Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021

Μεγάλες διαδηλώσεις στο Βερολίνο από χιλιάδες διαδηλωτές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και της COVIDοκρατίας.

 Συγκρούσεις μεγάλης έκτασης στο Βερολίνο όπου χιλιάδες άνθρωποι πραγματοποίησαν πορεία, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό κατά των περιορισμών και των υποχρεωτικών εμβολίων για τον COVID-19.Μεγάλες διαδηλώσεις στο Βερολίνο από χιλιάδες διαδηλωτές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και της COVIDοκρατίας

Εκατοντάδες διαδηλωτές επιχείρησαν να περάσουν από τα οδοφράγματα γύρω από το κτίριο του κοινοβουλίου και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Berliner Zeitung τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Περίπου 50 άνθρωποι συνελήφθησαν, ορισμένοι με την κατηγορία ότι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, ανέφερε η αστυνομία.

Οι διαδηλωτές, κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «Έχω τη δική μου άποψη» και «Covid-84», που παραπέμπει στο μυθιστόρημα «1984» του Τζορτζ Όργουελ.

Η κινητοποίηση αυτή σημειώνεται έναν μήνα πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές. Οι κυριότεροι υποψήφιοι για την καγκελαρία έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή στους αυστηρούς περιορισμούς του περασμένου έτους, ούτε λοκντάουν στη χώρα.

Στη χώρα  καταγράφηκαν σήμερα 10.303 νέα κρούσματα και 22 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 92.096.

Σε όλη την Γερμανία έχουν πεθάνει από διάφορες αιτίες από την τον Μάρτιο του 2020, περίπου 1,7 εκατ. άνθρωποι!

Άρα το ποσοστό των θανάτων από Covid-19 είναι ελάχιστο! Kαι αν πέθαναν από Covid-19 όλοι αυτοί και πόσοι από αυτούς θα πέθαιναν έτσι ή αλλιώς!

Για να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τη διανομή δωρεάν τεστ από τις 11 Οκτωβρίου – εξαιρούνται όσοι δεν μπορούν να εμβολιαστούν, όπως οι έγκυες και τα μικρά παιδιά. Επίσης, όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλειστούς χώρους εστίασης ή σε γήπεδα και να συμμετάσχουν σε θρησκευτικές τελετές θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί, να έχουν αρνητικό τεστ ή να διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, όπως άλλωστε και στην Ελλάδα, όπου η κυβέρνηση ακολουθεί  κατά γράμμα τα όσα εφαρμόζει το Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου