Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μακάβριο αλαλούμ μετά τη θανατηφόρα πτώση από τον 7ο όροφο της κόρης του Στέλιου Παπαθεμελή-Δεν ήταν η ηθοποιός αλλά η αδελφή της Ελένη.

Μακάβριο, ανευ προηγουμένου αλαλούμ μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης του Στέλιου Μακάβριο αλαλούμ μετά τη θανατηφόρα πτώση από τον 7ο όροφο της κόρης του Στέλιου Παπαθεμελή-Δεν ήταν η ηθοποιός αλλά η αδελφή της Ελένη Διευκρινίσεις από το γραφείο του πρώην υπουργούΠαπαθεμελή. Κι αυτό ύστερα απο την πληροφορία που ήθελε την γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου της
πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη να ονομάζεται Αγγελική Παπαθεμελή και να πρόκειται για τη γνωστή ηθοποιό. Η είδηση διαψεύστηκε πριν λίγο από το πολιτικό γραφείο του κ. Παπαθεμελή και διευκρινίζεται οτι η γυναίκα που πέθανε ήταν αδελφή της κας Αγγελικής Παπαθεμελή, η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του πρώην Υπουργού που ζούσε στη Θεσσαλονίκη και ονομαζόταν Ελένη. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/344761        Τραγωδία για την οικογένεια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Στέλιου Παπαθεμελή.
Η κόρη του έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διατηρεί το πολιτικό του γραφείο ο Στέλιος Παπαθεμελής.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ. Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο και αστυνομικοί, όμως η 48χρονη είχε καταλήξει.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του πρώην υπουργού, η κόρη του γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που προσπάθησε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί. Η κόρη του τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο.
Η αστυνομία εξετάζει πέρα από το ενδεχόμενο του ατυχήματος και αυτό της αυτοκτονίας.

Μιλώντας στο protothema.gr η Μαρία Ιωαννίδου, συνεργάτης του Στέλιου Παπαθεμελή, μιλά για την καλοσύνη της κοπέλας, που βοηθούσε πάντα, όποιον είχε ανάγκη, είτε ήταν ένα μικρό ζωάκι είτε ένας συμπολίτης μας που βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Ήταν ένας άγγελος, λέει χαρακτηριστικά για το κορίτσι που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.        http://www.cretalive.gr/greece/view/skotwthhke-h-korh-tou-steliou-papathemelh/263219

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου