Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Οι Σουηδοί παίρνουν το σημάδι του θηρίου σε μεγάλους αριθμούς.

Οι Σουηδοί έχουν χάσει συλλογικά το μυαλό τους. Επιτρέπουν στη χώρα τους να αγκαλιάσουν το γεγονός ότι πρόκειται να ξοδέψουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια, διευκολύνοντας περισσότερη μουσουλμανική μετανάστευση στη χώρα τους. Ωστόσο, οι πολίτες της Σουηδίας πρόκειται να χάσουν περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Πρόκειται να χάσουν  συλλογικά τις ψυχές τους.

Στην Αποκάλυψη 14: 9,10, η Αγία Γραφή προειδοποιεί σαφώς και μας λέει ότι όλοι στον κόσμο, στο τέλος της εξουσίας του ανθρώπου στη γη, έχουν είτε το σημάδι του Θεού είτε το σημάδι του θηρίου. Επιπλέον, θα υπάρχουν εκείνοι οι αμαρτωλοί που θα έχουν το σημάδι του θηρίου "στο μέτωπο ή στο χέρι ... θα πιουν από το κρασί της οργής του Θεού".

Οι περισσότεροι Χριστιανοί που πιστεύουν στη Βίβλο συνδέουν το σημάδι του θηρίου με έναν μικροτσίπ ή ένα ενσωματωμένο τατουάζ. Άλλοι πιστεύουν ότι το σήμα θα έχει τη μορφή εθνικής ταυτότητας. Θυμηθείτε, η Αγία Γραφή διέταξε ότι κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς το σημάδι του Σατανά.
Σύμφωνα με τη γραφή της Βίβλου που περιέχεται στο Λευιτικό 19:28, ένα τσιπ ή ένα τατουάζ δεν είναι το σήμα του θηρίου. Στην πραγματικότητα, ο Κύριος απαγόρευσε στα παιδιά του να φορούν τατουάζ και άλλα σημάδια στο σώμα τους. Ενώ το μικροτσίπ δεν είναι το σημάδι του θηρίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το "θηρίο" για να ελέγξει τους ανθρώπους της γης έτσι ώστε μόνο εκείνοι που ακολουθούν το θηρίο να είναι σε θέση να αγοράσουν ή να πουλήσουν.
Ωστόσο, είναι σαφές ότι οι Σουηδοί παίζουν με πνευματική φωτιά και προσκαλούν την κρίση του Θεού.
Είναι σαφές ότι στο Δευτερονόμιο 6: 6-8, ο νόμος του Θεού απαγορεύει να ακολουθούμε  το θηρίο γιατί θα χάσουμε την ψυχή μας στην αιωνιότητα.
Οι Σουηδοί αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό την ευρεία προσωπική αποδοχή του σήματος του θηρίου. Εξακολουθώ να κάνω διπλή λήψη αυτού του συγκλονιστικού γεγονότος.

Η πρακτική εφαρμογή.

Οι Σουηδοί εμπορεύονται τις πνευματικές τους πεποιθήσεις για λόγους ευκολίας καθώς το τσιπ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει προϊόντα, να κλείσει μια πτήση ή ακόμα και να εισέλθει σε μια λέσχη υγείας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι κρυφοί κίνδυνοι σύμφωνα με τον μικροβιολόγο Ben Libberton.
Ο Ben Libberton , ένας μικροβιολόγος που εργάζεται στο  εργαστήριο MAX IV  στη νότια πόλη Lund που παρέχει ακτίνες Χ για έρευνα, είναι ο πραγματικός κίνδυνος. Τα εμφυτεύματα τσιπ θα μπορούσαν να προκαλέσουν «λοιμώξεις ή αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος», προειδοποίησε.
Αλλά ο μεγαλύτερος κίνδυνος, πρόσθεσε, ήταν γύρω από τα δεδομένα που περιέχονται στο τσιπ. "Αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα που συλλέγονται και μοιράζονται τα εμφυτεύματα είναι μικρά, αλλά είναι πιθανό ότι αυτό θα αυξηθεί", δήλωσε ο ερευνητής.
Το πραγματικό ερώτημα, πρόσθεσε, είναι ποια δεδομένα συλλέγονται και ποιος το μοιράζεται. "Αν ένα τσιπ μπορεί κάποια μέρα να ανιχνεύσει ένα ιατρικό πρόβλημα, ποιος το ανακαλύπτει και πότε;" ρώτησε. Ο Libberton ανησυχεί ότι «όσο περισσότερα δεδομένα αποθηκεύονται σε ένα μόνο σημείο όπως θα μπορούσε να συμβεί με ένα τσιπ, τόσο μεγαλύτερος κίνδυνος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον μας».
 Το παρακάτω είναι μια περιγραφή του γεγονότος.

 http://www.thecommonsenseshow.com/swedes-are-taking-the-mark-of-the-beast-in-great-numbers/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου