Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας εορτάστηκε η 60ή επέτειος του πολέμου της Κορέας με στρατιωτική παρέλαση.

         Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας πραγματοποίησε στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 60ης επετείου από την υπογραφή του Πολέμου της Κορέας (1950-1953) και την ανακωχή.το  Σάββατο,ανέφερε η επίσημη Κορεάτικη  Κεντρική  Υπηρεσία της Βόρειας Κορέας News.
         Ο  ηγέτης  Κιμ της Βόρειας Κορέας, Jong-un, παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση. Τεθωρακισμένα οχήματα και φορτηγά που μεταφέρουν κανόνια, πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων και πυραύλοι ακολούθησε την πορεία. Ελικόπτερα, μαχητικά αεροσκάφη και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος πέταξε πάνω από την εξέδρα.
   

DPRK stages military parade
      Ο Choe Ryong-hae, διευθυντής του Γενικού Πολιτικού Γραφείου του Λαϊκού Στρατού της Κορέας, δήλωσε σε ομιλία του ότι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας θεωρεί την ειρήνη μια κορυφαία εθνική προτεραιότητα και οι στρατιωτικοί του είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της χώρας από την ξένη εισβολή.
         "Ένα ήσυχο περιβάλλον, είναι σημαντικό για τη χώρα που δίνει προτεραιότητα στην οικονομική κατασκευή και τη βελτίωση της ζωής του λαού μας", δήλωσε ο Choe.
        Ο Choe είπε ότι όλες οι ένοπλες δυνάμεις και οι άνθρωποι θα πρέπει να ενισχύσουν την άμυνα της χώρας.
          Πάνω από 10.000 στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων του  ιππικού, τους βετεράνους, πεζικό και μηχανοκίνητες μονάδες, συμμετείχαν στην παρέλαση.          http://europe.chinadaily.com.cn/world/2013-07/28/content_16842560.htm    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ CHINA DAILY:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου