Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Οι προβλέψεις του Ζιρινόφσκι. Ποιος θα γίνει πρόεδρος της Ρωσίας το 2024;

 

                                                                                                                                                         Γεια σε όλους! Σήμερα θα μιλήσουμε για την προφητεία του Ζιρινόφσκι. Ποιος είναι, προφήτης ή απλώς πολιτικός; Τι είπε για τις προεδρικές εκλογές του 2024; Ποιες προφητείες είπε ο Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια της ζωής του; Ας το καταλάβουμε.

Δεν υπάρχει προφήτης στη χώρα του, είπαν. Είπαν ψέματα. Ο Degtyarev M.V., ο κυβερνήτης της περιοχής Khabarovsk, έγραψε δύο ολόκληρα βιβλία γι 'αυτόν με έναν απλό τίτλο (Ο Προφήτης στην Πατρίδα του και ο Προφήτης 2.0). Για μένα είναι πολύ δυνατό. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ζιρινόφσκι προέβλεψε πραγματικά τεράστιες και απροσδόκητες αλλαγές στον κόσμο στα παρασκήνια από την κοινωνία.

Γεια σε όλους!  Σήμερα θα μιλήσουμε για την προφητεία του Ζιρινόφσκι.  Ποιος είναι, προφήτης ή απλώς πολιτικός;  Τι είπε για τις προεδρικές εκλογές του 2024;  Ποιες προφητείες είπε ο Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια της ζωής του; -2

Όπως καταλαβαίνετε, η σημερινή μέρα αφορά προβλέψεις. Θα έχω πολλά από αυτά, και το πιο σημαντικό, θα μιλήσουμε για Πολιτικό με κεφαλαίο Π, που «ξαφνικά» αποδείχτηκε προγνωστικός. Πώς ο Ζιρινόφσκι, από τον οποίο κανείς δεν περίμενε ποτέ πραγματική δράση, ο οποίος φαινόταν ότι κρατήθηκε στην εξουσία μόνο για να αποσπάσει την προσοχή ενός περιθωριακού εκλογικού σώματος, έγινε Νοστράδαμος προβλέποντας τον θάνατο του;

Το 2013, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πολιτικό πώς είδε τη δική του κηδεία. Περίεργη ερώτηση, αλλά τέθηκε.

«Υποθέτω ότι η κηδεία θα γίνει στην Αίθουσα των Στήλων, γιατί μου άρεσε αυτό που γινόταν εκεί υπό τους Μπολσεβίκους. Θα υπάρχει ένα μεγάλο πορτρέτο σε μαύρο πλαίσιο, το φέρετρο θα μεταφερθεί με άμαξα στο παλιό κτίριο του Πανεπιστημίου, για να μην παρεμποδιστεί η κίνηση, ώστε να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος. Το νεκροταφείο Novodevichy είναι ήδη εκεί με το αυτοκίνητο. Και μια αφύπνιση στο μεγαλύτερο εστιατόριο για όλους. Και στα μπλοκ της παραγγελίας.»

Αποχαιρέτησαν τον Ζιρινόφσκι στο Hall of Columns, που είχε κρατήσει για τον εαυτό του στις 8 Απριλίου, αρκετούς μήνες πριν από το θάνατό του. Όταν ήμουν απόλυτα υγιής... Οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες. Αυτά είναι τα σημάδια με τα οποία μας μιλάει το Σύμπαν. Ο Ζιρινόφσκι ήξερε να ακούει.

Γεια σε όλους!  Σήμερα θα μιλήσουμε για την προφητεία του Ζιρινόφσκι.  Ποιος είναι, προφήτης ή απλώς πολιτικός;  Τι είπε για τις προεδρικές εκλογές του 2024;  Ποιες προφητείες είπε ο Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια της ζωής του; -3

Θα σας υπενθυμίσω μερικές από τις προβλέψεις του, ώστε εσείς και εγώ, πρώτον, να τις θυμόμαστε και δεύτερον, να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος:

«Μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα και θα νιώσετε ποιο στις 4 το πρωί στις 22 Φεβρουαρίου. Θα ήθελα το '22 να είναι μια χρονιά γαλήνης, αλλά λατρεύω την αλήθεια! Αυτή δεν θα είναι μια ειρηνική χρονιά, θα είναι μια χρονιά που η Ρωσία θα γίνει ξανά μια μεγάλη χώρα».
«Ο Νεμτσόφ είναι ο Τρότσκι σήμερα, περιμένοντας τον πάγο του. Δεν το θέλω αυτό, αλλά δεν θα πάει πουθενά χωρίς τσεκούρι!»

Πολύ συχνά ο Ζιρινόφσκι χτυπούσε τον στόχο. Επιπλέον, δεν θυμάμαι ούτε μια περίπτωση που έχασε. Ξέρετε όμως ποιο είναι το πιο ενδιαφέρον; Οι προβλέψεις του δεν έρχονται σε αντίθεση, αλλά αντιθέτως, συμπληρώνουν τις προβλέψεις για το εγγύς μέλλον άλλων μάντεων: Vanga, Joanna Southcott, Veronica Luken, Elena Aiello.

«Ένας ισχυρός σεισμός στην Ανατολή θα χρησιμεύσει ως σημάδι για μια επίθεση AR στο Ισραήλ. Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί για οκτώ χρόνια».

Αυτή η πρόβλεψη προέρχεται από τον Jean Dixon, ο οποίος έγραψε μια στήλη αστρολογίας σε μια εφημερίδα στις Ηνωμένες Πολιτείες και έγραψε 7 βιβλία, μεταξύ των οποίων ένα ωροσκόπιο για σκύλους και ένα βιβλίο μαγειρικής αστρολογίας. Είναι αστείο, αλλά οι προβλέψεις της έγιναν πραγματικότητα.

«Όταν η φωτιά φουντώνει στα ανατολικά, να ξέρεις ότι το τέλος είναι κοντά!» - Joanna Southcott, Αγγλίδα που προέβλεψε τη Γαλλική Επανάσταση.

Η Βερόνικα Λούκεν, μια μάντισσα από τις ΗΠΑ, προχώρησε πιο μακριά -

«Η Παναγία δείχνει τον χάρτη... Ω, Θεέ μου!.. Βλέπω την Ιερουσαλήμ και την Αίγυπτο, την Αραβία, το Γαλλικό Μαρόκο, την Αφρική... Θεέ μου! Αυτές οι χώρες είναι πολύ σκοτεινές».
Βλέπω την Αίγυπτο, βλέπω την Ασία. Βλέπω πολύ κόσμο, όλοι να κάνουν πορεία. Μοιάζουν με τους Κινέζους. Α, ετοιμάζονται για πόλεμο. Κάθονται στο τ-κι... Όλα αυτά τα τ-κι καβαλάνε, μια ολόκληρη αρμάδα ανθρώπων, είναι πολλοί. Τόσα πολλά!

Γενικά, έκοψα λίγο το κείμενο των προβλέψεων, γιατί είναι πραγματικά σκληρό. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο και να διαβάσετε μόνοι σας την πλήρη έκδοση των προβλέψεων. Μπορώ μόνο να αναφέρω ότι όλα θυμίζουν πάρα πολύ τα τρέχοντα γεγονότα.

Και να τι προφήτεψε ο Ζιρινόφσκι:

«Το αμερικανικό μοντέλο καταρρέει και τα μάτια όλης της ανθρωπότητας θα στραφούν ξανά στη Ρωσία! Πού θα πάρει ο ρωσικός λαός τη θέση του; Πού είναι οι ταλαντούχοι μηχανικοί μας; Οι σχεδιαστές θα δημιουργήσουν νέα αυτοκίνητα, νέο εξοπλισμό, κάτι για το οποίο θα είμαστε περήφανοι! Νέα υλικά, νέα χημεία, νέα βιολογία, νέος χώρος! Έχουμε περισσότερο από αρκετό ταλέντο!».
Μπάμπα Βάνγκα

Όμως, υπάρχουν και καλά νέα. Vanga:

«Δεν υπάρχει δύναμη που θα μπορούσε να σπάσει τη Ρωσία. Η Ρωσία θα αναπτυχθεί, θα αναπτυχθεί και θα ενισχυθεί. Όλα θα λιώσουν σαν πάγος, μόνο ένα πράγμα θα μείνει ανέγγιχτο - η δόξα του Βλαντιμίρ, η δόξα της Ρωσίας. Θυσιάστηκαν πάρα πολλά, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και όχι μόνο θα επιβιώσει, αλλά θα γίνει και ο κυρίαρχος του κόσμου».

Ο Ζιρινόφσκι, αυτός ο θορυβώδης, ενοχλητικός γέρος με ένα αιώνια δυσαρεστημένο πρόσωπο... Ήταν όμως ένας πολύ έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος. Πολλοί από τους συντρόφους του είπαν ότι δεν ήταν έτσι πριν. Οι φίλοι του το εξηγούν λέγοντας ότι είναι μεγάλος σόουμαν. Μιλούσε με εκπληκτικό πάθος και συγκίνηση που ήταν μοναδικό σε αυτόν. Υπάρχει μια έντονη αίσθηση ότι ΓΝΩΡΙΖΕ. Ήταν σε άμεση επαφή με το Σύμπαν και έφυγε ακριβώς όταν εκπλήρωσε την αποστολή που του είχε ανατεθεί από τον ουρανό και την πρόνοια - να ενημερώσει εσάς και εμένα για το μέλλον. Για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά σίγουρα θα επιβιώσουμε και θα αποκαταστήσουμε το μεγαλείο της αυτοκρατορίας.

Υπάρχει μια άλλη εκδοχή γιατί ο Ζιρινόφσκι προέβλεψε τα πάντα τόσο ξεκάθαρα. Όντας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, γνώριζε καλά την ιστορία, και όπως ξέρουμε, είναι κυκλική. Όλα επαναλαμβάνονται με τον καιρό. Ο πολιτικός ήξερε να αναλύει και να συγκρίνει τα γεγονότα και γι' αυτό χτυπούσε πάντα στο τέρμα. Από πού πιστεύετε ότι πήρε το χάρισμα της προνοητικότητας;

Τάφος πολιτικού
Τάφος πολιτικού

Ο τάφος του Ζιρινόφσκι βρίσκεται στο κεντρικό δρομάκι του νεκροταφείου Novodevichy. Λίγο καιρό μετά την κηδεία, περίεργα σχέδια άρχισαν να εμφανίζονται στον τάφο. Το ποιος τους αφήνει και από πού προέρχονται είναι ένα μυστήριο. Κανένας από τους φύλακες δεν πρόσεξε τον «καλλιτέχνη».

Προεδρικές εκλογές 2024:

«Επιπλέον, είναι πιθανό ο σημερινός πρόεδρος να συμμετάσχει στις εκλογές - έχει το δικαίωμα να το κάνει σύμφωνα με τις τροπολογίες στο Σύνταγμα. Και πιθανότατα θα ανακοινώσει την απόφασή του όχι νωρίτερα από το τέλος του 2023», σημείωσε ο Ζιρινόφσκι.

Πρόσθεσε επίσης ότι εάν ο Πούτιν δεν είναι υποψήφιος για πρόεδρος το 2024, «τότε θα εμφανιστεί ένα εντελώς νέο πρόσωπο από το Κρεμλίνο».

Στην πραγματικότητα, σήμερα κανείς δεν ξέρει ποιος θα διαδεχθεί τον Πούτιν. Ακόμη και ο ίδιος ο Πούτιν. Θυμόμαστε ότι το 2008, η υποψηφιότητα του Ντμίτρι Μεντβέντεφ εμφανίστηκε κυριολεκτικά λίγες μέρες πριν από το συνέδριο της Ενωμένης Ρωσίας. Έτσι θα γίνουν όλα το 2024 - ο Πούτιν θα ενεργήσει ανάλογα με τις περιστάσεις και θα πάρει μια απόφαση την τελευταία στιγμή.

Φυσικά, έχει πολλές επιλογές διαμετακόμισης, αλλά τελικά δεν θα είναι αυτός ή ακόμη και ο «συλλογικός Πούτιν» που θα αποφασίσει. Πιστεύω ότι έως το 2024, ή ακόμα και νωρίτερα, θα εμφανιστεί κάποιο είδος συμβιβαστικής φιγούρας στη Ρωσική Ομοσπονδία, της οποίας η εκλογή ως πρόεδρος της Ρωσίας θα απαιτηθεί από τους παγκοσμιοποιητές.

Ο Ζιρινόφσκι δήλωσε με βεβαιότητα ότι θα είναι σίγουρα πρόεδρος το 2024! ¯\_(ツ)_/¯

Παρεμπιπτόντως, όχι μόνο ο Ζιρινόφσκι, όπως λένε. Υπήρχαν και άλλοι προγνωστικοί που μίλησαν για την τύχη της Ρωσίας. Νομίζω ότι θα σας ενδιαφέρει να μάθετε γι 'αυτούς.

1. Έτσι, ο μοναχός Άβελ όχι μόνο προέβλεψε την επανάσταση του 1917 και την εκτέλεση της βασιλικής οικογένειας, αλλά καθόρισε και τον ερχομό του «αγίου βασιλιά» για το 2024. Επιπλέον, αυτό θα είναι ένα νέο πρόσωπο που κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί! Εδώ

2. Προβλέψεις του αγοριού indigo Slavik, που όχι μόνο επιβεβαίωσε τον ερχομό του βασιλιά σύμφωνα με τον Abel, αλλά μίλησε και για κακούς δεινόσαυρους από το υπόγειο. Εδώ

3. Ο κωμικός Zadornov, που μίλησε και έγραψε πολλά για τις ΗΠΑ και την πολιτική. Δεν θα πιστεύετε πόσες από τις προβλέψεις του αποδείχθηκαν ακριβείς. Εδώ

4. Λίγα περισσότερα για την Παλαιστίνη και το Ισραήλ από τον Ζιρινόφσκι. Εδώ

5. Η πρόβλεψη του Χίτλερ για την τύχη του κόσμου, που έμεινε στη μυστική του διαθήκη. Εδώ

Μπόνους: ελάχιστα γνωστές φωτογραφίες του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου