Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Μια αρχαία βεδική προφητεία για το μέλλον της Ρωσίας, τη Χρυσή Εποχή και τη νέα ιδεολογία της παγκόσμιας τάξης.

 

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης αλλαγής. 

Αυτό αποδεικνύεται από ορισμένες επιστημονικές θεωρίες και προβλέψεις ειδικών σε διάφορους τομείς. Υπάρχουν πολλές προβλέψεις για αυτό, ακόμη και αρχαίες προφητείες. Αυτό είναι εκπληκτικό, αλλά πριν από χιλιάδες χρόνια οι αρχαίοι προφήτες γνώριζαν για την εμφάνιση της Ρωσίας και τον ρόλο της για τον κόσμο και την ανθρωπότητα. Ονομάστηκε διαφορετικά - Tartary, Rus', Hyperborea, αλλά πριν από πολλούς αιώνες και χιλιετίες σε όλες τις προφητείες του δόθηκε πρωταγωνιστικός ρόλος.

Μια προφητεία 5.000 ετών.

Τρεις Ρωσίδες ταξίδεψαν στην Ινδία στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Στην πόλη Puri (πολιτεία Orissa) αποφάσισαν να επισκεφτούν τον ναό της ινδικής θεότητας Jagannath. Αυτός ο ναός είναι ένα από τα τέσσερα ιερά που κάθε Ινδουιστής πρέπει να επισκεφτεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.

Ένας Sadhu, όπως αποκαλούνται οι άγιοι γέροντες στην Ινδία, τους βγήκε και τους ρώτησε από πού ήταν τα κορίτσια. Δύο από αυτούς ονόμασαν Ρωσία και η τρίτη είπε ότι γεννήθηκε στο Καλίνινγκραντ, μια πόλη που κάποτε ανήκε στην Πρωσία.

Ο γέροντας σκέφτηκε για μια στιγμή και μετά είπε στα κορίτσια μια αρχαία προφητεία, η οποία είναι τουλάχιστον πέντε χιλιάδων ετών και φυλάσσεται στο ναό για πολλούς αιώνες. Αν το αποκρυπτογραφήσεις και βάλεις γεωγραφικά ονόματα με σύγχρονο τρόπο, θα ακούγεται κάπως έτσι.

«Όταν ανοίγουν τα τσάκρα του Jagannath. Όταν το πηγάδι στο έδαφος του ναού στεγνώσει. Όταν φτάνουν άνθρωποι από τα εδάφη της Πρωσίας και της Ρωσίας και εμφανίζεται η σύνδεση μεταξύ των Ρώσων, των Πρώσων και των Ορίσσας. Όταν υπάρχει μια τρομερή πλημμύρα στον κόλπο της Βεγγάλης. Τότε ο Μεγάλος Χρόνος θα γυρίσει και η Χρυσή Εποχή θα ξεκινήσει».

Έχοντας προφέρει την προφητεία, ο Sadhu είπε ότι πολλά είχαν ήδη γίνει πραγματικότητα - τα τσάκρα γύρισαν, το νερό από το πηγάδι εξαφανίστηκε. Οι άνθρωποι ήρθαν από τη Ρωσία, αλλά ποτέ πριν δεν ήταν μαζί τους ένα άτομο που είχε γεννηθεί στην Πρωσία.

«Τώρα είμαστε συνδεδεμένοι - Ρώσοι, Πρώσοι και εγώ, ένας άνθρωπος από έναν ναό στη γη της Ορίσα. Για να πραγματοποιηθεί η προφητεία, το μόνο που μένει είναι να πλημμυρίσει ο Κόλπος της Βεγγάλης».

Διευθυντής της Προφητείας.

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης αλλαγής.  Αυτό αποδεικνύεται από ορισμένες επιστημονικές θεωρίες και προβλέψεις ειδικών σε διάφορους τομείς.  Υπάρχουν πολλές προβλέψεις σχετικά με αυτό και ακόμη και αρχαίες προφητείες.-2

Τα κορίτσια κοιτάχτηκαν σαστισμένα. Τα παραμύθια του γέρου είναι φυσικά ενδιαφέροντα, αλλά τι σχέση έχουν; Ο sadhu εξήγησε ότι το κορίτσι που γεννήθηκε στην Πρωσία γίνεται τώρα το όχημα της προφητείας και το συνδετικό νήμα μεταξύ των Ρώσων, των Πρώσων και των Orissas.

Οι Ινδουιστές έχουν διατηρήσει την αρχαία γνώση, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Για να συμβεί η Χρυσή Εποχή, η θεϊκή ενέργεια πρέπει να εξαπλωθεί σε μια μεγάλη περιοχή. Απαιτούνται τέσσερα στηρίγματα. Θα είναι η Ινδία, η Ρωσία, η Γερμανία και ο ίδιος ο Δημιουργός. Ο Ινδός γέροντας επιβεβαίωσε ότι η Χρυσή Εποχή θα ξεκινήσει στη Ρωσία.

Ο αγωγός της προφητείας έχει ειδική αποστολή. Αλλά για να το εκπληρώσετε, πρέπει να παρακολουθείτε όλες τις λειτουργίες στον Ναό Τζάγκαναθ κάθε μέρα για κάποιο χρονικό διάστημα. Το κορίτσι, γεννημένο στο Καλίνινγκραντ, συμφώνησε και ήρθε ευσυνείδητα στο ναό όσο χρειαζόταν.

Το τέταρτο μέρος της προφητείας έγινε πραγματικότητα.

Η μέρα της αναχώρησης έφτασε. Ο sadhu ζήτησε μια φωτογραφία του Καλίνινγκραντ, λέγοντας ότι θα την έβαζε στο βωμό και θα προσευχόταν θερμά για να έρθει η Χρυσή Εποχή το συντομότερο δυνατό. Τρία χρόνια αργότερα, το 2004, έγινε γνωστός για πρώτη φορά και ανέφερε ότι το Διάνυσμα του Χρόνου είχε αλλάξει - η Μεγάλη Μετάβαση είχε αρχίσει.

Και στις 25 Δεκεμβρίου 2004, ένας ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στον Ινδικό Ωκεανό, προκαλώντας ένα από τα πιο θανατηφόρα τσουνάμι.

Όλα τα γεγονότα που περιγράφονται στην προφητεία συνέβησαν. Αυτό σημαίνει ότι από τα τέλη του 2004 ξεκίνησε η Χρυσή μας Εποχή. Γιατί όμως δεν το παρατηρούμε αυτό;

Η χρυσή εποχή έφτασε.

Η αλλαγή των εποχών, που ονομάζονται «Γιούγκα» στα σανσκριτικά, είναι τεράστιες χρονικές περίοδοι. Η νέα εποχή έρχεται σταδιακά, αλλά κάθε χρόνο η διαδικασία προχωρά πιο γρήγορα. Θα νιώσουμε αισθητές αλλαγές σε λίγα μόλις χρόνια. Η Ρωσία θα είναι η πρώτη που θα περάσει σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης και ολόκληρος ο κόσμος θα δει τη μεγάλη μεταμόρφωση της Ρωσίας.

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης αλλαγής.  Αυτό αποδεικνύεται από ορισμένες επιστημονικές θεωρίες και προβλέψεις ειδικών σε διάφορους τομείς.  Υπάρχουν πολλές προβλέψεις σχετικά με αυτό και ακόμη και αρχαίες προφητείες.-3

Σύμφωνα με τις Βέδες, η Χρυσή Εποχή χαρακτηρίζεται από αύξηση της πνευματικής καλοσύνης. Μια νέα, ουσιαστική πνευματικότητα θα αρχίσει να αναδύεται στη Ρωσία. Ως αποτέλεσμα, η ποιότητα ζωής θα βελτιωθεί. Ακόμα και η φύση θα γίνει πιο απαλή. Ανθρώπινα χέρια θα μετατρέψουν κάθε κομμάτι γης σε πραγματικό φυσικό καταφύγιο. Θα είναι καλό για όλους εκεί - ζώα, ανθρώπους και φυτά.

Ο γέροντας προειδοποίησε ότι πριν αρχίσουν αυτές οι θετικές αλλαγές, θα πρέπει να περάσουμε μια πολύ δυνατή κρίση. Η κορύφωση αυτής της κρίσης έχει ήδη περάσει την περίοδο από το 2014 έως το 2017, αλλά όλα τελικά θα αρχίσουν να βελτιώνονται όχι νωρίτερα από το 2023.

Η αναβίωση της Ρωσίας θα ξεκινήσει με μια νέα μορφή διακυβέρνησης.

Είναι ενδιαφέρον ότι εκτός από αυτή την προφητεία, πολλοί άνθρωποι προβλέπουν κάποιο είδος αναβίωσης της Ρωσίας. Και μάλιστα δίνουν και κατά προσέγγιση ημερομηνίες: 2020-2025.

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο. Ο Sadhu είπε ότι ένα νέο κρατικό σύστημα θα δημιουργηθεί στη Ρωσία, το οποίο θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση. Οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου 2020 είναι σίγουρα η γέννηση μιας νέας ιδεολογίας στη χώρα μας. Δεν το έχουμε παρατηρήσει ακόμα, αλλά τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ήδη γίνει.

Σύμφωνα με τον Sadhu, όλα αυτά θα οδηγήσουν σε μια νέα μορφή διακυβέρνησης όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και στον κόσμο. Το πώς θα είναι είναι άγνωστο, αλλά μόνο η χώρα μας με την ιστορική της εμπειρία, που έχει απορροφήσει τη μοναρχία, το σοσιαλισμό και τη δυτική δημοκρατία, είναι ικανή να τα λιώσει όλα αυτά σε κάτι ιδιαίτερο και να δημιουργήσει μια νέα μορφή παγκόσμιας τάξης.

Είναι πιθανό ότι μπορεί να μοιάζει με αρχαία μορφή διακυβέρνησης, όταν υπήρχε ισχυρή κυβέρνηση, αλλά οι απλοί πολίτες είχαν πολλές ελευθερίες και κοινωνική προστασία.

Το κύριο πράγμα είναι να μην χάσετε την ευκαιρία.

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης αλλαγής.  Αυτό αποδεικνύεται από ορισμένες επιστημονικές θεωρίες και προβλέψεις ειδικών σε διάφορους τομείς.  Υπάρχουν πολλές προβλέψεις σχετικά με αυτό και ακόμη και αρχαίες προφητείες.-4

Τα άτομα που γεννήθηκαν από το 1970 έως το 1985 είναι άτομα συνοριοφύλακες. Είναι αυτοί που βρίσκονται στο τιμόνι της Μεγάλης Μετάβασης. Ο sadhu είπε ότι εάν δεν υπάρξει πνευματική ανάταση το 2023-2025, τότε το επόμενο «παράθυρο ευκαιριών» θα ανοίξει μόνο δέκα χρόνια αργότερα και μόνο για ένα χρόνο. Αν η ανθρωπότητα χάσει τη δεύτερη ευκαιρία, τότε η τελευταία διακλάδωση στο δρόμο θα είναι το 2041, αλλά καλύτερα να μην περιμένεις τόσο πολύ.

Είναι δυνατόν να μην συμβεί απολύτως τίποτα; Σε αυτό ο Sadhu απάντησε:

«Αν ο Θεός αποφάσισε, τότε αυτό θα συμβεί ούτως ή άλλως. Είναι μόνο θέμα χρόνου».

Και είπε επίσης αυτά τα λόγια:

«Εσείς οι Ρώσοι είστε καταπληκτικοί άνθρωποι. Τη στιγμή της Μετάβασης, πρέπει να δώσετε τη μεγαλύτερη προσοχή στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Αλλά θα πρέπει να αποκαταστήσουμε την εκπαίδευση που είναι εγγενής στη ρωσική κουλτούρα, και όχι κάποια άλλη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τη Μετάβαση θα αρχίσει ο γενικός ενθουσιασμός, ο πατριωτισμός, η ισότητα και η αδελφοσύνη. Και αυτό θα είναι μια φυσική εθνική παρόρμηση. Όλα αυτά δεν αφορούν μόνο τη Ρωσία, αλλά και την Ινδία και τη Γερμανία.

«Δεν χρειάζεται να μιμηθείς τη Δύση, στρέψε τα μάτια σου προς την Ανατολή».

Αυτό είπε ο Sadhu, βασισμένος σε μια αρχαία βεδική προφητεία.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου