Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Θανάσιμη προειδοποίηση Μόσχας σε Ερντογάν: ''Θα έχεις άσχημο τέλος στη Συρία'' - Και άλλοι Τούρκοι νεκροί στη Λιβύη!

Ανώτερος Ρώσος πολιτικός προειδοποίησε σήμερα ότι μια ευρείας κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση στην Ιντλίμπ της Συρίας από την Τουρκία, θα έχει άσχημο τέλος για την Άγκυρα, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.
Ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της άνω βουλής της Ρωσίας Βλαντίμιρ Ντζαμπάροφ ήταν αυτός που έκανε την προειδοποίηση, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Η Ρωσία στέλνει δυο πολεμικά πλοία στη Συρία


Η Ρωσία στέλνει δυο πολεμικά πλοία εξοπλισμένα με πυραύλους cruise Kalibr στη Μεσόγειο προς τις ακτές της Συρίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, το οποίο επικαλείται τον Ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται εν μέσω της κλιμάκωσης των εντάσεων μεταξύ της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Συρίας στην επαρχία Ιντλίμπ, όπου νωρίτερα σκοτώθηκαν τουλάχιστον 33 Τούρκοι στρατιώτες.
 Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας είπε σήμερα πως οι Τούρκοι στρατιώτες που επλήγησαν από τον βομβαρδισμό της 27ης Φεβρουαρίου δεν έπρεπε να βρίσκονταν σε εκείνη τη περιοχή της Συρίας, και πως η Άγκυρα δεν είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τη Μόσχα για τη θέση τους, όπως αναφέρει το πρακτορείο RIA.

Και άλλοι νεκροί στην Λιβύη.

Την ίδια στιγμή, η Τουρκία μετράει και άλλες απώλειες στην Λιβύη, καθώς μετά από επίθεση που εξαπέλυσε ο Εθνικός Στρατός στην Τρίπολη, είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν στρατιώτες των ΤΕΔ.
Συρία και Λιβύη γίνονται το ''Βιετνάμ'' της Άγκυρας με λίγα λόγια!
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου