Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Ο.Υ.Α -Ο Κορονοϊός ξέφυγε και ξέρουμε τι θ ακολουθήσει . Πάρτε ΤΩΡΑ μέτρα επιδημίας ή θα μετράμε σε λίγο 10αδες νεκρούς.

Πληροφορίες μας – που δεν έχουν όμως διασταυρωθεί – αναφέρουν ότι στους 77 νεκρούς από την εποχική γρίπη έως σήμερα ( 17 την τελευταία εβδομάδα) – ποσοστό αισθητά μεγάλο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια – πολλοί εξ αυτών είναι από τον γνωστό Κορονοϊό.

Διαψεύστε το !!
Εάν καταλήξουν 3 εξαιτίας του Ιού , σημαίνει ότι έχουμε ήδη 100 κρούσματα και φέρουν τον Ιό εν αγνοία τους 100 ακόμα . Εάν καθένας μεταδίδει τον Ιό σε τουλάχιστον 3 άτομα , ταχύτατα θα έχουμε συνεχής τριπλασιασμό των κρουσμάτων και αυτών που θα καταλήγουν .
Εάν καταλήξουν 10 θα έχουν αναρρώσει 30 . Ο ιός όμως μεταλλάσσεται ενώ , δεν υπάρχει ακόμα , και δεν θα υπάρχει έγκαιρα εμβόλιο !
Η προσωπική ευθύνη του κάθε πολίτη , δεν είναι αρκετή . Χρειάζεται ΤΩΡΑ προληπτική αντίδραση στο έπακρο του Κρατικού Μηχανισμού σ όλα τα επίπεδα για να σταματήσει ΕΔΩ .
Μην διστάζετε και μη βάζετε στην ίδια ζυγαριά τη ζωή σας και τη ζωή των διπλανών σας , και τα οικονομικά συμφέροντα .
Τα μέτρα – τύπου καραντίνας – πρέπει να επιβληθούν , οι έλεγχοι πρέπει να είναι απόλυτοι και οι πιθανότητες μεταδόσεις , μηδενικές
Σπάστε κάθε αλυσίδα μεταφοράς του Ιού και ακυρώστε κάθε πεδίο μετάδοσής του.
Ας το ζήσουμε τώρα εκ του ασφαλούς , για να ζήσουμε μετά από αυτό .
Ας κρατήσουμε απόσταση ασφαλείας από τον εφιάλτη.
Σημ .Έπρεπε να αντικαταστήσουμε από χθες τον εφησυχασμό με ανάληψη δράσης και δυναμική πρόληψης

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου