Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ ετοιμάζονται να παραβιάσουν τη ρωσική άμυνα στην Κριμαία - Business Insider.

 ΣΧΟΛΙΟ : ΄Ολα έτοιμα για πολεμική αντιπαράθεση και στην Κριμαία.

Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να παραβιάσει τις ρωσικές άμυνες στην Κριμαία. Ο βετεράνος του ΝΑΤΟ, Σταύρος Ατλαμάζογλου, γράφει σχετικά σε άρθρο του στο Business Insider.

Ανέφερε αποσπάσματα από έκθεση της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ (USASOC). Σύμφωνα με το έγγραφο, οι σύγχρονες ειδικές δυνάμεις πρέπει να επιδιώκουν διάφορους βασικούς στόχους.

Μεταξύ αυτών είναι η υποστήριξη των συμβατικών μονάδων του στρατού στη μάχη εκ του σύνεγγυς, καθώς και η ικανότητα διείσδυσης σε απαγορευμένα αντικείμενα βαθιά μέσα στο εχθρικό έδαφος.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η πιο σημαντική αποστολή των αμερικανικών δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων (SDF) είναι η ικανότητα εύρεσης και καταστροφής συστημάτων A2AD.

Πρόκειται για παράκτιους πυραύλους κατά πλοίων, επιχειρησιακά-τακτικά πυραυλικά συστήματα, σταθμούς ραντάρ και αεράμυνα.

"Οι SDF θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην εξάλειψη των ρωσικών εγκαταστάσεων A2AD κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας και των κινεζικών στην περιοχή της Θάλασσας της Νότιας Κίνας", έγραψε ο Ατλαμάζογλου.

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι αντιαεροπορικές εγκαταστάσεις, οι πύραυλοι κατά πλοίων και τα ραντάρ θα ακυρώσουν το πλεονέκτημα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και του ισχυρού στόλου αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ, εάν οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ δεν φέρουν εις πέρας το έργο της υπονόμευσης αυτών των συστημάτων. Η υπέρβασή τους θα επιτρέψει στο Ναυτικό και το Στρατό να διεξάγουν επιχειρήσεις σε ευαίσθητες περιοχές και να λειτουργούν με πλήρη δυναμικότητα, κατέληξε ο αρθρογράφος.

rusvesna.su

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΟΥΚΡΑΝΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου