Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ; ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΕΚΑΜ ΓΙΑ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ; ΚΟΥΛΗΣ, ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ.

ΣΧΟΛΙΟ : Σε επικοινωνία που είχε το μπλογκ με κάτοικο της Μυτιλήνης σχετικά με την αποχώρηση των ΜΑΤ ,είχαμε την ίδια πληροφόρηση.Εμείς ελπίζουμε να ξεκινήσει ο διάλογος Κυβέρνησης-Τοπικών αρχών για να βρεθεί λύση και να μην μπούμε σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
poli simantiko

Μαρτυρία αναγνώστη στο τηλεφωνικό κέντρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ πριν λίγο έφερε την αναστάτωση στη δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας και της ιστοσελίδας μας.

Άνθρωπος που φέρεται να γνωρίζει πράγματα, αναφέρει ότι ετοιμάζονται διμοιρίες των ΕΚΑΜ (!) να αναχωρήσουν για Χίο και Λέσβο. Μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη αυτή την πληροφορία και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ρεπορτάζ ώστε να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί όσα μας ανέφερε ο αναγνώστης μας.
Αρκεί να θυμίσουμε ότι ΕΚΑΜ σημαίνει Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα. Στέλνουν δηλαδή την ελίτ της ΕΛ.ΑΣ απέναντι στους πολίτες;
Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν, αναρωτιόμαστε; Κούλης, Μηταράκης και όλος αυτός ο δεξιός ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να χυθεί αίμα; Πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης για το ξύλο που εισέπραξαν οι ΜΑΤατζήδες; Δηλαδή ασχολούμαστε με το ποιος θα ρίξει τις περισσότερες ή να διαφυλάξουμε το Έθνος;
Εμείς θα ξαναπούμε αυτό που έχουμε ξαναγράψει. Αν υπάρξουν νεκροί, ο μοναδικός υπεύθυνος θα είναι ο Μητσοτάκης και το παρεάκι του.
Περισσότερα σε λίγο…
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου