Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Προβλέψεις του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, τις οποίες δεν γνωρίζατε.

Οι συζητήσεις για την έναρξη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου ακούγονται ολοένα και περισσότερο, μερικοί υποστηρίζουν μάλιστα ότι ήδη διεξάγεται σε υβριδική μορφή. Και τι λένε οι προφήτες γι 'αυτό; Στη Ρωσία, η προφητεία της Vanga είναι γνωστή, αλλά στον κόσμο σπάνια αναφέρεται, πιθανώς λόγω της Ρωσοφιλίας. Σας προσφέρουμε τις προβλέψεις των δημοφιλών δυτικών διηγημάτων σχετικά με αυτό το θέμα.
Προβλέψεις για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τις οποίες δεν γνωρίζατε.  387768.jpeg
1. Πρόβλεψη της 90-χρονης Νορβηγίδας Gunhild Smelhus (Gunhild Smelhus) από το χωριό Valdre, έχει καταγραφεί το 1968 από τον Πάστορα Εμμανουήλ Minos-Tollefsen (1925-2004) - ένας από τους πλέον σημαίνοντες ευαγγελιστές κήρυκες της Νορβηγίας. «Ο τρίτος πόλεμος θα είναι η μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία, δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από μια πολιτική κρίση και να αρχίσει ξαφνικά - είπε η Smelhus - Η ευημερία της Ευρώπης και η απατηλή αίσθηση ασφάλειας θα κάνει τους ανθρώπους να απομακρυνθούν από τη θρησκεία,οι εκκλησίες θα είναι άδειες και θα μετατραπούν σε  μέρος διασκέδασης.». Το σύστημα αξιών θα αλλάξει επίσης: «Οι άνθρωποι θα ζουν όπως ένας σύζυγος, αν και δεν παντρεύονται». "η πατρότητα πριν από το γάμο και η μοιχεία στο γάμο θα είναι φυσική"! "Η τηλεόραση θα είναι γεμάτη βία, τόσο σκληρή ώστε θα διδάξει στους ανθρώπους να σκοτώνουν"
Σαν ένα από τα σημάδια του πλησιέστερου πολέμου, η Smelhus ανέφερε το κύμα της μετανάστευσης: «Οι άνθρωποι από φτωχές χώρες θα έρθουν στην Ευρώπη, θα έρθουν επίσης στη Σκανδιναβία και στη Νορβηγία». Η παρουσία μεταναστών θα οδηγήσει σε ένταση και κοινωνική αναταραχή. "Θα είναι ένας σύντομος και πολύ σκληρός πόλεμος, και θα τελειώσει με μια ατομική βόμβα". "Ο αέρας θα είναι τόσο μολυσμένος που δεν θα μπορούμε να αναπνεύσουμε, στην Αμερική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία - σε πλούσιες χώρες - το νερό και το χώμα θα καταστραφούν". «Και εκείνοι που ζουν σε πλούσιες χώρες θα φεύγουν σε φτωχές χώρες, αλλά θα είναι τόσο σκληροί για εμάς όσο ήμασταν εναντίον τους», λέει ο νορβηγός πάστορας στις σημειώσεις του.
2. Στα Βαλκάνια είναι πολύ δημοφιλής ο Σέρβος οραματιστής Mitar Tarabich (πέθανε το 1899) - ένας χωρικός από το χωριό Κρεμνά. Είπε ότι ακούει φωνές στο κεφάλι του που του είπαν για την τύχη του λαού και του κόσμου. Στις προφητείες του είδε επίσης "στήλες προσφύγων στα σύνορα της Σερβίας".
«Σε αυτόν τον πόλεμο, οι επιστήμονες θα εφεύρουν τις πιο διαφορετικές και παράξενες οβίδες που με τη έκρηξη, αντί να σκοτώνουν, θα μαγέψουν όλα τα έμβια όντα -. Άνθρωποι,  στρατός,και  τα βοοειδή θα βρίσκονται υπό την επήρεια της μαγείας για ύπνο, αντί του αγώνα, αλλά στη συνέχεια θα ξυπνούν και πάλι. "" Εμείς (οι Σέρβοι - Ed. ) Δεν θα πρέπει να πολεμήσουμε σε αυτόν τον πόλεμο, άλλοι θα πολεμήσουν πάνω από το κεφάλι μας ", δήλωσε ο Tarabich. Σύμφωνα με τον μάντη, η τελική σύγκρουση θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη: «Μόνο μια χώρα στο τέλος του κόσμου, που περιβάλλεται από θάλασσα και είναι τόσο μεγάλη όσο η Ευρώπη μας, θα ζουν με ειρήνη και χωρίς προβλήματα.» Ποια χώρα, ο αναγνώστης,ας το μαντέψει  μόνος του.
Είναι ενδιαφέρον ότι ο απόγονος του Γιοβάν Τάραμπιτς, ο οποίος πέθανε το 2014, προέβλεψε ότι η κύρια μάχη θα ήταν μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Ως αποτέλεσμα, η Κωνσταντινούπολη θα γίνει και πάλι ορθόδοξη και "ένας Ρώσος άνθρωπος θα απελευθερώσει όλες τις ορθόδοξες και τις σερβικές χώρες".
3. Ο Βαυαρός προφήτης Matthias Shtromberger (Matthias Stormberger) (1753-;) Ήταν ένα συνηθισμένο βοσκός. Ο ίδιος προέβλεψε ότι μετά το τέλος του μεγάλου πολέμου θα έρθει η «τρίτη καθολική φωτιά.» «Ο τρίτος πόλεμος θα είναι το τέλος πολλών λαών. Σχεδόν όλες οι χώρες θα λάβουν μέρος σε αυτό, εκατομμύρια άνθρωποι ... θα πεθάνουν παρά το γεγονός ότι δεν είναι στρατιώτες. Τα όπλα θα είναι επίσης εντελώς διαφορετικά ". "Μετά τον μεγάλο πόλεμο, ένα μεγάλο αγρόκτημα μπορεί να αγοραστεί για δύο ή τρία χρυσά νομίσματα", ανέφερε ο Stromberger για τον μεταπολεμικό κόσμο.
4. Ένας άλλος Γερμανός διηγητής, επίσης από τη Βαυαρία, - ο Alois Irlmaier (1894-1959), οικοδόμος συντριβανιών, - βοήθησε να αναζητήσει τους αγνοούμενους στον πόλεμο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε δει «εικόνες» με τα μελλοντικά γεγονότα. «Ο κόσμος θα εκραγεί ξαφνικά, αλλά θα προηγηθεί ένα εξαιρετικά εύφορο έτος», είπε. Δύο αριθμοί πρέπει να σχετίζονται με την ημερομηνία έναρξης του πολέμου - 8 και 9.
«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ανατολής (μουσουλμανικός στρατός -. Ed. ) Ευρεία μπροστά θα μετακινηθούν στη Δυτική Ευρώπη, θα πρέπει να αγωνίζονται στη Μογγολία ...Η  Λαϊκή Δημοκρατία θα κατακτήσει την Ινδία.Το Πεκίνο κατά τη διάρκεια αυτών των μαχών θα εφαρμόσει βιολογικά όπλα του ... Πέντε εκατομμύρια άνθρωποι στην Ινδία και τις γειτονικές χώρες. θα χαθούν. στην Ανατολή, θα αγωνιστεί το Ιράν και η Τουρκία. στη Ρωσία θα είναι μια επανάσταση και  εμφύλιος πόλεμος. θα υπάρξουν πολλά πτώματα στους δρόμους, κανείς δεν θα τους μαζέψει, οι Ρώσοι  και πάλι πιστεύουν στο Θεό και θα αποδεχθεί το σημείο του σταυρού. Πόσο καιρό θα κρατήσει όλο αυτό το τελευταίο, δεν ξέρω. Στο Είμαι τρία νύχια, ο τρίτος φέρνει ειρήνη, όταν τελειώσει, μερικοί άνθρωποι θα πεθάνουν, και οι υπόλοιποι θα φοβούνται τον Θεό ".
5. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ δημοφιλής,ο οραματιστής Albert Pike (1809-1891) - ένας Αμερικανός στρατιώτης, ποιητής και ανώτερος Mασόνος, ο ιδρυτής της «Εκκλησίας του Σατανά». Σε επιστολή της 15ης Αυγούστου 1871 έως την ιταλική κτίστη και επαναστατική Giuseppe Mazzini, ο Pike περιέγραψε την παρασκήνια των τριών παγκοσμίων πολέμων. Προέβλεψε τον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ως  εφεύρεση του Ιλουμινάτι.Στο  Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο,ο Pike είδε τη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και του μουσουλμανικού κόσμου.
"Αυτός ο πόλεμος πρέπει να διεξάγεται με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ και το Κράτος του Ισραήλ να εκμηδενίζονται αμοιβαία." Αν και η ύπαρξη των Iλουμινάτi θεωρείται από κάποιους ως μια θεωρία συνωμοσίας,Ο Pike στα τέλη του ΧΙΧ αιώνα , δήλωσε : «Είμαστε στον έλεγχο του Ισλάμ, και θα το χρησιμοποιήσουμε για να καταστρέψει τη Δύση.»
Σύμφωνα με τον Pike, ο κόσμος μετά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο θα αποτελέσει το βασίλειο του Λούσιφερ «Οι άνθρωποι, απογοητευμένοι με τον Χριστιανισμό, του οποίου το ιδεολογικό πνεύμα με αυτό το θέμα είναι χωρίς πυξίδα που δείχνει την κατεύθυνση για να δώσει το καθαρό δόγμα του Εωσφόρου», - έγραψε ένας σατανιστής.
6. Ας τελειώσουμε την αναθεώρηση με τις προβλέψεις της βουλγάρας μανουάρου Vanga . Οι Ρώσοι την πιστεύουν, επειδή οι προφητείες της ήταν εκπληκτικά ακριβείς. Όσον αφορά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν από το θάνατό της για το ζήτημα της έναρξης του πολέμου, απάντησε: «Ακόμα και η Συρία δεν κατέρρευσε». Ως εκ τούτου, το συμπέρασμα - δεν μπορείτε να αφήσετε τη Συρία να πέσει, το οποίο κάνει η Ρωσία.
Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται να ξεσπάσει ένας τρίτος πόλεμος ή, όπως κάποιοι ισχυρίζονται, ήδη διεξάγεται με τη μορφή μικρότερων συγκρούσεων, αναμφισβήτητα θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στο θάνατο του πολιτισμού. Ο Αλβέρτος Αϊνστάιν δήλωσε σχετικά: "Δεν ξέρω τι είδους όπλα θα χρησιμοποιηθούν κατά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ο τέταρτος θα συμβεί με μπαστούνια και πέτρες ..."
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου