Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αρραβωνιάστηκαν Ζέτα - Μιχάλης; Η φωτογραφία με το ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ και το ιδιωτικό συμφωνητικό!Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται πως έχουν προχωρήσει την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.Αρραβωνιάστηκαν Ζέτα - Μιχάλης; Η φωτογραφία με το ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ και το ιδιωτικό συμφωνητικό! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Μετά την συγκατοίκηση ήρθε ο αρραβώνας και το ιδιωτικό συμφωνητικό. Σύμφωνα με το ciao, το ζευγάρι πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Κύπρο, αφού η αδελφή του τραγουδιστή βάφτισε το παιδί της και έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε πάει λίγες μέρες νωρίτερα καθώς είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις στο νησί και η Ζέτα έφτασε στην Μεγαλόνησο μόνη της. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η οικογένεια του τραγουδιστή ζήτησε να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες και βίντεο τόσο από το μυστήριο όσο και από την δεξίωση που ακολούθησε. Ωστόσο, μια φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας όπου δείχνει την Ζέτα Μακρυπούλια να φοράει ένα μονόπετρο.

Το δαχτυλίδι αυτό της το έδωσε ο αγαπημένος της παρουσία των οικογενειών τους θέλοντας έτσι να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Επειδή όμως αυτή την απόφαση την είχαν πάρει αρκετό καιρό, είχαν φροντίσει να λύσουν και το θέμα των περιουσιακών τους στοιχείων.
Το ζευγάρι μένει μαζί και ζει σαν παντρεμένο. Μάλιστα, από την κοινή τους πορεία έχουν αποκτήσει πολλά πράγματα και έχουν επενδύσει χρήματα από κοινού σε γη και καταστήματα. Το ιδιωτικό συμφωνητικό που φαίνεται ότι έχουν υπογράψει αναφέρει με λεπτομέρειες το τι θα γίνουν όλα αυτά εάν το ζευγάρι χωρίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου