Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

«Δεν είναι εξωγήινοι, ζούσαν πάντα ανάμεσά μας»! Ένας-ένας δικαιώνουν τον Λιακόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ.

 Δείτε...Με βάση την… έρευνά του, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Tucker Carlson κατέληξε στο συμπέρασμα υπερδιάστατες/πνευματικές δυνάμεις επηρεάζουν την ανθρωπότητα με τέτοιο βαθύ τρόπο που το ελεγχόμενο περιβάλλον όπου υπάρχει η ανθρωπότητα μπορεί να συγκριθεί με μια «φάρμα μυρμηγκιών». 

Απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τους εξωγήινους, τα UFO, ο Τάκερ είπε:

«Δεν είναι εξωγήινοι… Ήταν πάντοτε εδώ!!!!!!!!!

Και πραγματικά πιστεύω πως (όλο αυτό) είναι πνευματικό. Αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε πράγματι επαφή, άμεση επαφή μ’ αυτές τις οντότητες, ό,τι κι αν είναι αυτές, -ήδη σας έχω πει τι πιστεύω πως είναι- και έχει συνάψει κάποιου είδους συμφωνία μαζί τους, – αυτό είναι κάτι πάρα πολύ επαχθές».

Μόνο ο Λιακόπουλος έχει περιγράψει ξεκάθαρα και βάσει πηγών ποιοι είναι οι δήθεν εξωγήινοι! Η μυθιστορία της γης δεν μιλά για εξωγήινους αλλά για άλλα πλάσματα, τα οποία έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους ή τους κυβέρνησαν και δεν ήταν μόνο αγάλματα αλλά «ζωντανές» υπάρξεις, όπως και για τεχνολογία που προϋπήρχε! Διαβάστε οπωσδήποτε το “Το τέταρτο σενάριο” του Δημοσθένη Λιακόπουλου για να καταλάβετε ακριβώς ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!!

Όσο για τις λεγόμενες πνευματικές οντότητες του Τάκερ, ο οποίος μπερδεύει την αλήθεια, πρόκειται, σύμφωνα με όσα είναι καταγεγραμμένα, για τους δαίμονες (κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου) που δεν έχουν καμία σχέση με τους δήθεν εξωγήινους και για τους οποίους πλην Λιακόπουλου, όλοι σιωπούν!

Αναφέρει ο Τάκερ:

«Υπάρχουν δυνάμεις που δεν είναι ανθρώπινες, οι οποίες υπάρχουν σε μια πνευματική σφαίρα κάποιου είδους, τις οποίες δε μπορούμε να δούμε, κι όταν το σκέφτεσαι σε κάνει να πιστεύεις ότι ζούμε σε μια φάρμα μυρμηγκιών…»

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου