Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Επτά σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην Φλόριντα.

            Ένας ληστής κρατώντας ομήρους σε ένα κτίριο κοντά στο Μαϊάμι στην αμερικανική πολιτεία της Φλόριντα σκότωσε έξι ανθρώπους προτού πυροβοληθεί και σκοτωθεί από την αστυνομία, σύμφωνα με αξιωματούχους.
            Αξιωματικοί εισέβαλαν την πολυκατοικία στην Hialeah, βόρεια του Μαϊάμι, το Σάββατο το πρωί μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές ώρες. Τα πτώματα των τριών γυναικών και τριών ανδρών βρέθηκαν σε δύο διαφορετικές μονάδες διαμερισμάτων στο εσωτερικό του κτιρίου.
   police
 
         Δύο όμηροι απελευθερώθηκαν σώοι και αβλαβείς, ανακοίνωσε η αστυνομία.
            Η βία άρχισε περίπου στις  18:30 την Παρασκευή, όταν οι υπεύθυνοι των κτιριακών Italo και Samira Pisciotti πήγαν να μιλήσουν με έναν  ενοικιαστή που ζούσε με τη μητέρα του στον 4ο όροφο, σύμφωνα με την αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες. Ο ενοικιαστής πυροβόλησε περίπου 15 με 20 φορές τον Pisciottis.Ο Italo ήταν 78 ετών, η Samira ήταν 68.
          «Είδα νεκρό το σώμα της μητέρας μου", δήλωσε ο Shamira Pisciotti, ο οποίος ζει σε μια μονάδα στο κτίριο . "Πέθανε τη στιγμή που πυροβολήθηκε, αλλά μοιάζει με τον πατέρα μου που ήταν ακόμα ζωντανός αφότου πυροβολήθηκε."
         Ένας άντρας και δύο γυναίκες βρέθηκαν πυροβολημένοι και σκοτώθηκαν σε ένα άλλο διαμέρισμα σε διαφορετικό όροφο. Ένας άλλος άντρας που περπατούσε με τα παιδιά του σε ένα διαμέρισμα απέναντι από το δρόμο δολοφονήθηκε επίσης.       http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/170318    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS: Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου