Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ…ΑΡΧΗ ΤΟΥ «ΤΕΛΟΥΣ»!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης.
Την συμφωνία του αιώνος, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, πρόκειται να υπογράψουν την ερχόμενη Τρίτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Βενιαμίν Νετανιάχου, στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από προεργασία που διήρκεσε αρκετό χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρεται, η συμφωνία βασίζεται στο μεγαλεπήβολο σχέδιο του Τραμπ για την επίλυση του προβλήματος της Μέσης Ανατολής, βλέπε για την υλοποίηση των σιωνιστικών σχεδίων για την περιοχή.

Το πρώτο και βασικό στοιχείο του σχεδίου είναι η πλήρης και ολοκληρωτική απόδοση της Ιερουσαλήμ στο κράτος του Ισραήλ, ενώ και οι εγκαταστάσεις Ισραηλινών σε περιοχές που ήταν υπό παλαιστινιακή διοίκηση θα παραμένουν ως έχει και σταδιακά θα περιέλθουν στο Ισραήλ, εξαλείφοντας ουσιαστικά την παλαιστινιακή αρχή και δημιουργώντας πρόβλημα σε εκατομμύρια Παλαιστινίους που αναμένεται σταδιακά να προσφυγοποιηθούν.
Αναφερόμενος στο σχέδιο αυτό, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής αρχής, Mahmud Abbas, κατήγγειλε ότι το σχέδιο αυτό ουσιαστικά προβλέπει την οικονομική και εθνοτική εξόντωση του λαού των Παλαιστινίων και ότι θα προκαλέσει μια άνευ προηγούμενου κρίση στην ευρύτερη περιοχή.
Τώρα ίσως φαίνεται γιατί…εκτελέστηκε ο Ιρανός στρατηγός Σουλεϊμανί.
Σημεία καιρών, όπως…προφήτεψαν ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου