Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ JOHNSON & JOHNSON./ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ! ΝΕΚΡΟΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΤΗΣ PFIZER-BOURLA.

 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ Johnson & JohnsonWATERFORD-Ένας 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι νεκρός καθώς τα ιρλανδικά ΜΜΕ αγνοούν εντελώς την αδιαμφισβήτητη αιτία θανάτου του. ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΚΟΡΩΝΑΣ.

Ο 23χρονος Ρόι Μπάτλερ έλαβε την πειραματική ένεση DNA του ιού Johnson & Johnson (Janssen) την Παρασκευή, 13 Αυγούστου, σύμφωνα με τη θεία του, Μαριάν Χάρτε. Υπέστη έντονους πονοκεφάλους και γενική αδιαθεσία μέσα σε μία ώρα. Μέχρι το Σάββατο 14 Αυγούστου, έκανε εμετό και είχε σπασμούς. Το New For All Ireland ανέφερε ότι ο κ. Μπάτλερ τέθηκε σε κώμα τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου.Φαίνεται ότι ο νεαρός άνδρας είχε αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο ή/και ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο μέσα σε μία ή δύο ημέρες με βάση την περιγραφή της θείας του και μιας άλλης γυναίκας που ονομάζεται Vera McDonald. Ο τελευταίος φαίνεται να είναι οικογενειακός φίλος και είναι ο πρώτος που ενημέρωσε τα εναλλακτικά ιστολόγια για την κατάσταση του κ. Μπάτλερ.
KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ! ΝΕΚΡΟΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΤΗΣ PFIZER-BOURLAΈνας 33χρονος ηθοποιός από το Σίδνεϊ είναι νεκρός, μετά την πειραματική ένεση που ήταν η αιτία θανάτου.

Ο Francis Mossman, γνωστός και ως Frankie Mossman, έλαβε τη δεύτερη δόση πειραματικού mRNA Pfizer στις 30 Ιουλίου, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Instagram.

Ο κ. Μόσμαν πέθανε στις 14 Αυγούστου.

Δυστοπικός θάνατος 

Τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας δεν ανέφεραν αρχικά αιτία θανάτου. Αλλά το New Zealand Herald ανέφερε την αυτοκτονία ως αιτία θανάτου στις 15 Αυγούστου. Φυσικά αυτή η αναφορά ώθησε πολλούς χρήστες του Twitter και του Instagram να επισημάνουν ότι η λήψη οποιασδήποτε από αυτές τις ενέσεις είναι de-facto αυτοκτονία. Πέθανε από γενοκτονία, όχι αυτοκτονία, 15 ημέρες μετά την ένεση.

Η τελευταία ανάρτηση του κ. Mossman στο Instagram, ωστόσο, παρείχε μια βολική πύλη για να χρησιμοποιήσει την αυτοκτονία ως αιτία θανάτου. 

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου