Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

TO IΡΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ 12ο ΙΜΑΜΗ ΜΑΧΝΤΙ[ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΜΕΣΣΙΑΣ] ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ!!!

           Το Ιράν ισχυρίζεται και πάλι ότι ο Αρμαγεδδών είναι στα σκαριά και οι οπαδοί του ισλαμικού καθεστώτος, και μάλιστα όλοι του Ισλάμ, πρέπει να προετοιμαστούν για μια μνημειώδη αλλαγή στον κόσμο.
           Οι Υπάλληλοι του ισλαμικού καθεστώτος τον περασμένο μήνα πραγματοποίησαν την ετήσια διάσκεψή τους για το Δόγμα Mαχντί,για να προετοιμαστούν για τον ερχομό του τελευταίου Ισλαμιστή μεσσία, τον  12ο Ιμάμη των Σιιτών, τον Μαχντί.
            Οι Σιίτες, των οποίων οι κληρικοί αποκλείουν το Ιράν με σιδηρά πυγμή, πιστεύω ότι στο τέλος της εποχής, ο Μαχντί, του 9ου αιώνα προφήτης, θα επανεμφανιστεί με τον Ιησού Χριστό στο πλευρό του, για να σκοτώσει όλους τους άπιστους και να αυξήσει τη σημαία του Ισλάμ σε όλες τις τέσσερις γωνίες του  κόσμου, σε όλο τον κόσμο για την ίδρυση της ισλαμικής  διακυβέρνησης.
            Ο Αλί Λαριτζανί, ο πρόεδρος της Βουλής του Ιράν, δήλωσε στη διάσκεψη ότι, "Ελπίζω η Ισλαμική  Επανάσταση (του Ιράν)να είναι η δικαία κυβέρνηση πριν από την επόμενη," σύμφωνα με το πρακτορείο Fars News,το  μέσο μαζικής ενημέρωσης του καθεστώτος που διοικείται από τους Φρουρούς της Επανάστασης.
          "Η Κυβέρνηση δικαιωμάτων" είναι το κλειδί για την επιστροφή του Μαχντί, πιστεύουν οι σιίτες.

(Courtesy Fars News Agency) Islamic Republic's officials at the 9th international conference on Mahdism Doctrine

           "Έχει αναφερθεί στο Ισλαμικό Χαντίθ ότι ένα κύμα  εξεγέρσεων (όπως οι τρέχουσες αναταραχές στον αραβικό κόσμο) ... λαμβάνει χώρα πριν από την κύρια εξέγερση και ότι η δίκαιη κυβέρνηση (πραγματοποιείται) πριν από την επόμενη, η οποία ελπίζω στην (Ιράν ) Ισλαμική Επανάσταση είναι αυτή. "
            Ο ομιλητής είπε ότι η μεταφυσική και η σύγχρονη τεχνολογία έχουν μειώσει τον  ανθρώπινο πνευματισμό, προκαλώντας μια αίσθηση νευρικότητας στην οποία οι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα, και ότι η επίδραση αυτή θα φτάσει στο μέγιστο πριν από τον ερχομό.
            "Όλη η ψυχική κρίση είναι ριζωμένη στην απελπισία και την απόγνωση στη ζωή," είπε ο Λαριτζανί , «και από κοινωνικής πλευράς, αυτό συμβαίνει επειδή οι μεγάλες δυνάμεις του κόσμου πιέζουν για μια κουλτούρα που δεν έχει ταυτότητα και  εξουσία να δώσει ότι επιθυμούν με μια νομική πτυχή. Με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης τους, εξηγούν τη μεγαλύτερη διαφθορά. "
             Πολλοί αξιωματούχοι του καθεστώτος συμμετείχαν στο φετινό συνέδριο, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών διοικητών, καθώς και αρκετοί επισκέπτες μίλησαν για τη σημασία της σιιτικής ιδεολογίας που  έρχεται με τον Μαχντί και την ανάγκη για τζιχάντ για την τελική μάχη. Το συνέδριο Mahdaviat συγκαλείται κάθε χρόνο για να προετοιμαστούν για το επόμενο.
           Ένας υψηλός ιρανός πολιτικός είπε πρόσφατα ότι ο ίδιος πιστεύει ότι η συριακή επανάσταση θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για να πυροδοτήσει μια παγκόσμια πυρκαγιά που θα οδηγήσει σε μια εποχή της μουσουλμανικής κυριαρχίας του κόσμου.
 

The room in the Jamkaran Mosque located in the City of Qom, leading to the well where the regime officials believe, Imam Mahdi, Shiites 12th Imam is awaiting re-appearance
          Γίνετε μέλος της ερευνητικής ομάδας αναφοράς αποκαλύπτοντας τις αλήθειες για το Ιράν, γράφει ο συγγραφέας  Reza Kahlili, με τίτλο "Ώρα να προδώσει" για τη ζωή του ως διπλός πράκτορας των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.
             "Κάποιος μπορεί να μυρίζει από την κρίση στη Συρία τα επερχόμενα ... από το τέλος της εποχής και την έλευση του τελευταίου Ισλαμιστή Μεσσία», δήλωσε ο Ruhollah Hosseinian, μέλος του κοινοβουλίου του ισλαμικού καθεστώτος.Ο  Hosseinian έχει υπηρετήσει ως αναπληρωτής του Υπουργείου Πληροφοριών και μέλος του Διοικητικού  Συμβουλίου της  Ισλαμικής Επανάστασης στο Κέντρο εγγράφων.
             Με βάση το Χαντίθ από τον Μωάμεθ και τους απογόνους του, η συριακή επανάσταση είναι ένα καλό ξεκίνημα για τον ερχομό του Μαχντί, ο Hosseinian είπε σε ομιλία του,που αναφέρθηκε από το  Πρακτορείο Ειδήσεων Fars.
          Το Χαντίθ από τον Αλή, 1ος Ιμάμ των Σιιτών,γράφει επίσης, ότι ένα σημάδι της επερχόμενης κρίσης θα είναι η πτώση των τειχών της Δαμασκού. [Βλ.και προφητείες του Ησα'ί'α περί Δαμασκού].
Ο Hosseinian είπε στο κοινό ότι θα πρέπει να προετοιμαστούν για πόλεμο.
           «Ο ερχομός της  Αυτού  Υψηλότητας του, είναι εξασφαλισμένος ... ο προφήτης έχει υποσχεθεί ότι οι άνθρωποι από την Ανατολή, η οποία σύμφωνα με το Χαντίθ μέσα στο Ιράν, θα πάρει την εξουσία και θα προετοιμαστούν για την κυβέρνηση του Ιμάμη Μαχντί."


        Παρά το  ισλαμικό καθεστώς είναι υπό ακρωτηριασμό από τον ΟΗΕ και τις  ΗΠΑ και με κυρώσεις της  ΕΕ, έχει αρνηθεί να σταματήσει το παράνομο πυρηνικό του πρόγραμμα. Πάνω από μια δεκαετία διαπραγματεύσεων με  συνομιλίες, όπως πρόσφατα τον Απρίλιο με τις 5 +1 παγκόσμιες δυνάμεις , έχουν αποτύχει. Η Δύση ελπίζει ότι θα μπορούσε να ξαναρχίσει τις διαπραγματεύσεις μόλις υπάρξουν νέος  πρόεδρος του Ιράν, ο Χασάν Rowhani, αναλαμβάνει καθήκοντα τον Αύγουστο.
            Ωστόσο, ένας πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών που τώρα αυτομόλησε σε μια σκανδιναβική χώρα είπε ότι, η Δύση πρέπει να κατανοήσει ότι ακόμη και η εκλογή του Rowhani ήταν στο σχεδιασμό του ανώτατου ηγέτη, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, μόνο για να αγοράσει χρόνο, έτσι ώστε το καθεστώς να μπορέσει να φθάσει το στόχο του, να φτιάξει πυρηνικά όπλα . Ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι η κίνηση του Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα είναι  για να διευκολύνει τα επόμενα κράτη.
            Οι νέες διαπραγματεύσεις πρέπει να είναι άμεσες και σοβαρές, κάνοντας το ισλαμικό καθεστώς να καταλάβει ότι δεν θα υπάρξει σπατάλη χρόνου, είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι η ισορροπία του κόσμου εξαρτάται από το πόσο η Δύση χειρίζεται τις πυρηνικές φιλοδοξίες του καθεστώτος.
            Τα Ιρανικά μέσα ενημέρωσης είπαν ότι ο  Rowhani θα ορίσει τον Mohammad Forouzandeh, πρώην επικεφαλή του προσωπικού της Επαναστατικής Φρουράς και πρώην υπουργός άμυνας, να ηγηθεί της πυρηνικής διαπραγματευτικής  ομάδας του Ιράν.
              Ο Reza Kahlili έχει μεταφράσει αυτό το ιρανικό βίντεο για τις ισλαμικές προφητείες του ερχομένου Μεσσία και την καταστροφή του Ισραήλ και της Αμερικής                

http://www.wnd.com/2013/07/iran-armageddon-at-hand-prepare-for-war/       ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WND.COM.:Corfiatiko.blogspot.com.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου