Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Σήμερα η καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ.

Σήμερα η καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ - Κεντρική ΕικόναΚανονικά θα καταβληθούν οι συντάξιες του ΙΚΑ, σήμερα 30 Ιουλίου 2015 για το μήνα Αύγουστο και οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα καταβληθούν στις 3 Αυγούστου 2015.
Εξαιτίας σύγχυσης που προκλήθηκε σχετικά με τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 57 του Ν.4144/2013/ΦΕΚ88Α, οι συντάξεις των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης που υπάγονται στην εποπτεία του υπουργείου Εργασίας καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα, εκτός από τις συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ που καταβάλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας, οι συντάξεις του ΙΚΑ του μηνός Αυγούστου θα καταβληθούν την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 και οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα καταβληθούν την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015.
Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες συνταξιούχοι έχουν σχηματίσει για μία ακόμα φορά ουρές έξω από τις τράπεζες για να πάρουν το ποσό που τους επιτρέπεται έπειτα από την επιβολή του ελέγχου κεφαλαίων.  http://www.parapolitika.gr/article/310951/simera-i-katavoli-ton-syntaxeon-toy-ika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου