Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η μούμια που βρέθηκε στο Περού θα μπορούσε να είναι νέο ανθρώπινο είδος.

Ένα μουμιοποιημένο πτώμα με τρία δάκτυλα που βρέθηκε στο Περού ίσως είναι ένα νέο είδος ανθρώπου, σύμφωνα με έναν ερευνητή, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να είναι η "πιο σημαντική ανακάλυψη του 21ου αιώνα".Ένα μούμιο πτώμα που ανακαλύφθηκε στο Περού που θα μπορούσε να είναι ένα νέο είδος ανθρώπου

Ένας Βρετανός ερευνητής πιστεύει ότι η ομάδα του έχει βρει ένα νέο είδος ανθρώπου, μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς επιστημονικών δοκιμών και μελετών ,σε μία από μια παρτίδα μούμιων που έχουν εκσκαφεί από τάφους στο Περού.
Χρησιμοποιώντας δοκιμές  DNA και άνθρακα, ο ερευνητής ισχυρίστηκε ότι η μούμια θα μπορούσε να έχει ηλικία 1.800 ετών.
Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τη δοκιμασία υποδηλώνουν ότι η μούμια ήταν 98,5 τοις εκατό "πρωτεύον" και 1,5 τοις εκατό "άγνωστο" - μια παρόμοια γενετική δομή με εκείνη ενός ανθρώπου.
Ο Steve Mera, ένας βρετανός ερευνητής και δημιουργός ντοκιμαντέρ, κατόρθωσε να αποκτήσει πρόσβαση στα πτώματα στο Περού και του επιτράπηκε να πάρει αρκετά δείγματα για έλεγχο DNA.
Ο Steve και ο ερευνητής του Barry Fitzgerald πέταξαν στη χώρα της Νότιας Αμερικής τον περασμένο Ιούλιο, για να συνομιλήσουν με τους βασικούς παίκτες.
Η εφημερίδα Sun  αναφέρει ότι οι δύο άνδρες, ντυμένοι με χειρουργικά κοστούμια, μεταφέρθηκαν σε μια μυστική τοποθεσία στις Άνδεις, για να εξετάσουν τα σώματα χρησιμοποιώντας τεχνολογία ακτίνων Χ.Ένας Βρετανός ερευνητής πιστεύει ότι η ομάδα του έχει βρει ένα νέο είδος ανθρώπου μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς επιστημονικών δοκιμών και μελετών σε μία από μια παρτίδα μούμιων που έχουν εκσκαφεί από τάφοι ληστές στο Περού
Ο κ. Mera πιστεύει ότι τα ευρήματα θα μπορούσαν "να αλλάξουν τα βιβλία της ιστορίας για πάντα", καθώς δημιουργούν ένα τρισδιάστατο ντοκιμαντέρ για το ταξίδι και τις ανακαλύψεις τους.
Πιστεύει επίσης ότι τα άλλα πτώματα που βρέθηκαν, τα οποία μερικοί σκέφτηκαν ότι ήταν εξω-γήινα όντα - είχαν πλαστογραφηθεί ως παγίδες που χρησιμοποιούν οστά ζώων και δέρμα.
Η έρευνά του διαπίστωσε ότι ένα από τα σώματα, με το ψευδώνυμο Μαρία, περιείχε τρία δάκτυλα και επιμήκη κεφαλή - οδηγώντας τον κ. Μέρα να πιστέψει ότι το σώμα είναι πρώιμη και προηγουμένως άγνωστη εκδοχή ενός ανθρώπου.
Η έρευνα ανακάλυψε επίσης ότι η "Μαρία" είχε όλα τα όργανα, δάχτυλα και δάχτυλα.
Τα μουμιοποιημένα σώματα παραδόθηκαν στο Ινκκάρι Ινστιτούτο στο Κούσκο του Περού - το οποίο ερευνά τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις που πιστεύεται ότι συνδέονται με τους Ίνκας - τον Απρίλιο του περασμένου έτους.
Ο κ. Mera δήλωσε: "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε αποδείξεις ότι το σώμα της Μαρίας αποτελεί μια απίστευτη ανακάλυψη.
Μια ανακάλυψη που μπορεί να μας κάνει να αλλάξουμε για πάντα τα βιβλία της ιστορίας μας. Θα μπορούσε να είναι η πιο σημαντική ανακάλυψη του 21ου αιώνα. "
Μια συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στη Λίμα τον Μάρτιο για να ανακοινώσει την ανακάλυψη στα μέσα ενημέρωσης του κόσμου - προτού να είναι γνωστά τα αποτελέσματα του DNA.
Ο κ. Mera δήλωσε ότι πιστεύει επίσης ότι τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά γνωρίσματα -όταν πιστεύεται ότι έχουν γίνει στο σώμα μετά την πάροδο- είναι πραγματικά, συμπεριλαμβανομένων των δοντιών του σκύλου, της απουσίας αυτιών και των οριζόντιων δερματικών κορυφογραμμών.
Ο ερευνητής της Βρετανίας λέει επίσης ότι η ομάδα του είναι οι μόνοι που κατάφεραν να αποκτήσουν αυθεντικά αποτελέσματα DNA - και θέλουν απεγνωσμένα τη Μαρία να φροντίζει την κυβέρνηση του Περού.
.Οι τελευταίες μελέτες DNA και άνθρακα του Steve Mera δείχνουν ότι
Συνεχίζοντας, ο κ. Mera είπε: "Εμείς πήραμε την υπόθεση για να διαψεύσουμε πολλούς από τους μη επιστημονικούς ισχυρισμούς ότι αυτά τα μυστηριώδη σώματα ήταν στην πραγματικότητα« εξωγήινα »από την προέλευσή τους και καταφέραμε να κάνουμε ακριβώς αυτό - εκτός από το μεγάλο σώμα της Μαρίας».
Ήμασταν σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο της Nazca που θέλει τα σώματα που απελευθερώθηκαν και τοποθετήθηκαν σε ένα μουσείο στη Nazca.
"Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα σώματα και έχουν αναπτύξει ακόμη και μια task force που ονομάζεται Task Force Wawita.
«Γνωρίζουμε πού φυλάσσονται αυτά τα σώματα και ότι η διατήρηση αυτών των σωμάτων είναι εξαιρετικά σημαντική.
"Τα σώματα εκφυλίζονται γρήγορα. Υπάρχουν πολλά άλλα κόμματα που προσπαθούν να πείσουν το ευρύ κοινό ότι όλα τα σώματα αντιπροσωπεύουν ζωντανούς και αναπνευστικούς υβριδικούς εξωγήινους.
"Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια και πρέπει να τελειώσει. Οι αναφορές των εργαστηρίων από άλλους εμπλεκόμενους είναι αμφισβητήσιμες και ακόμη και τα διαπιστευτήρια των εμπλεκόμενων γιατρών. Η εκπληκτική ανακάλυψη μέσα στο DNA της Μαρίας αξίζει την ανώτατη ακαδημαϊκή προσοχή »και τίποτα λιγότερο».
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου