Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ: Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ –Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ(Βίντεο).


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη.

Έχουν ήδη τον προγραμματισμό αυτό από την αρχή του χρόνου!
Είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε βλέποντας τα στοιχεία εκεί. Οι συνδέσεις σε όλο τον κόσμο είναι σχεδόν απίστευτο, όλοι συνδεδεμένοι από το Α ως το Ω. Οργανισμοί, εκτός από το καλό των ανθρώπων, όλα τα μυστικά που κρύβουν. Ο συμβολισμός Σατανικός στο σύστημα, τα μέρη του κακού. Το κακό δεν γνωρίζει σύνορα, εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα.

Για αιώνες και περισσότερο μας έχει υποδουλώσει, όλοι έχουν προγραμματιστεί οι θάνατοι και οι κακουχίες. Ενώ η αλήθεια διαφωτίζει ό ξυπνά πολλούς, εξαπλώνεται και ανοίγει τα μάτια των άλλων. Όσοι αρνούνται να δουν κάτι ή δεν το έχουν ακόμα παρατηρήσει σύντομα θα είναι σε μεγάλη έκπληξη. Η μεγάλη αφύπνιση συμβαίνει, το φως αποκαλύπτει όλες τις σκοτεινές πράξεις.
Ένας κοσμικός αγώνας θα είναι αόρατος για το κοινό και είναι καλό που το πετυχαίνει. Εκείνοι που διέπραξαν τις φρικαλεότητες θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη, κανένας δεν θα ξεφύγει. Η υπόθεση Epstein, η οποία ξεκλειδώνει τα πάντα, η δικαιοσύνη έρχεται.

Ο καθένας χρειάζεται να προετοιμαστεί γι αυτό.
IT’S GETTING WORSE AROUND HERE BY THE SECOND….
THE BAPHOMAN IS THE LATEST TREND BEING NORMALIZED…#THEGOAT
»Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ 2030» !!! [Α’ Μέρος] (βίντεο)


Όλα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, τα οποία τα τελευταία δέκα μνημονιακά χρόνια, έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε, έχουν σχεδιαστεί σε όλες τους τις λεπτομέρειες, σε ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ, ΑΠΑΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ, ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ…

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΟΗΕ = ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.

Είναι από τους ελάχιστους ΕΛΛΗΝΕΣ, που αποκαλύπτουν τους κρυφούς σατανικούς στόχους των Εβραιοσιωνιστών σε βάρος όλων των λαών.
Είναι ίσως το μοναδικό Κίνημα που αγωνίζεται, παραθέτοντας στοιχεία που δεν αμφισβητούνται.
Ακούστε τον με πολλή μεγάλη προσοχή… και διαδώστε το βίντεο.

Πρέπει να μάθουν όλοι τι μας περιμένει.
Γιατί αυτά που έρχονται, ούτε καν τα υποψιάζεται η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Ακούστε το βίντεο και διαδώστε το… δεν αρκεί να γνωρίζετε εσείς… πρέπει κι άλλοι συμπατριώτες να πληροφορηθούν, να γνωρίζουν, να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Καλλιόπη Σουφλή

Πέμπτη 6-2-2020, »Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ 2030» !!! [Α’ Μέρος]
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.5 ΕΠ.15 ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ILLUMINATI (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ)
Ο Κένεντι μιλά για τους Ιλουμινάτι.
Μήνυμα σε ελληνική ταινία: Ότι θέλει ο λαός. – Διπλό μήνυμα – Ιλλουμινάτι.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

 1. Αυτά είναι καλά νέα από την εταιρεία LendingTree inc, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων για να ικανοποιήσετε τις επιθυμητές επιθυμίες σας. Είτε πρόκειται για δάνειο για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, να αγοράσετε ένα σπίτι, να αγοράσετε νέα μηχανήματα ή να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας. Χαίρομαι που η LendingTree η πιο αξιόπιστη εταιρία δανείου στο διαδίκτυο είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Μείζονες ή απροσδόκητες δαπάνες μπορούν να γλιστρήσουν επάνω σε κανέναν. Η λήψη ενός προσωπικού δανείου για απροσδόκητες οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμη και χωρίς κακή πίστωση που σας βαραίνει. Πού μπορείτε να πάτε όταν χρειάζεστε δάνειο στην Ελλάδα, την Πολωνία και την Ολλανδία; Η απάντηση είναι η εταιρεία δανεισμού LendingTree, μέσω (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Όταν οι απροσδόκητες δαπάνες βροχής στην παρέλαση σας, αφήστε το LendingTree inc να σας βοηθήσει να βρείτε κάλυψη. Ένα προσωπικό δάνειο μπορεί να είναι η λύση για να σας κρατήσει από το να είναι συγκλονισμένοι όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τα έξοδα της καθημερινής ζωής. Αλλά όταν έχετε κάποια αρνητικά στοιχεία στην πίστωσή σας, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το προϊόν δανείου που χρειάζεστε.

  Η λήψη ενός δανείου μέσω του LendingTree inc είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Είτε πρόκειται για προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή γρήγορο δάνειο, ο στόχος μας είναι να είμαστε το καλύτερο ηλεκτρονικό δάνειο στην αγορά. Ο λόγος που παίρνετε ένα δάνειο εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Δεν σας ζητάμε να μας πείτε τη ζωή σας, αλλά θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ό, τι θέλετε.


  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω.

  Email: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
  Email: (lending-tree@outlook.com)
  Ιστοσελίδα: www.lendingtree.com
  WhatsApp: +1 (213) 419 2419

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  ΑπάντησηΔιαγραφή