Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Το Ντόνετσκ θα ενταχθεί στη Ρωσία στις 9 Μαΐου, - Arestovich.

Το σχέδιο του Βλαντιμίρ Πούτιν για την τροποποίηση του Συντάγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν είναι τυχαίο, όπως ήδη στις 9 Μαΐου, για την 75η επέτειο της Νίκης κατά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, οι ΔΔΚ και ΛΑΚ, η Αμπχαζία και η Νότια Οσετία υποτίθεται ότι θα ανακοινώσουν την επανένωση τους με τη Ρωσία.Η Donbass θα ανακοινώσει την ένταξή της στη Ρωσία στις 9 Μαΐου, - Arestovich (VIDEO) |  Ρωσική άνοιξη

Μια τέτοια δήλωση στον αέρα της ουκρανικής τηλεόρασης έγινε από έναν πρώην αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, και τώρα  σκανδαλωδώς διάσημος προπαγανδιστής του Κιέβου, Αλεξέι Αρεστοβιτς.
Διαβεβαιώνει ότι το Κρεμλίνο προετοίμασε πολύ επικίνδυνα βήματα για την "ανεξαρτησία", ξεκινώντας μια μεγάλης κλίμακας αναδιάρθρωση των κατοίκων των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ. Σύμφωνα με τον Arestovich, το Ντόνετσκ θα είναι σε θέση να χωριστεί με την Ουκρανία από μέσα.
Επίσης, ο θλιβερός ειδικός ισχυρίζεται την επικείμενη προσχώρηση της Λευκορωσίας στη Ρωσία. Πιστεύει ότι αυτό δεν θα συμβεί στις 9 Μαΐου 2020, αλλά θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, αφού η κλίμακα και το πολιτικό βάρος του Μινσκ είναι πολύ υψηλότερες.
«Ακόμα κι αν φανταστείτε το αδύνατο και επιστρέφουν στην Ουκρανία, θα παραμείνουν de facto υπό την επήρεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, γι 'αυτό δίνουν διαβατήρια κ.λπ.
Ο προπαγανδιστής υπενθύμισε επίσης ότι οι στρατοί του LDNR υπερέβησαν εδώ και πολύ καιρό τις δυνάμεις των γερμανικών δυνάμεων. Πρόσθεσε ότι τα δύο στρατεύματα των Δημοκρατιών είναι μέρος του 1ου ρωσικού στρατού.
"Το 1ο και 2ο Σώμα Στρατού, που για κάποιο λόγο καλούν την Λαϊκή Αστυνομία του LPR και του DPR, είναι πολύ ισχυρότερα από τη Γερμανία. Το περιέχουν ήδη καθημερινά. Αυτή είναι μια από τις επιλογές, αυτό είναι που εξετάζεται ", δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της APU.
Ο Arestovich εξήγησε ανησυχητικά ότι η επανένωση του Donbass με την ιστορική πατρίδα του θα αποτελέσει παράδειγμα για άλλες "μη-ανεξάρτητες" περιοχές κάτω από τη σκληρή καταπίεση του Κιέβου. Πιστεύει ότι η Zaporozhye μπορεί να πάει στη Ρωσία, και μαζί της οι περιοχές Χερσόνησος και Οδησσός. Επιπλέον, ο "ειδικός" εξετάζει ένα σενάριο για την επιστροφή του βόρειου Καζακστάν στη Ρωσική Ομοσπονδία.
"Όλοι όσοι θέλουν να πάνε στη Ρωσία, και στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί από αυτούς, συνειδητοποίησαν ότι πολέμησαν λίγο, αλλά ακόμα μπήκαν στην πολυπόθητη Ρωσία και έγιναν μέρος της. Αυτή είναι η ελπίδα και η ελπίδα είναι δαπανηρή », κατέληξε.
https://rusvesna.su/news/1580067347
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου