Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Προειδοποιήσεις του «τσιγγάνου Νοστράδαμου» Άθως Σαλώμης για το 2023-2026.


Όλοι γνωρίζουν ότι οι τσιγγάνοι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι τσιγγάνοι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον. Ναι, ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί αδίστακτοι προφήτες που βγάζουν χρήματα λέγοντας ψεύτικες περιουσίες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, αλλά είναι ανόητο να αρνούμαστε το προφανές - αυτοί οι άνθρωποι είναι υπερευαίσθητοι, το δώρο της πρόβλεψης βρίσκεται στα γονίδιά τους.

Οι τσιγγάνοι δεν έχουν δικό τους κράτος, είναι παιδιά της Γης και ζουν σε διάφορα μέρη της. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος με τσιγγάνικες ρίζες αποκαλείται «Τσιγγάνος Νοστράδαμος» για το προφητικό του χάρισμα. Υπάρχουν πολλοί μάντεις στη Βραζιλία και δεν έχουν όλοι στην πραγματικότητα υπερφυσικές δυνάμεις. Είναι απλώς μια μοντέρνα δραστηριότητα με την οποία μπορείς να ζήσεις άνετα, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να γνωρίσουν το μέλλον.

Ο Άθως Σαλώμη διαβεβαιώνει ότι το χάρισμά του ως μάντης ανακαλύφθηκε σε ηλικία 12 ετών, και έχει πλέον αναπτυχθεί τόσο πολύ που μπορεί να προβλέψει γεωπολιτικά γεγονότα. Πώς βλέπει το μέλλον τα επόμενα τρία χρόνια;

Όταν αναφέρεται ένας μάντης, αναφέρουν πάντα ποια γεγονότα προέβλεψε. Μόνο τα στενά άτομα του ραπήτη ή τα προηχογραφημένα και αναρτημένα βίντεο μπορούν να αποδείξουν ότι τα γεγονότα είχαν πράγματι προβλεφθεί πολύ πριν συμβούν.

Τίποτα δεν είναι γνωστό για την Άθως Σαλώμη στη Ρωσία· δεν γνωρίζουμε σχεδόν τους δικούς μας μάντεις και σίγουρα δεν ψάχνουμε για αποδείξεις ότι ο ξένος «Νοστράδαμος» έχει δίκιο. Όμως οι Βραζιλιάνοι ισχυρίζονται ότι το τοπικό τους αστέρι έχει ήδη γίνει διάσημο για τις ακριβείς προβλέψεις του.

Ο «Τσιγγάνος Νοστράδαμος» προέβλεψε την εμφάνιση ενός κακόβουλου ιού που τρόμαξε τόσο τον κόσμο το 2020, τον θάνατο της βασίλισσας της Αγγλίας, την κερδοφόρα απόκτηση του Έλον Μασκ (δηλαδή δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο) και ακόμη και την αρχή του SVO.
Άθως Σαλώμη (φωτογραφία από κοινωνικά δίκτυα)

Την παραμονή του 2023, ο μάντης αποκάλυψε τα νέα του οράματα. Η πρόβλεψή του είναι πολύ, πολύ αρνητική, αλλά υπάρχει μια ενδιαφέρουσα προειδοποίηση - η ανθρωπότητα θα μπορέσει να αλλάξει την πορεία της ιστορίας αν θέλει, και σε αυτή την περίπτωση το μέλλον θα εξελιχθεί σύμφωνα με έναν διαφορετικό κλάδο πιθανοτήτων.

Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι αν όλα γίνουν πραγματικότητα όπως προέβλεψε ο Άθως στη Σαλώμη, τότε μπορεί να θεωρηθεί μεγάλος προγνωστικός. Και αν κάτι πάει στραβά, τότε θα έχει πάντα έναν λόγο να απαντήσει - οι άνθρωποι έλαβαν νουθεσίες από τις Ανώτερες Δυνάμεις, συνενώθηκαν, συνενώθηκαν και άλλαξαν το μέλλον τους.

Σε κάθε περίπτωση, ο «τσιγγάνος Νοστράδαμος» παραμένει νικητής. Αυτό είναι ένα τόσο πονηρό σχέδιο. Αλλά ας προχωρήσουμε στις προβλέψεις του - τι μας ετοιμάζουν οι Ανώτερες Δυνάμεις στο εγγύς μέλλον;

Οι άνθρωποι θα μετατραπούν σε ζόμπι

Η αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία έχει δημιουργήσει πολλές ταινίες με διάσημες πλοκές. Φαίνεται ότι ο Άθως Σαλώμη είναι θαυμαστής. Είναι δύσκολο να ερμηνεύσουμε διαφορετικά τα λόγια του ότι όλοι πολύ σύντομα θα μετατραπούμε σε ζόμπι.

«Θα κοπούν πολλά κεφάλια, θα ασκηθούν ψυχολογικά βασανιστήρια στους ανθρώπους, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός να ζει σαν ζόμπι και να χειραγωγείται. Οι ψυχικές διαταραχές θα αυξηθούν και οι ψυχικές εκρήξεις θα συμβούν σε περιόδους πόνου και θλίψης, αποδυναμώνοντας την ισορροπία του ανθρώπινου νου και προκαλώντας κατάθλιψη και θάνατο».

Δυστυχώς, δεν είπε ποιον και γιατί θα μαστιγωθούν τα κεφάλια. Οι άνθρωποι μπορούν να χειραγωγηθούν με λιγότερο αιμοσταγείς τρόπους - έχουμε από καιρό πειστεί γι' αυτό, επειδή η ανθρωπότητα ζει εδώ και πολύ καιρό υπό τον έλεγχο μιας χούφτας ηγεμόνων που φαντάζονται ότι είναι οι κύριοι του κόσμου.

Και έπεσε από τον ουρανό!

Όλοι γνωρίζουν ότι οι τσιγγάνοι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον.-4

Μια τρομερή μοίρα περιμένει σύντομα μια άγνωστη πόλη - κάτι θα πέσει από τον παράδεισο πάνω της και θα καταστρέψει τα πάντα γύρω της.

«Θα πέσουν από τον ουρανό και δεν θα μείνει τίποτα», προειδοποιεί ο μάντης.

Υπάρχουν αμέτρητες πόλεις στη Γη, οπότε η Άθως Σαλώμη δεν μπορούσε ούτε κατά προσέγγιση να υποδείξει τον τόπο της πτώσης· ακόμη και η ήπειρος είναι άγνωστη. Απλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι η πόλη θα καταστραφεί ολοσχερώς από μερικά μυστηριώδη αντικείμενα που φτάνουν από το διάστημα.

Ο μάντης αποκάλυψε μια παγκόσμια συνωμοσία εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών

Ξέρετε ποια είναι η αρνητική πλευρά των γεωπολιτικών προβλέψεων; Οι βλέποντες μιλούν για το εγγύς μέλλον και όλα τα μυστικά γίνονται ξεκάθαρα. Έτσι, ο Άθως Σαλώμη έκανε κακό σε ορισμένους δύο «μεγάλους ηγέτες» που επρόκειτο να ενωθούν και να επιτεθούν από κοινού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τώρα η επίθεση είναι απίθανο να γίνει. Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών ανακαλύπτει γρήγορα ποιος θα πάει σε πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες και κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αλλάξει το μέλλον τους, ώστε να ακολουθήσει έναν διαφορετικό κλάδο ανάπτυξης. Και, πιθανότατα, θα τα καταφέρει. Και οι «μεγάλοι ηγέτες» θα πρέπει να κρυφτούν και να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους κάποια άλλη στιγμή.

Νέες τραγωδίες και το τέλος μιας ολόκληρης πολιτείας

Ένας Βραζιλιάνος μάντης προβλέπει τρεις δύσκολους μήνες το 2023.

«Βλέπω τον Φεβρουάριο, τον Απρίλιο και τον Ιούλιο του 2023 να χαρακτηρίζονται από περισσότερες τραγωδίες».

Και πάλι, χωρίς συγκεκριμένα. Ο κόσμος είναι τεράστιος, τραγωδίες διαφόρων ειδών συμβαίνουν καθημερινά. Τι θέλει να μας προειδοποιήσει ο «τσιγγάνος Νοστράδαμος»;

Όλοι γνωρίζουν ότι οι τσιγγάνοι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον.-5

Ωστόσο, η Άθως Σαλώμη μερικές φορές κάνει πολύ γραφικές και λεπτομερείς περιγραφές μελλοντικών γεγονότων, που θυμίζουν μια άλλη αμερικανική ταινία καταστροφής. Σε μια από τις τελευταίες του προφητείες, έπνιξε μια ολόκληρη χώρα ένοχη ότι ήταν «ακάθαρτη και αλαζονική». Τα εδάφη αυτού του κράτους είναι πολύτιμα, αλλά θα εξαφανιστούν στην άβυσσο των κυμάτων.

Μόνο οι πιστοί θα μπορέσουν να αποφύγουν την τραγωδία· οι υπόλοιποι θα εξαφανιστούν κάτω από το νερό μαζί με την πολύτιμη γη στην οποία ζούσαν.

«Μαύρα σύννεφα θα συγκεντρωθούν στον ουρανό, προκαλώντας τρόμο και ένταση. Σε μια ζεστή μέρα, ο καιρός θα γίνει ξηρός, ο άνεμος θα μετατραπεί σε τυφώνα, θα καλύψει τα φεγγάρια, τα αστέρια και όλα στον αστερισμό, κάνοντας τη μέρα να μοιάζει με νύχτα. Κανείς δεν θα ξεφύγει από εκείνο το μέρος, μόνο όσοι πιστεύουν. Ακούστε, προσευχηθείτε και παρακολουθήστε, οι ακτίνες που θα πέσουν στη γη θα είναι ισχυρές - θα μπορέσουν να υψώσουν ξανά τον ωκεανό και να καταπιούν τα πολύτιμα εδάφη αυτού του τόπου».

Οι τραγωδίες μπορούν να αποφευχθούν

Αυτό είναι το τρομερό μέλλον που σχεδιάζει ο Βραζιλιάνος μάντης για την ανθρωπότητα. Ίσως σε κάτι έχει δίκιο. Τα περισσότερα από τα γεγονότα που περιέγραψε θα συμβούν το 2023, κάτι θα συμβεί το 2024 και το 2026. Κατ 'αρχήν, η αναμονή δεν θα είναι μεγάλη, θα μπορείτε να δείτε τα πάντα με τα μάτια σας.

Ο Άθως Σαλώμη διαβεβαιώνει ότι όλα αυτά μπορεί να μην συμβούν εάν οι άνθρωποι προσέξουν τις προειδοποιήσεις του. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για μια τραγωδία, πόσο μάλλον να την αποτρέψει, αν δεν υπάρχουν καν κατά προσέγγιση ενδείξεις για το πού ακριβώς πρέπει να συμβεί αυτή η τραγωδία, και έχουμε πολλές «ακάθαρτες και αλαζονικές» χώρες στον πλανήτη μας.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι τσιγγάνοι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον.-6

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου