Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η Αλβανία συλλαμβάνει και στέλνει πίσω στις χώρες τους όλους τους παράνομους μετανάστες!

«Τα γυαλιά» βάζει-ακόμα και-η Αλβανία στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε ότι αφορά την διαχείριση των λεγόμενων «μεταναστευτικών ροών»: Η Αλβανία συλλαμβάνει και στέλνει πίσω στις χώρες τους όλους τους παράνομους μετανάστες!

Τα Τίρανα ενοχλήθηκαν γιατί τους τρεις τελευταίους μήνες στο συνοριακό σημείο Καπστίτσε/ Κρυσταλλοπηγή εισήλθαν παράνομα στην Αλβανία  140 μετανάστες από χώρες όπως η Συρία και το Ιράν. Οσοι εισέρχονται σε ένα πρωί στην Ελλάδα, δηλαδή.
Πέρασαν τα σύνορα από διάφορες αφύλακτες διόδους και έφθασαν στα χωριά Βέρνικ και Τρεστενίκ.
Οι Σύριοι συνελήφθησαν κατά ομάδες των 10 ή 20 ατόμων και μεταφέρθηκαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα για διερεύνηση των στοιχείων τους. Μετά την εγγραφή τους στο Τμήμα Μετανάστευσης, οδηγήθηκαν στο κέντρο των αιτούντων άσυλο στην πρωτεύουσα με αστυνομικά οχήματα.
Τους τελευταίους μήνες έχουν αποκαταστήσει στενή με την ευρωπαϊκή υπηρεσία Frontex, η  οποία παρακολουθεί την διέλευση των μεταναστών στο σημείο διέλευσης των συνόρων στην Καπστίτσα.
Οι 134 επιστράφηκαν ήδη στις χώρες τους και όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του αλβανικού υπουργείου Εσωτερικών «Οι αυστηροί έλεγχοι θα ενταθούν στην περιοχή»!
Στην Ελλάδα η FRONTEX τους φέρνει να τους στοιβάζει στα ελληνικά λιμάνια.
Ποιοι αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση; Οι Αλβανοί!
Που η λαθρομετανάστευση, ήταν το χόμπι τους, μέχρι και πολύ λίγα χρόνια πριν!
Για να αντιληφθούμε σε ποιο έσχατο σημείο διοικητικής παρακμής έχει φτάσει η Ελλάδα...
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου