Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Το Ιράν απειλεί να εξολοθρεύσει το Ισραήλ αν οι ΗΠΑ επιτεθούν!


Ανώτερος διοικητής από την ιρανική φρουρά λέει ότι οποιαδήποτε αμερικανική επίθεση στο Ιράν θα οδηγήσει στην "εκμηδένιση του καθεστώτος του Ισραήλ".Iranian Armed Forces march in TehranΈνας ηλικιωμένος διοικητής της ιρανικής φρουράς απείλησε την Παρασκευή ότι οποιαδήποτε αμερικανική επίθεση στο Ιράν θα οδηγήσει στην "εκμηδένιση του καθεστώτος του Ισραήλ".

«Ξέρουν ότι η επίθεση κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν θα σήμαινε την εκμηδένιση του Τελ Αβίβ και την εξάπλωση του πολέμου στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέφερε ο διοικητής, Μασούντ Jazayeri, από το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Οι παρατηρήσεις του ήρθαν όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ,Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε την Τετάρτη, ότι υπάρχει μια ευκαιρία για την επίλυση διαφορών πάνω από το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, αλλά επανέλαβε ότι η Ουάσιγκτον διατηρεί «όλες οι επιλογές» ενάντια στο Ιράν,που παραπέμπουν σε στρατιωτική δράση.

Ο Jazayeri περιγράφει τις παρατηρήσεις του Ομπάμα σαν "παιδικά όνειρα που δεν μπορούν να βγουν αληθινά".

"Οι ΗΠΑ και οι συμμάχοι τους έχουν τη δυνατότητα να επιτεθούν στο Ιράν, θα διστάσουν λίγο χρόνο για να πραγματοποιήσουν τη βάρβαρη πράξη και, φυσικά, είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Ομπάμα  δεν ντρέπεται να επαναφορτώσει τα κενά λόγια,"είπε.

Ο Ιρανός διοικητής είπε ότι έχει τελειώσει η εποχή της παγκόσμιας ηγεμονίας, προσθέτοντας ότι η «αυτοκρατορία με τα χρήματα και τα όπλα"σύντομα θα καταρρεύσει.

Όλα αυτά τα χρόνια,το  Ιράν έχει απειλήσει το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Τον Μάρτιο,ο  ανώτερος διοικητής φρουρών της επανάστασης του Ιράν δήλωσε ότι το Ιράν κρατά το δάχτυλο στη σκανδάλη και είναι έτοιμο να καταστρέψει το Ισραήλ.

Ο διοικητής, Ταξίαρχος Hossein Σαλάμι, είπε ότι οι Ιρανοί στρατιωτικοί διοικητές είναι έτοιμοι να επιτεθούν και να καταστρέψουν «το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ», μόλις λάβουν μια τέτοια εντολή.

Προηγουμένως, ο Σαλάμι είπε ότι το Ιράν "θα μπορούσε να ελαχιστοποιήσει την αναπνοή στο δωμάτιο των ΗΠΑ και της Δύσης, μέχρι το σιωνιστικό καθεστώς να μην έχει πλέον  χώρο για να αναπνεύσει."                                                                                                                                           Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, απείλησε στο παρελθόν  την «εξόντωση» στις ισραηλινές πόλεις του Τελ Αβίβ και στη Χάιφα.

Τον Φεβρουάριο, το επίσημο site των φρουρών της ιρανικής επανάστασης προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι τα πολεμικά πλοία στον Περσικό Κόλπο ήταν στην περιοχή με τα καράβια που φέρουν πυραύλους για την καταπολέμηση των πλοίων τους, το Karrar, καθώς και το Kowsar κατά των πλοίων πυραύλων,και τα δύο εγχωρίως παραγόμενα.

Αρκετές εβδομάδες πριν, ο διοικητής του Ιρανικού Ναυτικού, δήλωσε ότι οι δυνάμεις του έχουν εκπαιδευτεί για να καταστρέψουν τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ.     http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/181232  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου