Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Ειδικός άμυνας συναντά άγνωστο αντικείμενο «που πηγαίνει πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχου κάτω από το νερό» ενώ εκτελούσε διαβαθμισμένες εργασίες στο υποβρύχιο USS Hampton του Πολεμικού Ναυτικού.

 Από τη STACY LIBERATORE ΓΙΑ ΤΟ DAILYMAIL.COM


Οι δορυφόροι αναζητούν εξωγήινη ζωή σε μακρινούς πλανήτες, αλλά η περίεργη συνάντηση ενός επιστήμονα υποδηλώνει ότι ίσως θέλουμε να κοιτάξουμε βαθύτερα στον κόσμο μας.

Ο Bob McGwire, καθηγητής στο Virginia Tech και με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, εκτελούσε απόρρητη εργασία στο υποβρύχιο USS Hampton όταν άκουσε τον ήχο «κάτι να συρρέει».

Το ενσωματωμένο σόναρ προσδιόρισε ότι το αγνώστου ταυτότητας βυθισμένο αντικείμενο (USO) ταξίδευε μέσα στο νερό πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχου, όπως έχει καλιμάρει.

Τέτοιες ταχύτητες κάτω από το νερό θα έπρεπε να είχαν συνθλίψει το υποβρύχιο, σύμφωνα με τον McGwire, αλλά είπε ότι ήταν σαν να στέκονταν ακίνητα.

Ο McGwire είπε ότι προέτρεψε τη ναυτική ομάδα να αναφέρει τη συνάντηση, αλλά αποφάσισαν ότι θα εμπόδιζε την αποστολή.

«Όταν έφυγα από εκεί με τη γνώση στο κεφάλι μου, χωρίς να μου είπαν να είμαι ήσυχος, να μην μου είπαν ότι ήταν ταξινομημένο... Είναι δικό μου να το πω σε όποιον θέλω. Το έσκασαν», είπε ο McGwire, σημειώνοντας ότι δεν θα συζητούσε την απόρρητη εργασία που έγινε στο sub.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αλλά ο McGwire παρουσιάστηκε πρόσφατα με την ιστορία στο  κανάλι UAP Society στο YouTube  , όπου ήθελε να «ανοίξει το όλο θέμα».

Η ιστορία επανήλθε επίσης στο διαδίκτυο, κεντρίζοντας την προσοχή πολλών ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που «αναρωτιούνται τι ήταν». 

Ο McGwire δεν μοιράστηκε τι έκανε στο υποβρύχιο του Ναυτικού, την τοποθεσία και το βάθος στο οποίο βρισκόταν λόγω των πληροφοριών που είχαν διαβαθμιστεί.

Ο αρραβώνας κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα, είπε.

«Ήμασταν σε εξέλιξη και, ξαφνικά, άκουσα έναν ήχο. Είναι πραγματικά περίεργο και ξεκάθαρο ότι κάτι συρρέει από εμάς», είπε ο McGwire.

Το υποβρύχιο γρήγορης επίθεσης USS Hampton (SSN 767) κλάσης Λος Άντζελες έχει ανατεθεί στην Υποβρύχια Μοίρα 11 στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Ο McGwire επιβιβάστηκε στο υποβρύχιο από μια άγνωστη τοποθεσία και τράβηξε μια φωτογραφία πριν κατευθυνθεί στα βάθη της θάλασσας. 

Η περίεργη συνάντηση συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αλλά ο McGwire παρουσιάστηκε πρόσφατα με την ιστορία στο κανάλι UAP Society στο YouTube, όπου ήθελε να «ανοίξει το όλο θέμα».

Η περίεργη συνάντηση συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αλλά ο McGwire παρουσιάστηκε πρόσφατα με την ιστορία στο κανάλι UAP Society στο YouTube, όπου ήθελε να «ανοίξει το όλο θέμα».

Το USS Hampton περιορίζεται από το πόσο γρήγορα μπορεί να ταξιδέψει λόγω της ασυμπίεσης του νερού μπροστά του, αλλά το USO 'φύσηξε' από το υποβρύχιο.

«Ένα άτομο με γνώση των συστημάτων επί του σκάφους» που πιθανώς παρακολουθούσε την τεχνολογία σόναρ λέγεται ότι ανακοίνωσε ότι κάτι μόλις πέρασε στα ύψη πάνω από το υποβρύχιο πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχου, είπε ο McGwire κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο YouTube.

Ο ήχος ταξιδεύει πιο γρήγορα στο νερό, περίπου 3.330 μίλια την ώρα, επειδή το υγρό είναι περίπου 1.000 φορές πιο πυκνό από τον αέρα. 

Το μόνο ανθρωπογενές αντικείμενο συγκρίσιμο θα ήταν η ρωσική τορπίλη Shkval, αλλά μπορεί να χτυπήσει ταχύτητες μόνο 230 μιλίων την ώρα.

Και το πιο γρήγορο θαλάσσιο ζώο είναι το ιστιοφόρο, το οποίο μπορεί να κολυμπήσει 68 μίλια την ώρα.

Ο Lehto είπε ότι ο McGwire «έχει μεγάλη εμπειρία στο Ναυτικό» και έχει κάνει δουλειά με ταξινομημένες ραδιοσυχνότητες.2019: Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ κινηματογραφεί UFO σε «σφαιρικό» σχήμα που πηγαίνουν στο νερό
Φόρτωση : 0%
Πρόοδος : 0%
0:00
Προηγούμενος
Παίζω
Παραλείπω
Βουβός
Τρέχουσα ώρα0:00
/
Χρόνος διαρκείας0:59
ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ
Χρειάζεστε κείμενο
Το USS Omaha κινηματογράφησε ένα στρογγυλό αντικείμενο το 2016, το οποίο έκανε μια ελεγχόμενη πτήση πάνω από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα προτού τελικά εισέλθει στον ωκεανό

Το USS Omaha κινηματογράφησε ένα στρογγυλό αντικείμενο το 2016, το οποίο έκανε μια ελεγχόμενη πτήση πάνω από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα προτού τελικά εισέλθει στον ωκεανό

Ο McGwire έχει επίσης υπηρετήσει ως αξιωματικός πληροφοριών υψηλής ασφάλειας και έχει διδακτορικό. από το Πανεπιστήμιο Μπράουν.

Αν και ο λογαριασμός είναι περίεργος, οι δηλώσεις του McGwire απηχούν το βίντεο του 2021 που δείχνει το προσωπικό του Ναυτικού των ΗΠΑ να έχει μια στενή συνάντηση με ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (UFO).

Το αντικείμενο κινηματογραφήθηκε από μια κάμερα στο USS Omaha καθώς έπλεε από τις ακτές του Σαν Ντιέγκο τον Ιούλιο του 2019. 

Δύο άγνωστα μέλη του πληρώματος ακούστηκαν να αναφωνούν: «Ουάου, πιτσίλισε», αφού η μπάλα έκανε μια ελεγχόμενη πτήση πάνω από τον ωκεανό, στη συνέχεια πιτσίστηκε στη θάλασσα και εξαφανίστηκε κάτω από το νερό. 

Γύρισαν το αντικείμενο να κάνει μια ελεγχόμενη πτήση πάνω από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν εισέλθει τελικά στον ωκεανό. 

Ο ερευνητής σκηνοθέτης Τζέρεμι Κόρμπελ μοιράστηκε το βίντεο στο Mystery Wire .

dailymail.co.uk

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου