Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Τις δολοφόνησαν…

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τις δύο δολοφονημένες όπως όλα δείχνουν, μητέρες του Ρεθύμνου…
Η νέα μαρτυρία που αποκάλυψε το «Τούνελ» για την Ντέσι, δείχνει ξεκάθαρα ότι πριν χαθεί από προσώπου γης, καβγάδισε έντονα με τον φίλο της. 
Δυστυχώς ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της που αυτοκτόνησε τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της την Τετάρτη 2 Μαΐου, πήρε μαζί του το μυστικό του χαμού της.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι λίγο πριν την εξαφάνιση,  βρίσκεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου εξετάζεται.
Σύμφωνα με την Βουλγάρα δημοσιογράφο Μπόϊκα Αθανάσοβα που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», η οικογένεια της άτυχης γυναίκας συνεχίζει με όσες δυνάμεις διαθέτει τις έρευνες, για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
«Η Βουλγαρική πρεσβεία έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση από τις Ελληνικές Αρχές. Οι συγγενείς περιμένουν να μάθουν τι πραγματικά συνέβη», ανέφερε η δημοσιογράφος.
Δείτε περισσότερα για την υπόθεση εδώ.
«Κάποιος δεν λέει την αλήθεια…»
Στην υπόθεση της Τόνιας Ζοέβα, το «Τούνελ» ανέδειξε τον περίεργο ρόλο ενός Έλληνα και ενός Σύρου με τους οποίους σχετιζόταν στενά.
Ο Σύρος μετά την εξαφάνιση της στις 11 Μαΐου, απενεργοποίησε τα τηλέφωνα του, ενώ ο Έλληνας ο οποίος φέρεται να είναι και το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή, φάνηκε απρόθυμος να μιλήσει όταν η εκπομπή επικοινώνησε μαζί του. Αρκέστηκε να πει ότι η αστυνομία έχει πάρει το αυτοκίνητό του για έλεγχο, αγνοώντας τον λόγο.
Ρέθυμνο: Δεν ξέρω τίποτα ρε φίλε, άντε γεια…
Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος  ισχυρίστηκε αρχικά σε φίλες της αγνοούμενης, του ζήτησε  πριν χαθεί να την μεταφέρει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί,  στο κέντρο του Ρεθύμνου.
Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πως είναι δυνατόν να χάθηκε έτσι αυτή η γυναίκα, έδωσε την εξής απάντηση λίγο πριν κλείσει απότομα το τηλέφωνο:
«Που να ξέρω ρε φίλε, δεν ξέρω καθόλου… Άντε γεια…».
Η δημοσιογράφος Μπόϊκα Αθανάσοβα που μίλησε με την αδελφή και την κόρη της αγνοούμενης γυναίκας, μετέφερε στην εκπομπή την έκκληση τους σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει.
«Η αδελφή της Τόνιας πιστεύει πως κάποιος από το περιβάλλον της δεν λέει την αλήθεια και ζητάει από τις Αρχές να μην σταματήσουν τις έρευνες», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου