Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

"Είμαι σε μια Αποκάλυψη" - Νέοι Λογαριασμοί Από την Έκρηξη του Koρονο'ι'ού.

Οι παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές χτυπάνε την Πέμπτη, καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται σε 170 από 132, με 7.711 κρούσματα  κοροναϊού  επιβεβαιωμένα στην Κίνα και 7.814 σε όλο τον κόσμο. 

Οι εξελίξεις τις τελευταίες εβδομάδες θα μπορούσαν να αναγκάσουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) να εκδώσει μια παγκόσμια προειδοποίηση σχετικά με το ανησυχητικό ποσοστό μόλυνσης του θανάσιμου ιού. 
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο πριν από οποιαδήποτε σημεία ή συμπτώματα, γεγονός που αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους η ΠΟΥ θα μπορούσε σύντομα να δηλώσει μια δημόσια κατάσταση έκτακτης ανάγκης διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC), καθώς ο ιός εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. 
Δεκάδες πόλεις κλείνουν στην Κίνα, περισσότεροι από 50 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους και οι ειδικοί  προειδοποίησαν ότι δεν υπάρχει εμβόλιο για τουλάχιστον ένα έτος , υποδηλώνει ότι ο θανατηφόρος ιός θα συνεχίσει να εξαπλώνεται στην Κίνα και στον κόσμο. 
Οι αεροπορικές εταιρείες άρχισαν να μειώνουν τις πτήσεις προς και από την Κίνα την Τετάρτη. Δυτικές εταιρείες έχουν ανακοινώσει κλείσιμο εργοστασίων και καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη τη χώρα και αυτό πιθανόν να οδηγήσει σε τεράστια απώλεια επιχειρήσεων που θα μπορούσε να προκαλέσει  οικονομικό κλονισμό σε όλο τον κόσμο . 
Την περασμένη εβδομάδα, μια νοσοκόμα του Wuhan έκανε ένα συναισθηματικό βίντεο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζοντας ότι περισσότεροι από 90.000 έχουν ήδη μολυνθεί. 
Την Τετάρτη, η Epoch Times tweetαρε μια συνέντευξη με έναν πολίτη του Wuhan, ο οποίος λέει ότι οι άνθρωποι στις περιοχές της εστίας "δεν μπορούν να λάβουν ιατρικές θεραπείες" ούτε "διάγνωση" επειδή τα νοσοκομεία είναι υπερφορτωμένα με ασθενείς. Είπε ότι οι άνθρωποι «κάθονται και περιμένουν να πεθάνουν». 
Προειδοποίησε ότι η μετάδοση του θανάσιμου ιού δεν είναι μόνο "προφορική" αλλά και "μέσα από τα μάτια".  
Είπε ότι η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια για τα συμπτώματα, επειδή σε πολλές περιπτώσεις, δεν υπάρχουν συμπτώματα καθώς οι άνθρωποι διαδίδουν την ασθένεια κατά την περίοδο επώασης, η οποία μπορεί να είναι 7 έως 10 ημέρες πριν εμφανιστούν τα σημάδια. 
Μια άλλη προοπτική της ζωής στο Wuhan δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια "αποκάλυψη", δήλωσε ο 21χρονος φοιτητής κολεγίου των ΗΠΑ Νικόλαος Σνάιντερ, ο οποίος ερωτήθηκε από το  Reuters  την Τετάρτη. 
"Είναι σαν μια πόλη-φάντασμα, ελάχιστα άτομα και αυτοκίνητα, είναι ένα παράξενο συναίσθημα, αισθάνομαι σαν να είμαι σε μια αποκάλυψη με κάποιο τρόπο", δήλωσε ο Schneider μέσω τηλεφωνικής συνέντευξης.
Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν οι πόλεις έξω από την Κίνα  κλειδωθούν από το φόβο του κοροναϊού, καθώς δεν υπάρχει εμβόλιο για 12 μήνες. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ZERO HEDGE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου