Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για την ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (βίντεο).ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ AΓΙΩΝ, ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΟΦΩΝ! 
ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ! 

ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ!

 

 


ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!


 

ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 

 

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

 

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΜΕΣΑ.

 

 

 

 

Το κίνημα Εθνικής Άμυνας για την Μακεδονία " ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας σε ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ώρα 6:00 μ.μ. μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων και την Πλατεία Συντάγματος για να προκαλέσουμε τον Συνταγματικό Σεισμό  όπου πρέπει να διατρανώσουμε ότι ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ = ΕΛΛΗΝΕΣ για να σταματήσουμε την συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και την απραξία και συνενοχή των ΑΝΕΛ.


 

 

Οι ημερομηνίες επιλέχθηκαν από Νομικής εκτίμησης και σύμφωνα με την διαδικασία της Συμφωνίας αλλά και με βάση το Διεθνές Δίκαιο, ώστε να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες ένταξης των Σκοπίων σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ αλλα και να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες της συμφωνίας για να μην τεθεί σε ισχύ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

 

 
Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει με πρόταγμα την Ελλάδα μας, την Μακεδονία, το Σύνταγμα της Ελλάδος αρθρο 120 να σταματήσουμε το ξεπούλημα και να δοξάσουμε ξανα την Ελλάδα μας υπερασπιζόμενοι το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τον πολιτισμό μας, την Ιστορία, την ενότητα της Ελλάδος.

 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

 


κίνημα Εθνικής Άμυνας για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
"ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

 
Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων

Σύλλογοι και φορείς

 

 


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου