Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

23-24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015… Δώστε Προσοχή… Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Του Ισαάκ Νεύτων.

23-24-cf83ceb5cf80cf84ceb5cebcceb2cf81ceb9cebfcf85-2015Σύμφωνα με θεωρίες που αποκάλυψαν ακαδημαϊκοί στην Ιερουσαλήμ, ο Ισαάκ Νεύτων προέβλεψε ότι η αποκάλυψη θα συμβεί το 2060. Η προφητεία έγινε γνωστή από κάποια χειρόγραφα που βρέθηκαν μέσα σε μία βιβλιοθήκη.


Οι σελίδες δείχνουν τις προσπάθειες του Νεύτωνα να αποκωδικοποιήσει τη Βίβλο, που όπως πίστευε ο ίδιος περιείχε τους κρυφούς νόμους του Θεού για το σύμπαν. Η πιο ακριβής ημερομηνία που ο Νεύτωνας έδωσε για την αποκάλυψη ήταν το 2060.

Ο Νεύτωνας ήταν επίσης θεολόγος και αλχημιστής, προέβλεψε ότι πριν τη Δευτέρα Παρουσία θα υπήρχε μία περίοδος πολέμων και καταστροφών στη Γη και στη συνέχεια θα ακολουθούσε μία περίοδος χιλίων ετών βασιλείας των αγίων – ένας από τους οποίους θα ήταν και ο ίδιος.

Η ζωή του Νεύτωνα και οι έρευνές του για το τέλος του κόσμου πρόκειται να γίνουν γνωστές μέσω ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το BBC. Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ Μάλκολμ Ναούμ δήλωσε: «Αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ακριβώς αυτά που έχει προβλέψει ο Νεύτωνας. Έγραψε 4.500 σελίδες, προσπαθώντας να προβλέψει πότε θα ερχόταν το τέλος του κόσμου. Αλλά μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστό ότι είχε καταγράψει την ακριβής ημερομηνία. Ήταν αρκετά διστακτικός στο να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία.»Πηγή:www.kazam.gr
 To τρέιλερ της ταινίας Tomorrowland που είναι αφιερωμένη στον Ισαάκ Νεύτων υπαινίσετται ότι στις 23 Σεπτεμβρίου υπέρχει 100% πιθανότητα ένας αστεροειδής να κτυπήσει τη γη.

 που

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου