Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Το Ισραήλ φοβίζει την Ουκρανία με απειλή πυραύλων.

Το Ιράν έχει ήδη πυραύλους που μπορούν να φτάσουν στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.Το Ισραήλ φοβίζει την Ουκρανία με απειλή πυραύλων |  Ρωσική Άνοιξη

Αυτό δήλωσε ο Ισραηλινός Πρέσβης στην Ουκρανία Eliav Belotserkovski. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τεχεράνη βελτιώνει ελεύθερα αυτούς τους πυραύλους.
"Το Ιράν είναι μια χώρα που μπορεί να δημιουργήσει πυρηνικά όπλα και θέλει το θάνατό μας. Έχουν ήδη πυραύλους που καλύπτουν όχι μόνο το έδαφος του Ισραήλ. Μπορούν να φτάσουν στην Ευρώπη. Και στην Ουκρανία. Και αυτοί οι πυραύλοι αναπτύσσονται ανεμπόδιστα. Επιπλέον, υποστηρίζουν διάφορες τρομοκρατικές ομάδες στη Μέση Ανατολή - Χαμάς, Χεζμπολάχ. Θέλουν επίσης την καταστροφή μας ", δήλωσε ο διπλωμάτης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ιράν ενισχύει σημαντικά τις θέσεις του στη Μέση Ανατολή: στο νότο της Σαουδικής Αραβίας, στην Υεμένη και, ακόμη χειρότερα, στο Λίβανο και τη Συρία.
"Αυτές είναι οι χώρες που μας συνορεύουν. Η Συρία ως αποτέλεσμα του εμφυλίου πολέμου βρίσκεται σε ημι-αναρχικό κράτος. Και έχουμε πληροφορίες ότι το Ιράν ενισχύει την προοπτική του στη Συρία. Το Ιράν επεκτείνει την παρουσία του εκεί ", κατέληξε ο πρέσβης.

http://rusvesna.su/news/1529947782
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου