Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Tουλάχιστον 38 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στη νότια Ιταλία. 
 

 

 

 Τουλάχιστον 38 άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί ακόμα τραυματίστηκαν, όταν οδηγός λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε αρκετά οχήματα και έπεσε σε χαράδρα από ύψος περίπου 30 μέτρων.
(Il Mattino)


Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο Αβελίνο της νότιας Ιταλίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια κάνουν λόγο για πρόβλημα στα φρένα.
Corriere della Sera
Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, έντεκα άτομα τραυματίστηκαν, αρκετά από τα οποία σοβαρά. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και τρία παιδιά, με δύο να έχουν τραυματιστεί σοβαρά σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο.
Corriere della Sera
Ανάμεσα στους νεκρούς φέρεται να είναι και ο οδηγός. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν υπάρχουν τραυματίες και από τα οχήματα που χτύπησε το λεωφορείο αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και πριν πέσει στη χαράδρα.
Corriere della Sera
Το λεωφορείο μετέφερε συνολικά 50 άτομα. Επέστρεφε στην Νάπολη, η οποία βρίσκεται δυτικά του Αβελίνο, και φαίνεται πως αρκετοί από τους επιβαίνοντες ήταν προσκυνητές για τοπική γιορτή.
Corriere della Sera
Το σημείο του δυστυχήματος είναι δυσπρόσιτο, δυσκολεύοντας σημαντικά το έργο των σωστικών συνεργείων.                http://www.corriere.it/cronache/13_luglio_28/incidente-irpinia-pullman_b41cf380-f7bb-11e2-a852-8fa32bcbd2fe.shtml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου