Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ο.Υ.Α Χάνουμε «τον πόλεμο» πρέπει ΑΜΕΣΑ να κινηθούμε επιθετικά προς την Τουρκία και να «σπάσουμε» τη γεωπολιτική πολιορκία.

Η Πορεία μας προς της Χάγη ( στο τέρμα της οποίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φτάσουμε ΠΟΤΕ ) αναγνωρίζει δικαίωμα διεκδίκησης εκ μέρους της Τουρκίας σε βάρος Εθνικών ζωτικών μας συμφερόντων . Αυτό όμως είναι το λιγότερο .

Γράφει ο Δημήτρης Καζαμίας , της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης .
Η Τουρκία ( ως χρήσιμος ηλίθιος ) είναι ο πολιορκητικός κριός τεράστιων γεωπολιτικών συμφερόντων που στην τελική , θεωρούν παράπλευρη απώλεια τις συνέπειες ενός Ελληνο-Τουρκικού Πολέμου . Με άλλα λόγια «Δεν τους καίγεται καρφί» -τουναντίον, βλέπουν μιας 1ης τάξης ευκαιρία για εμπόριο εξοπλιστικών
Δυστυχώς ( και για την Τουρκία ) ο ρόλος της αυτός πλέον είναι συνδεδεμένος με την ύπαρξή της ως χώρα , όπερ σημαίνει ότι , εάν τον απωλέσει – μετά και το πρόσφατο πραξικόπημα – θα διαλύσει εκ των έσω κάνοντας και «γεωπολιτικό πάταγο »
Με άλλα λόγια – με βάσει τα υφιστάμενα δεδομένα – έχει κλειδώσει ένας πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας , τον οποίο προσπαθούμε πλέον να αποφύγουμε , είτε υποχωρώντας συνέχεια μέσω του διανθές δικαίου ( κάτω από το τραπέζι ) , είτε φωνάζοντας τους «μεγάλους αδελφούς » να μας προστατέψουν δίνοντάς τους ως αντάλλαγμα ό,τι θέλουν , νομίζοντας έτσι ότι αντιτάσσουμε ΑΜΥΝΑ στην Τουρκική επιθετικότητα . Μάταιη πονηριά δηλαδή !
Βρισκόμαστε σε ¨γεωπολιτικό πανικό ¨ με άλλα λόγια , και προσπαθούμε να το κρύψουμε από τον εαυτό μας . Αυτή είναι η αλήθεια !
Όμως η πραγματικότητα είναι αμείλικτη !!
Κάθε μέρα η Τουρκία κτίζει δικαιολογίες για να κάνει στην Ελλάδα , ό,τι ανεμπόδιστα κάνει στην Κυπριακή ΑΟΖ . Ποια η διαφορά αλήθεια , όταν Κύπρος και Ελλάδα είναι στην ΕΕ …και τόσα άλλα κοινά που δεν την εμπόδισαν έως τώρα ;
Γιατί να μην το κάνει όταν ήδη πολεμά τους Κούρδους , έχει ανοίξει μέτωπα σε Συρία και Λιβύη ;
Από τα Ίμια ( όπου ξεκίνησαν σε άλλο επίπεδο όλα ) μέχρι τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο (μιλώντας γι αυτές ως Κράτος τις αποδεχόμαστε) το Καστελόριζο , την ψευδο-συμφωνία με την Λιβύη για την ΑΟΖ ( δικαιολογία επέμβασης ) , τα περί υφαλοκρηπίδας και Ελληνικής ΑΟΖ, το αίτημά της για αποστρατικοποίηση νησιών ( που απειλούνται με στρατιωτική επέμβαση από την Ίδια ) η έκδηλη πλέον επιθυμία της για αυτονομία της Θράκης μας και τόσα άλλα , δίνουν την αίσθηση στην παγκόσμια κοινή γνώμη , ότι «κάπου έχει δίκιο »
Τετελεσμένες διεκδικήσεις δηλαδή που δημιουργούν διεθνές εθιμικό δίκαιο , χρήσιμο και για άλλους . Κάπου εκεί πέφτουμε σε μια μεγάλη Παγίδα . Ποια είναι ; Οχυρωνόμαστε «πίσω» από το διεθνές δίκαιο δείχνοντας στον κόσμο ότι αμυνόμαστε με λόγια όταν πλέον δεχόμαστε επίθεση με έργα
Γιατί είναι Παγίδα ;
Ως συνέπεια των ανωτέρω , βλέπουμε τις μεγάλες δυνάμεις να λένε πλέον «βρείτε τα μεταξύ σας » που σημαίνει ότι έχουν αποδεχτεί πως κάπου η Τουρκία μπορεί να έχει και δίκιο .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ διπλωματική μας ήττα !!
ΑΥΤΟΣ είναι ο ΣΤΟΧΟΣ της Τουρκία , να μας διαβάλει στο «περί διεθνούς δικαίου αίσθημα » Ότι πιο καταστροφικό για την Ελλάδα ως Ιστορική χώρα .Όμως τα πράγματα πλέον είναι πιο επικίνδυνα . Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε – μην έχοντας άλλο τρόπο αντίδρασης – υπερ μας μια προσφυγή στην Χάγη αποδεχόμενοι με έμφαση την λογική «έχουμε με το μέρος μας το διεθνές δίκαιο δεν φοβόμαστε τίποτα »
Τι σημαίνει αυτό ;
Ότι αποδεχόμαστε πλέον και το σκεπτικό των μεγάλων δυνάμεων που διαμόρφωσε με την επιθετική της πολιτική η Τουρκία «βρείτε μεταξύ σας » και έτσι , παρατάσσουμε τον εαυτό μας στο θέατρο της διεθνής πολιτική σκηνή ως μια χώρα που έχει διαφορές με μια άλλη χώρα .
Με άλλα λόγια πάλι , έτοιμη η δικαιολογία υπερ της Τουρκίας για να επέμβει στρατιωτικά και εμείς να νομίζουμε ότι , σέρνοντάς μας προς την Χάγη , θα το αποτρέψουμε .
Αφού πλέον παγιδευτήκαμε σ αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ να φτάσουμε στο Τέρμα … της Χάγης . Οποιαδήποτε συνυποσχετικό δηλαδή συμφωνηθεί με την Τουρκία θα συνιστά πλέον ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ αφού θα της αναγνωρίζει δικαίωμα διεκδίκησης .
Εν κατακλείδι .
ΈΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με την Τουρκία να το προκαλεί, θα αποβεί πλέον ΥΠΕΡ της Τουρκίας αφού έπεισε αρκετά – και θα πείσε καταλυτικά έτσι – τη διεθνή κοινότητα ότι αγανάκτησε κι ότι την «έπνιξε το διεθνές δίκαιο »
Η κατάσταση μετά από 100 χρόνια είναι εξαιρετικά ΣΟΒΑΡΗ και μια λύση μόνο – αναγκαστικά – χωράει .
Να επιτεθούμε πρώτοι στρατιωτικά ή πιο καλύτερα , να ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ στις στρατιωτικές δυνάμεις κατοχής που βρίσκονται στην Κύπρο , στο στρατηγείο της Τουρκιάς στην περιοχή μας .
Να δείξουμε ότι εμάς «πνίγει το δίκιο » κι ότι δεν ανεχόμαστε άλλο να θίγεται η εικόνα μας ως χώρα και ως κράτος , μ ότι αυτό θα σημαίνει σε μια οικονομία προσπαθεί να ορθοποδήσει .
Έτσι , θα μετρήσουμε και τους φίλους μας !
Υπερασπιστείτε την Πατρίδα , την τιμή της , την αξιοπρέπειά της , την Ιστορία της , τις αξίες και τα Ιδανικά της … το μέλλον των επόμενων γενεών .
Καμία διαπραγμάτευση με κατοχική δύναμη , καμία διαπραγμάτευση , όσο η Τουρκία έχει εισβάλλει στρατιωτικά και κατέχει τίμημα της Κύπρου , τμήμα του Ελληνισμού.
Σας δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να δείξετε ( εκεί στην Ελλάδα ) ότι – ως κυβερνήσεις – έχετε την εξουσία .
Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον Πόλεμο με την Τουρκία από τα Κατεχόμενα της Κύπρου .
Σημ. Το σκεπτικό που παρατίθεται θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ως ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ που θα τεκμηριώνει το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ και της συνέργειας σε ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
Ευχαριστώ δια την φιλοξενία σας .
Δημήτρης Καζαμίας της «μισθοφορικής ομάδας κρούσης » κάτοικος Σάντα Ρόζα , Καλιφόρνια ΗΠΑ τηλ (+1 707-202-6788 κατάστημ ) , https://kalami.us/
kalami@kalami.net

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου