Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Ισραηλινή προειδοποίηση-η πρώτη χώρα που απαγορεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό λόγω του κοροναϊού: Μια υλοποίηση της προφητείας του Βαλαάμ;

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ προέτρεψε τους Ισραηλινούς την Τετάρτη να αναθεωρήσουν το ταξίδι στο εξωτερικό εξ ολοκλήρου ως προληπτικό μέτρο κατά της επιδημίας κοροναϊού.

"Αν δεν χρειάζεται πραγματικά να πετάξετε, μην το κάνετε", είπε το υπουργείο σε μια προειδοποίηση ταξιδιού που επίσης συμβούλευσε την ακύρωση ή την καθυστέρηση όλων των επερχόμενων διεθνών διασκέψεων και συναντήσεων στο ίδιο το Ισραήλ.
Το υπουργείο ενθάρρυνε επιπλέον την αποφυγή του ταξιδιού σε «γεγονότα θρησκευτικού χαρακτήρα στα οποία συγκεντρώνονται άνθρωποι από πολλά διαφορετικά έθνη», μια πιθανή αναφορά στο προσκύνημα του Χατζ τον Ιούλιο και επέκτεινε μια προηγούμενη προειδοποίηση ταξιδιού για τη βόρεια Ιταλία σε ολόκληρη τη χώρα.
Το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα που παροτρύνει τους πολίτες της να σταματήσουν όλα τα διεθνή ταξίδια λόγω του κοροναϊού, ο οποίος ξεκίνησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο. Ήδη 1.600 Ισραηλινοί βρίσκονται υπό καραντίνα για κοροναϊούς και υπάρχουν δύο επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στη χώρα, και οι δύο ήταν σε κρουαζιερόπλοιο στην Ιαπωνία όπου εκατοντάδες μολύνθηκαν.
Ωστόσο, οι ακούσιες συνέπειες της απόφασης θα μπορούσαν να είναι η επιβολή της προφητείας του Ballam:
Όπως τους βλέπω από τις κορυφές των βουνών, τους Βλέπω = από τα ύψη, Υπάρχει ένας λαός που κατοικεί χωριστά, Δεν υπολογίζεται ανάμεσα στα έθνη .(Αριθμοί 23: 9).
Ο τελευταίος Ραβίνος Meir Kahane εξηγεί στο σημείο αυτό λέγοντας: «Το διάταγμα του G-d ότι ο Εβραίος λαός πρέπει να παραμείνει χωρισμένος, χωριστός από τα έθνη, έτσι ώστε να αποκοπεί από τη βδέλλα του και την ξένη κουλτούρα του.
Ο ραβίνος Kahane προσθέτει: "Εξάλλου, το Ισραήλ, πεισματάρης και πονηρός, δεν θα πιστέψει ποτέ ότι ο Θεός είναι ο Λυτρωτής τους, αρκεί να έχουν ένα  έθνος να στέκεται δίπλα τους.
Το υπουργείο διέταξε προηγουμένως όλους τους Ισραηλινούς που επέστρεφαν από την Ιταλία να τεθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες μετά την ανακοίνωση από ισραηλινούς αξιωματούχους ότι αναφορές περιπτώσεων κορωναϊού σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες φαίνεται να προέρχονται από ταξιδιώτες που προέρχονται από την Ιταλία.
Η Νότια Κορέα ενημέρωσε το Ισραήλ για το Σαββατοκύριακο ότι αρκετά μέλη μιας ομάδας προσκυνητών που επέστρεψαν πρόσφατα από ταξίδι στο Ισραήλ βρέθηκαν να έχουν την ασθένεια.
Στο Ιράν, 19 άνθρωποι έχουν πεθάνει και 139 έχουν μολυνθεί από κοροναϊό, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας του Ιράν, Κιανούζ Τζαχάνπουρ, την Τετάρτη.
Ο κορωναϊός έχει ήδη μολύνει περισσότερους από 80.000 σε όλο τον κόσμο και σκότωσε 2.700 ανθρώπους, κυρίως στην Κίνα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου