Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Στη λέσχη Μπίντελμπεργ φέτος συζητούν για πραγματικά πυρηνικά,το ευρώ,τον εθνικισμό και... τον Μπαράκ Ομπάμα-σε διαρροή.


Επίσημα κυκλοφόρησε η ημερήσια διάταξη για τη διάσημη σύσκεψη της λέσχης Μπίντελμπεργκ, δεν είναι αλήθεια,οι αξιώσεις του RT στην εμφάνιση φιλοξενούν τον Daniel Estulin,  πολύχρονο παρατηρητή της ομάδας «κυβέρνηση- μυστικός κόσμος». Λέει ότι έλαβε την αληθινή ατζέντα για τη φετινή συλλογή στην Κοπεγχάγη.Εκ των έσω διέρρευσε ο κατάλογος των σημείων που θα συζητήσουν για την εν εξελίξει διάσκεψη Μπίντελμπεργκ,η έMarriott Copenhagen.(Photo from marriott.com)ρευνα του δημοσιογράφου έγινε την περασμένη εβδομάδα, είπε. Ο κατάλογος έχει εννέα στοιχεία, επτά από τα οποία μοιράστηκε:
1)Η πυρηνική διπλωματία και η συμφωνία με το Ιράν επί του παρόντος είναι στα σκαριά.

Ο σύλλογος είναι από καιρό  προσεκτικός σε μια πιθανή συμμαχία ανάμεσα στη Ρωσία,τη Κίνα και το Ιράν. Η συμφωνία που θα άρει την Δυτική πίεση από την Ισλαμική Δημοκρατία το Μεσανατολικό θα επηρεάσει αυτή τη δυνατότητα.
2)Η συμφωνία για το φυσικό αέριο μεταξύ Ρωσίας και Κίνας.

Ήρθε εν μέσω μιας σοβαρής πολιτικής κρίσης στην Ουκρανία, η οποία απειλεί την προμήθεια φυσικού αερίου προς τα ευρωπαϊκά έθνη,από τη Ρωσία. Η Μόσχα έχει διαφοροποιηθεί για το εμπόριο φυσικού αερίου σφραγίζοντας μια μακροπρόθεσμη σύμβαση με το Πεκίνο. Δυνητικά, η Κίνα μπορεί να αντικαταστήσει την ΕΕ στην πρωταρχική ενέργεια σαν εμπορικός εταίρος με τη Ρωσία, μια κατάσταση που ενισχύει τη θέση της Μόσχας στην Ουκρανία από την υπονόμευση της Ουάσιγκτον,στην προσπάθεια να απομονώσει τη Ρωσία και το Κίεβο από τη μόχλευση, μέσω του ελέγχου των αγωγών αερίου.             3)Η άνοδος στις εθνικιστικές διαθέσεις στην Ευρώπη.

Η ημερήσια διάταξη σχηματίστηκε πριν τις τελευταίες εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με την τάση. Λαϊκίστικα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα έχουν κερδίσει τις καρδιές των Ευρωπαίων από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα, στην Ουγγαρία, ενώ ασχολείται για την ενότητα της Ένωσης. Ενώ σε εθνικό επίπεδο οδηγείται στη διαιρεμένη Ευρώπη και θα ήταν απρόθυμες να λάβουν την παγκοσμιοποίηση σαν δεδομένο.           4)Οι κανονισμοί των προσωπικών δεδομένων στο Διαδίκτυο της ΕΕ.

Η Έκθεση του Eντουαρντ Σνόουντεν,για τη κλίμακα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης εκ μέρους της αντιπροσωπείας της Αμερικανικής εθνικής ασφάλειας και των Συμμάχων τους σε όλο τον κόσμο, πυροδότησε μια μεγάλη διαμαρτυρία από τα άτομα που αναζητούν προστασία της ιδιωτικής ζωής.Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν μπορούν να αγνοήσουν τις εκκλήσεις για την προστασία των ανθρώπων, που δυνητικά καθιστά δυσχερέστερη τη συλλογή δεδομένωνουλάχιστον δεν μπορούν αμέσως, όπως υποδεικνύεται από την προφανή κλιμάκωση στην έρευνας της Γερμανίας σχετικά με υποτιθέμενη επιτήρηση του NSA.
5)Ο κυβερνοπόλεμος και η πιθανή επίδραση σχετικά με την ελευθερία στο Ιντερνετ. 

Οι καταστροφικές δυνατότητες των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς καθώς αυξάνεται η εξάρτηση από το Διαδίκτυο σε όλες τις πτυχές της ζωής. Αλλά η απειλή των κρατικών χάκερ με επιθέσεις από ορισμένες κυβερνήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόφαση για την πάταξη στο Διαδίκτυο, που υπονομεύει τον ρόλο της ως ένα μέσο για λόγους ασφαλείας.
6) Από την Ουκρανία στη Συρία, Μπαράκ Ομπάμα και η εξωτερική του πολιτική.

Οι επικριτές του Προέδρου των ΗΠΑ, τον κατηγόρησαν για προδοσία,της ηγεσίας της Αμερικής στο εξωτερικό, αναφέροντας τις αποτυχίες να υπερασπιστεί τα αμερικανικά συμφέροντα στη Συρία και τον τελευταίο καιρό στην Ουκρανία Ομπάμα ανακοίνωσε πρόσφατα το δόγμα του,που καλεί να μειώσουν την εξάρτηση από την στρατιωτική δύναμη και να χρησιμοποιήσουν την διπλωματία και τη συλλογική δράση .τα μέλη της λέσχης Μπίντελμπεργκ θα συζητήσουν εάν αυτή η πολιτική είναι καταδικασμένη.
7)Η κλιματική αλλαγή.

Αυτό είναι ένα τακτικό θέμα για πολλές συζητήσεις υψηλόβαθμων, όχι μόνο από τη διάσκεψη Bilderberg στην Δανία.Οι ύποπτοι των ελίτ αποκαλούν την αλλαγή του κλίματος ένα ευφημισμό για τη τεχνητή αποβιομηχάνιση κάποιων κρατών, με στόχο να διατηρήσουν την παγκόσμια οικονομία, υπό τον έλεγχο των πολυεθνικών εταιρειών και τη δαπάνη των δυνητικών κόμβων της οικονομικής ανάπτυξης.

Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι μια ομάδα που υπάρχει εδώ και έξι-δεκαετίες,με μερικά από τα πιο σημαίνοντα πρόσωπα του κόσμου, οι πολιτικοί, υπάλληλοι, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και των Ευρωπαϊκών δικαιωμάτων, τακτικά συγκέντρωση να συζητήσουν παγκόσμια πολιτικά ζητήματα. Κριτικοί κατηγορούν τους που ενεργεί ως μια σκιά μη εκλεγμένα κυβέρνηση, επίδοξοι κυβερνήτες του κόσμου, που λαμβάνουν τις αποφάσεις που επηρεάζουν δισεκατομμύρια άνθρωποι πίσω από κλειστές πόρτες, με ελάχιστη προσοχή για τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του γενικού πληθυσμού.

Σε μια προφανή προσπάθεια να διαλύσει αυτές τις κατηγορίες, αυτή τη φορά Bilderberg δημοσιοποιηθεί η επίσημη ημερήσια διάταξη. Μεταξύ των 12 θεμάτων για το Συνέδριο του τρέχοντος έτους ήταν νέα αρχιτεκτονική της Μέσης Ανατολής," «Ουκρανία» και «Το μέλλον της Δημοκρατίας και την μεσαία τάξη παγίδα.»   http://rt.com/news/162740-bilderberg-meeting-leak-agenda/  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου