Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

«Γραφικός και επικίνδυνος», «Δεν ζητώ συγγνώμη»: Σάλος με τη χειρονομία Μουτζούρη.

ΣΧΟΛΙΟ : Ήταν το ίδιο λάθος που έκανε η κυβέρνηση με τα ΜΑΤ.Όπου υπάρχει δράση λογικό είναι να υπάρχει και αντίδραση.Το θέμα είναι να υπάρξει διάλογος και να βρεθεί λύση.
Έντονη δυσφορία στο Μαξίμου αλλά και αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος κάνει μια προκλητική χειρονομία σε βάρος του πρωθυπουργού. Ο ίδιος ο κ. Μουτζούρης δεν εμφανίζεται πρόθυμος να απολογηθεί για την πράξη του αυτή, τονίζοντας πως δεν ζητά συγγνώμη για προσωπικές συνομιλίες.«Γραφικός και επικίνδυνος», «Δεν ζητώ συγγνώμη»: Σάλος με τη χειρονομία Μουτζούρη


Το βράδυ της Τετάρτης, κυβερνητικοί κύκλοι έκαναν λόγο για «χυδαία συμπεριφορά», τονίζοντας παράλληλα πως μετά από τα όσα διαδραματίστηκαν δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί με τον κ. Μουτζούρη.
«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης» έλεγαν χαρακτηριστικά οι εν λόγω κύκλοι.
Στο θέμα επανήλθαν σήμερα ο Στέλιος Πέτσας και ο Νότης Μηταράκης.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Πέτσας χαρακτήρισε «γραφικό και επικίνδυνο» τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.
Μάλιστα, τόνισε πως πλέον «έκλεισε κάθε πόρτα διαλόγου» για το προσφυγικό.
stelios petsas
Πηγή:  INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
«Ο κ. Μουτζούρης είναι μια κατηγορία από μόνος του», είπε ο κ. Πέτσας και τόνισε πως «η όποια συζήτηση θα ήταν υποκριτική, δεν γίνεται δεκτή καμία συγγνώμη».
«Τι συζήτηση να κάνετε με αυτόν τον άνθρωπο», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας πως ο κ. Μουτζούρης θα αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του.
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Μουτζούρης «έχει τεράστιες ευθύνες» για την κατάσταση στα νησιά, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση εξάντλησε μαζί του κάθε δυνατότητα διαλόγου. Σε ερώτηση αν θα ζητηθεί η παραίτησή του από την κυβέρνηση, είπε «αυτό θα το δούμε. Όλα είναι στο τραπέζι. Θα εξετάσουμε όλες τις ευθύνες του».
Με τη σειρά του, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, μιλώντας στο Mega, εξέφρασε την άποψη πως «έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο με ψευδή στοιχεία, με αποτέλεσμα να βλέπουμε να ενώνονται τα άκρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου