Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Προφητείες οραματιστών γερόντων για τη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Λευκορωσία.

 Για όγδοη χρονιά τώρα, τα άλλοτε αδελφικά έθνη κατηγορούν το ένα το άλλο για όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα. Η Κριμαία επέστρεψε στο γενέθλιο λιμάνι της και ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται στο Ντονμπάς εδώ και οκτώ χρόνια. Αλλά για όλα αυτά τα γεγονότα είχαν κάποτε προειδοποιήσει οραματιστές ορθόδοξοι γέροντες.

Γέροντας δεν είναι ένας αρχαίος γέρος, σοφός με εμπειρία. Αυτό είναι μια πνευματική έννοια. Γέροντες ονομάζονται οι σοφοί δίκαιοι άνθρωποι που έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο πνευματικής διαφώτισης. Τους δίνεται το δικαίωμα να προσεύχονται για ολόκληρο τον κόσμο και να θεραπεύουν με τη δύναμη του λόγου της προσευχής. Ο Κύριος παραχωρεί σε τέτοιους εκλεκτούς το χάρισμα της διορατικότητας, ώστε να μπορούν να φέρουν στην ανθρωπότητα πληροφορίες για το μέλλον, το οποίο μπορεί να αλλάξει αν διορθώσετε εγκαίρως τα λάθη σας.


Λόρενς του Τσερνίγκοφ (1868 - 1950)
Ο γέροντας είπε ότι ο Θεός είναι ένας, αν και εκπροσωπεί την Αγία Τριάδα. Και είναι αδύνατο να διαχωριστούν οι τρεις αδελφές - η Ρωσία, η Λευκορωσία και η Ουκρανία. Είναι αδιαίρετες, είναι όλη η Αγία Ρωσία.

Θα έρθει η ώρα που η Ρωσία μαζί με αυτά τα σλαβικά κράτη θα δημιουργήσουν μια ενιαία Ένωση. Και θα κυβερνάται από τον χρισμένο του Θεού. Θα φοβάται και θα μισεί τον γιο του Σατανά που θα βασιλεύει σε θρόνο και θα ανακηρύσσει τον εαυτό του Κύριο όλου του κόσμου. Όλες οι χώρες θα είναι υπό την εξουσία του, αλλά μόνο η Ορθόδοξη Ρωσία όχι.

Γέροντας Σεραφείμ του Σάρωφ (1759 - 1833)

Τον μακρινό δέκατο ένατο αιώνα ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ είδε τον ερχομό του Αντιχρίστου, ο οποίος θα βασιλεύσει σε όλες τις χώρες και τα κράτη. Και μόνο η Ρωσία στην Ένωση με άλλες σλαβικές χώρες, θα του εναντιωθεί.

Ο Άγιος Θεοφάνης της Πολτάβα (1873 - 1940)
Μετά την επανάσταση, όταν άρχισε ο διωγμός του κλήρου και των αληθινών πιστών, μετανάστευσε στη Γαλλία, όπου έζησε ως ερημίτης για το υπόλοιπο της ζωής του. Σε ένα μικροσκοπικό πέτρινο κελί προσευχόταν νυχθημερόν για τη Ρωσία που υπέφερε κάτω από το ζυγό της αθεΐας. Ο άγιος έβλεπε τη μελλοντική της μοίρα και προέβλεψε ότι η Ρωσία θα γίνει σίγουρα μεγάλη και ορθόδοξη, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί έρχεται ο Αντίχριστος.

Για να κυβερνήσει θα είναι ένας ισχυρός τσάρος, επιλεγμένος από τον ίδιο τον Θεό - σοφός, αληθινά πιστός και με ισχυρή θέληση. Ο ίδιος ο λαός θα αποκαταστήσει την ορθόδοξη μοναρχία. Ο νέος τσάρος θα είναι μεγάλος μεταρρυθμιστής και θα μπορέσει να αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Θα είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα με αγνή και ιερή ψυχή. Αλλά αυτή η ευνοϊκή εποχή θα είναι βραχύβια. Σύντομα θα συμβεί αυτό για το οποίο προειδοποίησε ο Ιωάννης ο Θεολόγος στις Αποκαλύψεις του.
Αιδεσιμότατος Άμπελ (1757 - 1831).
Ήταν ευρέως γνωστός ως ο Μυστηριώδης Μάντης. Έκανε πολλές προβλέψεις, για τις οποίες φυλακίστηκε για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Όλες οι προφητείες του έχουν ήδη επαληθευτεί, εκτός από μία, την τελευταία.

Έγραψε, ότι θα εμφανιστεί Μεγάλος Πρίγκιπας, που θα υπερασπιστεί την πατρίδα. Θα είναι ο εκλεκτός του Κυρίου, και η ίδια η ουσία της ρωσικής γης θα τον αισθανθεί. Οι άνθρωποι θα τον δεχτούν με χαρά, γιατί θα επιβεβαιώσει την κλήση. Και θα γίνει υπό τη διοίκησή του η Ρωσία μεγάλη. Θα επιστρέψει στις εντολές των προγόνων, θα γεμίσει με ορθόδοξες προσευχές και θα επιτύχει την ευημερία.

Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Τιαπότσκιν (1894 - 1982)


Ήταν αυτός που πήρε την εικόνα του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού από τα χέρια μιας απολιθωμένης κοπέλας που τόλμησε να χορέψει με την εικόνα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπηρέτησε στο Dnepropetrovsk και με την έλευση της σοβιετικής εξουσίας βίωσε διώξεις, εξορίες και απόπειρες δολοφονίας.

Κάποτε τον ρώτησαν τι θα συμβεί στην Ουκρανία και τη Λευκορωσία. Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ απάντησε ότι αν υπάρχουν στις χώρες αυτές όσοι είναι εναντίον της Ρωσίας, θα γίνουν υπηρέτες του διαβόλου.

Οι σλαβικές χώρες έχουν ένα πεπρωμένο. Και επίσης οι κληρικοί της Λαύρας του Κιέβου-Πετσέρσκ θα πουν τον λόγο τους. Αυτοί μαζί με όλους τους αγίους ορθόδοξους μάρτυρες θα παρακαλέσουν για αδελφικούς λαούς τέτοια Ένωση όπου θα είναι ενωμένοι, δυνατοί και ισχυροί.
Μετά από βάσανα και βαριές δοκιμασίες, μετά από πλήρη εξαθλίωση ο ρωσικός λαός θα βρει μέσα του δυνάμεις για να σηκωθεί από τα γόνατα. Και θα αρχίσει την αποκατάσταση της Ρωσίας στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Εκεί ο ρωσικός λαός θα συνειδητοποιήσει τι έχασε όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση και θα αισθανθεί μέρος της μεγάλης του Πατρίδας.

Συγχαρηματοδίκης Ιωνάς της Οδησσού (1925 - 2012)
Τα λόγια των αγίων γερόντων επιβεβαιώνονται από τους σύγχρονους δίκαιους ανθρώπους. Ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού είναι ακόμα ζωντανός στη μνήμη πολλών ανθρώπων.

Λίγο πριν από τον θάνατό του είπε ότι δεν υπάρχει ξεχωριστή Ουκρανία και Ρωσία και ότι υπάρχει μία Αγία Ρωσία. Και να χωρίσουν τους δύο αδελφικούς λαούς θέλουν οι εχθροί που αποφάσισαν να καταστρέψουν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία, να επιβάλουν την πίστη τους, αλλά ο Κύριος δεν θα το επιτρέψει.

Ο γέροντας είπε επίσης ότι είναι απαραίτητο να προσευχηθούμε για τον μελλοντικό τσάρο. Αν αυτός κυβερνήσει τη Ρωσία, ο Κύριος θα στείλει μεγάλη Χάρη. Ο Ιωνάς της Οδησσού είπε ότι ένα χρόνο μετά το θάνατό του θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή, θα γίνει πόλεμος, ο αδελφός θα πάει εναντίον του αδελφού.

Πέθανε στις 20 Δεκεμβρίου 2012 και ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε το Μαϊντάν στην Ουκρανία, το οποίο οδήγησε σε αδελφοκτόνο πόλεμο στο Ντονμπάς.

Γιατί χρειαζόμαστε έναν τσάρο; Γνώμη των πρεσβυτέρων
Πολλοί Ρώσοι αναρωτιούνται γιατί χρειαζόμαστε έναν τσάρο. Αλλά οι γέροντες όχι άδικα είπαν ότι είναι απαραίτητο να επιστρέψουμε στις ρίζες, στις εντολές των προγόνων. Το σύγχρονο δημοκρατικό σύστημα που έχει επιβληθεί από τη Δύση στοχεύει στην καταστροφή κάθε ψυχής, από τη διαφθορά των παιδιών και την ομοφυλοποίηση της κοινωνίας μέχρι την καταστροφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας και την πλήρη ταύτιση.

Ο Ορθόδοξος Τσάρος είναι ο Συγκρατητής. Η Χάρη της βασιλικής εξουσίας, που λαμβάνεται κατά το χρίσμα, γίνεται ανυπέρβλητο εμπόδιο στο παγκόσμιο κακό και την παγκοσμιοποίηση, την οικοδόμηση του συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης του Αντιχρίστου.

Χωρίς αυτή τη Χάρη το να παραμείνει κανείς ελεύθερος από το αντιχριστιανικό σύστημα είναι δυνατό μόνο με το μαρτύριο. Και ακόμη και αν ήμασταν σίγουροι για τον εαυτό μας ότι είμαστε έτοιμοι για μαρτύριο για τη σωτηρία της ψυχής μας, ας θέσουμε στον εαυτό μας το ερώτημα - είναι τα παιδιά μας, οι συγγενείς μας και όλοι οι συμπολίτες μας έτοιμοι για μια τέτοια μοίρα;

Σε αντίθεση με τη δημοκρατία, η ορθόδοξη βασιλική εξουσία προωθεί τη μετάνοια του λαού και τον προετοιμάζει για την έλευση του Κυρίου μας.

Η μοναρχία αποτελεί πυλώνα της Ορθόδοξης πίστης και Εκκλησίας μας, διότι ο Τσάρος είναι ο Προστάτης και Υπερασπιστής της Ορθόδοξης πίστης και Εκκλησίας, διότι είναι πραγματικά ο Χρισμένος του Θεού.

Με τη θέληση του Κυρίου η Αγία Ρωσία διαθέτει τα πιο εκτεταμένα και πλούσια εδάφη ενός πλανήτη. Η Ιερή Ρωσία σχεδιάζεται και δημιουργείται αρχικά, ως το ορατό σύμβολο της Αγίας Τριάδας. Το ορατό σύμβολο στην εικόνα των τριών μονόαιμων ρωσικών λαών της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας, σφιχτά πλεγμένων σε δρεπάνι από το ένα κεφάλι. Πολλοί άγιοι γέροντες, και ιδίως ο Ιωάννης Κρονστάντσκι, μίλησαν ότι η Ρωσία είναι πόδι ενός θρόνου της Αγιωτάτης Τριάδας στη Γη.

Είδαν αυτή την Αγία Τριάδα με τα ίδια τους τα μάτια, με ένα πνευματικό μάτι. Προειδοποίησαν ότι θα ριχτούν όλες οι δυνάμεις και θα επενδυθούν τεράστια χρήματα για να σβήσει η φλόγα της ρωσικής αναγέννησης. Είναι απαραίτητο να πιστέψουμε ακράδαντα ότι οι προσευχές των αγίων μας, οι μαρτυρικές θυσίες του ρωσικού λαού και η μετάνοια θα αναζωογονήσουν την Αγία Ρωσία.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ DZEN : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ. 

orthodoxathemata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου