Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Κοροναϊός: Δύο ύποπτα κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο έξω από τη Ρώμη.

 Στο κρουαζιερόπλοιο βρίσκονται περίπου 6.000 άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν κατέβει από το πλοίο.Κοροναϊός: Δύο ύποπτα κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο έξω από τη Ρώμη
Δύο ύποπτα περιστατικά κορωναϊού έχουν ήδη απομονωθεί στο θεραπευτήριο του κρουαζιερόπλοιου Costa Smeralda, το οποίο σταμάτησε την πορεία του στο λιμάνι της Τσιβιταβέκια, σε προάστιο της Ρώμης.
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera, πρόκειται για ένα ζευγάρι από το Μακάο. Η 54χρονη, μάλιστα, γυναίκα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εμφάνισε την Τετάρτη πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα. Αμέσως, η ίδια και ο σύζυγός της, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια συμπτώματα, τέθηκαν σε απομόνωση. Μάλιστα, στο πλοίο πήγαν γιατροί από το εθνικό ινστιτούτο για μολυσματικές ασθένειες, Spallanzani της Ρώμης και υπέβαλαν τη γυναίκα σε τεστ για να δουν εάν πρόκειται για απλή γρίπη ή για τον κορωναϊό.
Στο κρουαζιερόπλοιο βρίσκονται περίπου 6.000 άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν κατέβει από το πλοίο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο Κινέζοι βρίσκονταν στην πόλη Σαβόνα πριν μερικές ημέρες, ενώ έφτασαν στο αεροδρόμιο Μαλπένσα στο Μιλάνο από το Χονγκ Κονγκ στις 25 Ιανουαρίου.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου