Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ετοιμάζει επίθεση κατά της Ρωσίας.

Η προτίμηση για πυρηνικά κτυπήματα των ΗΠΑ έχει αυξηθεί σημαντικά. Το πρόγραμμα για τον στρατηγικό εκσυγχρονισμό των πυρηνικών δυνάμεων έχει θέσει σε εφαρμογή νέες επαναστατικές τεχνολογίες, για να αυξήσει κατά πολύ την ικανότητα στόχευσης, του οπλοστασίου των ΗΠΑ ,με βαλλιστικούς πυραύλους από υποβρύχια.
US Navy Prepares Decapitating Attack Against Russia

Τα υποβρύχια SLBMs,  φέρνουν πάνω από τρεις φορές τον αριθμό των πυρηνικών κεφαλών που απαιτούνται ,για να καταστρέψει ολόκληρο το στόλο των Ρώσων στην ξηρά,με  πυραύλους.
Αυτό είναι ένα μέρος μόνο της δύναμης των W76.
 Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μείνουν με ένα σημαντικό αριθμό πυρηνικών κεφαλών, που έχουν υψηλότερες αποδόσεις, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλες αποστολές.
Η αύξηση της θνησιμότητας προέρχεται από την Mk4A «υπερ-θρυαλλίδα» μια συσκευή του 2009 που έχει ενσωματωθεί στο W76-1 / Mk4A κεφαλή του Ναυτικού,
Η υπερ-θρυαλλίδα έχει επιχειρησιακή δυνατότητα σε όλες τις πυρηνικές κεφαλές που έχουν αναπτυχθεί στο Οχάιο,σε βαλλιστικούς πυραύλους για υποβρύχια.
Η νέα θρυαλλίδα επίσης έχει εγκατασταθεί στα βρετανικά SLBMs.
Η θρυαλλίδα έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει σταθερά σκληρούς στόχους, με εκρηκτικό,με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα εκατοντάδες W76-1 / Mk4A κεφαλές, με μία κεφαλή 100kiloton,υπάρχουν τα 455kiloton W88 Mk-5 που μπορεί να καταστρέψούν πολύ σκληρούς και βαθιά θαμμένους στόχους, όπως  στρατιωτικά κέντρα διοίκησης.
http://www.strategic-culture.org/news/2017/03/27/us-navy-prepares-decapitating-attack-against-russia.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRATEGIC-CULTURE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου