Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Υπάρχουν τώρα 650 περιπτώσεις κορωναϊών στην Ιταλία./Ο πρώην πρέσβης του Ιράν στο Βατικανό υποκύπτει στον κοροναϊό./Πρώτη περίπτωση κορωναϊού αναφέρθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία./Οι περιπτώσεις του κοροναϊού στην Ισπανία ανέρχονται σε 24.

Ο επικεφαλής της ιταλικής πολιτικής προστασίας Angelo Borelli δήλωσε ότι 650 άτομα έχουν δοκιμαστεί θετικά για το Coronavirus στην Ιταλία.  
Αναφερόμενος στα νέα στοιχεία, ο Borelli δήλωσε ότι η ξαφνική αύξηση των αριθμών οφείλεται στο γεγονός ότι η περιοχή της Λομβαρδίας δεν ενημέρωσε σωστά την ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

"Το μεγάλο άλμα από χθες (Τετάρτη) είναι επειδή χθες δεν είχαμε τους τελευταίους αριθμούς από τη Λομβαρδία", είπε.
Ο Ιταλός αξιωματούχος πρόσθεσε ότι 35.000 μάσκες έχουν σταλεί στις πληγείσες περιοχές.
Νωρίτερα σήμερα, η ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας δήλωσε ότι ο συνολικός αριθμός των υποθέσεων ήταν 528.

Οι περιπτώσεις του κοροναϊού στην Ισπανία ανέρχονται σε 24.


Ένας εκπρόσωπος του τμήματος υγείας στην ισπανική περιφέρεια της Βαλένθια δήλωσε ότι υπάρχουν έξι νέες περιπτώσεις κορωναϊού στη Βαλένθια.

Το υπουργείο Υγείας της περιφέρειας Castilla Leon επιβεβαίωσε επίσης την πρώτη του υπόθεση στην Σεγκόβια την Πέμπτη το απόγευμα.
Αυτό κάνει συνολικά 24 περιπτώσεις στην Ισπανία:
 • 22 ασθενείς βρίσκονται σε καραντίνα: τέσσερις στην Τενερίφη, τέσσερις στη Μαδρίτη, τρεις στη Βαρκελώνη, οκτώ στην περιοχή της Βαλένθια (περιλαμβάνει 7 στη Βαλένθια και 1 στο Castellon), έναν στην Σεγκόβια, έναν στην La Gomera και έναν στη Σεβίλλη
 • 2 άτομα έχουν ανακάμψει.
 • Πρώτη περίπτωση κορωναϊού  αναφέρθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία.


 • Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Βόρειας Ιρλανδίας επιβεβαίωσε την πρώτη περίπτωση κορωναϊού στην περιοχή, σύμφωνα με μια δήλωση.
  "Η δοκιμή ενός ασθενούς στη Βόρειο Ιρλανδία είχε ως αποτέλεσμα μια τεκμαιρόμενη θετική δοκιμή για κοροναϊό (COVID-19)", αναφέρει η δήλωση.
  Η δήλωση δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εθνικότητα του ασθενούς ή πώς μολύνθηκε αυτό το άτομο. 
 • AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CNN : Corfiatiko.blogspot.com

 • Ο πρώην πρέσβης του Ιράν στο Βατικανό υποκύπτει στον κοροναϊό.

 • Ο πρώην πρεσβευτής του Ιράν στο Βατικανό, εξέχοντας κληρικός Hadi Khosrowshahi, πέθανε από κορωναϊό μετά από θεραπεία στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

 • Ο Khoswrowshahi, 81 ετών, πέθανε στο νοσοκομείο την Πέμπτη, φέρνοντας τον αριθμό των θανάτων στη χώρα  στους 26. Υπάρχουν 245 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορωναϊού στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένης μιας χούφτας κρατικών αξιωματούχων.
 • Τουλάχιστον 24 Ιρανοί έχουν ανακάμψει από την ασθένεια μετά από θεραπεία, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου