτύπημα αεροπορικό ή βομβαρδισμό αναφέρει το Al-Mayadeen.
Οι εξειδικευμέοι τεχνικοί δεν μπορούν να προσεγγίσουν λόγω των μαχών. Οι κουρδικές πολιτοφυλακές των SDF βρίσκονται στα 4 χλμ από το φράγμα.
Επιχειρούν να πάρουν την συριακή πόλη  Tabqa, το τελευταίο οχυρό της  Daech στο δρόμο προς Raqqa.Un combattant des Forces démocratiques syriennes près de l'Euphrate, au nord de Raqqa
Την τελευταία εβδομάδα ο εκπρόσωπος τύπου των FDS ο Talal Silo ανακοίνωσε στην El-Watan ότι η επιχείρηση περικύκλωσης της Raqqa θα έπαιρνε 15 μέρες. Σύμφωνα με τον ίδιο οι FDS θα εξαπολύσουν έπειτα επίθεση στην πόλη με την υποστήριξη της αμερικανικής συμμαχίας που σημειωτέον απέστειλε στην Tabqa κάποιες δυνάμεις.Aπό τοπικά μέσα δημοσιέυονται τώρα βίντεο που δείχνει πως οι αμερικανοί βομβάρδισαν το φράγμα.Και ακόμη εμφανίζουν εικόνες από τη μαζική εκκένωση της πόλης Raqqa από το φόβο κατακλυσμού από εισρροές υδάτων.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ
Tα αεροπλάνα της αμερικανικής συμμαχίας επιτέθηκαν στον Ευφράτη και έθεσαν εκτός υπηρεσίας το σταθμό ελέγχου. Το φράγμα περιέχει πάνω από  12 δις κ.μ νερό και αν καταρρεύσει περισσότερο και αυτό διαχυθεί δημιουργεί ένα κύμμα  9 m που θα διέλθει την επιφάνεια με ταχύτητα  7.5 m το δευτερόλεπτο σε μια έκταση 119 τ.χλμ με τεράστια καταστροφική δύναμη  και δύναται να σαρώσει κατοικημένες περιοχές.
Η ISIS δια του πρακτορείου της Αmaq προειδοποίησε νωρίτερα « ‘οτι το φράγμα κινδυνεύει να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή λόγω αμερικανικών επιδρομών και το νερό είναι σε υψηλά επίπεδα ».
Ο Fares Shehabi ένα μέλος του κοινοβουλίου από το Χαλέπι προειδοποιεί ότι η καταστροφή του φράγματος θα προκαλέσει πλημμύρα σε πολυάριθμες συριακές πόλεις και θα θανατωθούν πάνω από 1 εκατομύριο άνθρωποι!
Το ΝΑΤΟ προκαλεί μια καταστροφή βομβαρδίζοντας και καταστρέφοντας το μηχανισμό του φράγματος του Ευφράτη που θα στοιχίσει την καταστροφή του προσθέτει.

dimpenews.com

 • Ο Fares Shehabi ένα μέλος του κοινοβουλίου από το Χαλέπι προειδοποιεί ότι η καταστροφή του φράγματος θα προκαλέσει πλημμύρα σε πολυάριθμες συριακές πόλεις και θα θανατωθούν πάνω από 1 εκατομύριο άνθρωποι!
  Το ΝΑΤΟ προκαλεί μια καταστροφή βομβαρδίζοντας και καταστρέφοντας το μηχανισμό του φράγματος του Ευφράτη που θα στοιχίσει την καταστροφή του προσθέτει.
  Πρόκειται για μια ασύμμετρη απειλή προερχόμενη από το ΝΑΤΟ που απειλεί 1.000.000 σύριους με αποκαλυπτικό κατακλυσμό.
  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ
  Aucun texte alternatif disponible.
  Δορυφορική εικόνα που δείχνει την καταστροφή των κτιρίων διαχείρισης φράγματος του Ευφράτη..
  Tα αεροπλάνα της αμερικανικής συμμαχίας επιτέθηκαν στον Ευφράτη και έθεσαν εκτός υπηρεσίας το σταθμό ελέγχου. Το φράγμα περιέχει πάνω από  12 δις κ.μ νερό και αν καταρρεύσει περισσότερο και αυτό διαχυθεί δημιουργεί ένα κύμμα  9 m που θα διέλθει την επιφάνεια με ταχύτητα  7.5 m το δευτερόλεπτο σε μια έκταση 119 τ.χλμ με τεράστια καταστροφική δύναμη  και δύναται να σαρώσει κατοικημένες περιοχές.
  Η ISIS δια του πρακτορείου της Αmaq προειδοποίησε νωρίτερα « ‘οτι το φράγμα κινδυνεύει να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή λόγω αμερικανικών επιδρομών και το νερό είναι σε υψηλά επίπεδα ».L’image contient peut-être : plein air
  O Διευθυντής της Δημόσιας Επιχείρησης του φράγματος του Ευφράτη προδοποιεί ότι το  φράγμα στον Ευφράτη, απειλείται με δραματική κατάρρευση  μετά τους βομβαρδισμούς αεροσκαφών της συμμαχίας και η καταστροφή εισήλθε στην πρώτη φάση της.Προσθέτει πως οι ΗΠΑ να σταματήσουν να βομβαρδίζουν αμέσως την περιοχή και ότι πρέπει να γίνει μια συμφωνία για την ενεργοποίηση  ομάδας ειδικών έκτακτης ανάγκης για να επιχειρήσει να αποτρέψει την καταστροφή.Αναφέρει ότι η αίθουσα ελέγχου στο φράγμα έχει καταστραφεί σημαντικά και ότι όλα όσα λέγονται για επικείμενη καταστροφή αληθεύουν. Είναι πολύ επικίνδυνη η κατάσταση και απαιτείται δράση στο υψηλότερο επίπεδο ισχυρίζεται.L’image contient peut-être : plein air
   »4 Καὶ ὁ τρίτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ εἰς τοὺς ποταμοὺς καὶ εἰς τὰς πηγὰς τῶν ὑδάτων· καὶ ἐγένετο αἷμα. »
  Θα πνιγούν πολλοί ενδεχομένως που το νερό θα γίνει κόκκινο.
  12 Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην· καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου. »Αποκάλυψις Ιωάννου κεφ.16
  Εξηράνθη άδειασε δηλ. από ύδατα…..
   »14 λέγοντος τῷ ἕκτῳ ἀγγέλῳ· ὁ ἔχων τὴν σάλπιγγα, λῦσον τοὺς τέσσαρας ἀγγέλους τοὺς δεδεμένους ἐπὶ τῷ ποταμῷ τῷ μεγάλῳ Εὐφράτῃ.
  15 καὶ ἐλύθησαν οἱ τέσσαρες ἄγγελοι οἱ ἡτοιμασμένοι εἰς τὴν ὥραν καὶ εἰς τὴν ἡμέραν καὶ μῆνα καὶ ἐνιαυτόν, ἵνα ἀποκτείνωσι τὸ τρίτον τῶν ἀνθρώπων »Αποκάλυψις Ιωάννου κεφ.9
  Λύσε τους 4 αγγέλους τους δεμένους στο μεγάλο ποταμό τον Ευφράτη.Που σημαίνει κατέλυσε το φράγμα που είναι το δέσιμο του ποταμού;
  ….αν και μόνο τα γεγονότα θ΄αποκαλύψουν αυτή την επτασφράγιστη ερμηνεία.L’image contient peut-être : plein air

  dimpenews.com

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου