Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Τι προέβλεψε ο «κοιμισμένος προφήτης» για την Αμερική;

 Ο «κοιμισμένος προφήτης» ονομάζεται Έντγκαρ Κέις, ένας Αμερικανός που γεννήθηκε το 1877 και έφυγε από αυτόν τον κόσμο τον Ιανουάριο του 1945, λίγο πριν το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι ο Έντγκαρ γνώριζε πώς θα τελείωνε η ​​ένοπλη σύγκρουση σε παγκόσμια κλίμακα.
Πολλές από τις προβλέψεις του Cayce έγιναν πραγματικότητα. Ποιες ακριβώς;

Τι ήξερε ο Έντγκαρ Κέις

Προέβλεψε πολλά πράγματα. Ο «Κοιμωμένος Προφήτης» είπε ότι ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα άρχιζε στον κόσμο. Μετά το Δεύτερο. Παρεμπιπτόντως, ο Έντγκαρ Κέις ονομάστηκε «κοιμισμένος προφήτης» επειδή έκανε προβλέψεις σε κατάσταση έκστασης - σαν να αποκοιμήθηκε. Μπορεί λοιπόν να είναι λάθος να πούμε ότι ο Κέισι ήξερε. Έκανε προβλέψεις όταν δεν ένιωθε τον εαυτό του, δεν είχε τον έλεγχο. Αλλά τον ηχογραφούσαν. Του είπαν.

Ο «κοιμισμένος προφήτης» προέβλεψε πολλά άλλα πράγματα. Συγκεκριμένα:

1. Η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

2. Η «Μεγάλη Ύφεση» στις ΗΠΑ και η επακόλουθη οικονομική ανάκαμψη.

3. Επιτυχής απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Κένεντι.

Έτσι, δεν υπάρχει λόγος να μην εμπιστευόμαστε τις προβλέψεις του Edgar Cayce.

Από την άλλη πλευρά, όλες αυτές οι προφητείες που εκφράστηκαν από διάφορους προγνωστικούς σε όλη την ιστορία του κόσμου είναι πολύ υποκειμενικές. Πολλά εξαρτώνται από την ερμηνεία.

Ο «κοιμισμένος προφήτης» ονομάζεται Έντγκαρ Κέις, ένας Αμερικανός που γεννήθηκε το 1877 και έφυγε από αυτόν τον κόσμο τον Ιανουάριο του 1945, λίγο πριν το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Είναι ένα πράγμα για έναν προγνωστικό να λέει ξεκάθαρα: «Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου 1939». Η ανθρωπότητα έζησε για να δει: ναι, έτσι είναι, ο πόλεμος έχει αρχίσει.

Αν κάτι λέγεται αόριστα, χωρίς αναφορά σε ημερομηνίες, όπως, ας πούμε, ο Νοστράδαμος, τότε αυτές οι προβλέψεις, με συγχωρείτε, δεν μπορούν να θεωρηθούν πολύ πολύτιμες. Και μπορώ να πω: «Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα συμβεί». Πότε μπορούμε να το περιμένουμε; 1 έτος, 10 χρόνια, 100 χρόνια;

Από τη μια, λοιπόν, ο Κέισι φαινόταν να έχει ένα χάρισμα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ερωτήματα και για αυτόν.

Προβλέψεις για τους Αμερικανούς

Ο Edgar Cayce μίλησε κυρίως για το μέλλον της Αμερικής. Δεν είναι να απορείς. Ο άνδρας ζούσε στις ΗΠΑ. Φυσικά, ενδιαφερόταν περισσότερο για την τύχη της πατρίδας του. Και ο Έντγκαρ μίλησε πολύ για το μέλλον των Πολιτειών. Οι προβλέψεις που έδωσε ο προφήτης ήταν απογοητευτικές.

Συγκεκριμένα, ο Έντγκαρ είπε κάποτε ποιος πρόεδρος θα ήταν ο τελευταίος στη χώρα.

Valentin Katasonov στο βιβλίο «The Global World of Finance. From Crisis to Chaos» γράφει ότι ο Edgar Cayce έκανε λάθος όταν είπε ότι ο τελευταίος πρόεδρος της Αμερικής θα ήταν ο αριθμός 44. Δηλαδή θα έπρεπε να ήταν ο Barack Obama. Αλλά δεν είναι πολύ σαφές πώς να μετρήσετε σωστά. Υπάρχουν διάφορες επιλογές:

· Πρώτον, ορισμένοι Αμερικανοί πρόεδροι ανέλαβαν τα καθήκοντά τους πολλές φορές στη σειρά.

· Δεύτερον, ο Stephen Grover Cleveland κατείχε το αξίωμα για δύο συνεχόμενες θητείες, αλλά με διάλειμμα.

· Τρίτον, ο Πρόεδρος Τρούμαν δεν κυβέρνησε για δύο θητείες, αλλά ανέλαβε καθήκοντα μετά τον θάνατο του Ρούσβελτ.

Έτσι, διάφοροι μπορούν να θεωρηθούν ως ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου του Τζο Μπάιντεν, που κυβερνά αυτή τη στιγμή. Αλλά, φυσικά, όλα είναι πολύ μπερδεμένα· επαναλαμβάνω, μπορεί να υπολογιστεί με διαφορετικούς τρόπους.

Μια ενδιαφέρουσα εκδοχή είναι ότι ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θα κερδίσει τις εκλογές το 2024. Η λογική είναι η εξής:

· Λαμβάνουμε υπόψη ότι ο Stephen Grover Cleveland κυβέρνησε για δύο θητείες, τις οποίες πολλοί ξεχνούν.

· Συνεπώς, ο Μπαράκ Ομπάμα δεν ήταν ο 44ος πρόεδρος, αλλά ο 43ος.

· Συνεπώς, ο Τραμπ ήταν ο 44ος πρόεδρος.

· Μπάιντεν – 45ος

· Ο Τραμπ θα γίνει 46ος, αλλά θα παραμείνει και 44ος.

Φαίνεται ότι δεν μπέρδεψα τίποτα. Αν κάτι δεν πάει καλά, διορθώστε το. Δεν είναι εύκολη δουλειά να μετράς Αμερικανούς προέδρους.

Μέχρι στιγμής, μόνο ένα πράγμα είναι σαφές: μπορείτε να ερμηνεύσετε την πρόβλεψη όπως θέλετε.

Πέρα από το θέμα των προέδρων, ο Κέισι ανησυχούσε για το μέλλον των πόλεων του έθνους. Ο προφήτης προέβλεψε ότι πολλοί οικισμοί θα εξαφανίζονταν από προσώπου Γης. Επιπλέον, ο Έντγκαρ δεν ανέφερε τίποτα για πολέμους. Πίστευε ότι θα άρχιζαν φυσικές καταστροφές και οι Αμερικανοί θα είχαν λίγο χρόνο για να ξεφύγουν.

Ο «κοιμισμένος προφήτης» ονομάζεται Έντγκαρ Κέις, ένας Αμερικανός που γεννήθηκε το 1877 και έφυγε από αυτόν τον κόσμο τον Ιανουάριο του 1945, λίγο πριν το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.-2

Μπορούμε να πούμε ότι η πρόβλεψή του σχετικά με τη Νέα Ορλεάνη, η οποία το 2005 επέζησε ως εκ θαύματος από την πρόσκρουση του τυφώνα Κατρίνα, έγινε πραγματικότητα.

Ο Κέισι είπε ότι στο μέλλον το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο θα εξαφανιστούν. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί. Όλα όμως είναι πιθανά.

Ο Yuri Mizun στο βιβλίο "Vedic Rus" γράφει ότι, πιθανότατα, ο Edgar Cayce προέβλεψε τη μετατόπιση των πόλων της Γης, ως αποτέλεσμα της οποίας θα συμβούν πολλές αλλαγές στον πλανήτη. Αλλά θα δούμε. Μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί τίποτα κακό. Και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Όσο για τον Κέισι, ξεκίνησε καλά. Αλλά η ιστορία των Αμερικανών προέδρων με στοιχειώνει. Η Αμερική δεν τελείωσε με την έλευση του 44ου προέδρου. Και όλοι οι χειρισμοί με αριθμούς δεν είναι ίδιοι.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου